Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jun 24, 2004 1:20 pm

McWill je napisal/-a:
Mož čokate postave z brki je napisal/-a:Iz AO plus po mojem ne bo nič, saj se nesreča uradno sploh ni zgodila. Sej je tud pr kasku treba vedno prijavit policiji, da ti povrnejo škodo.

Ni res!! Tudi če se ne kliče policija povrnejo škodo!!!
Jap .. samo morjo biti price .. katere pa dejansko imam .. sosed je peljal pred mano, amzs, brat od punce, oni lokalni farmer, X-Hair :) Aja slike so tudi ;) pa se en kolega ki je avtobusar na tisti relaciji je sel nasledn dan pogledat ;)

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

gerchy
Moderator foruma

Kraj: 03

Napisal/-a gerchy Če jun 24, 2004 1:31 pm

Ali se kar vztrajno zagovarjas tvoje "bogate" sposobnosti voznje brez vsakrsnih pomagal? Kako to, da nisi zacutil uhajanja zadka? Ali se bolje, kako to, da nisi predvidel tega? Saj ne da bi se naslajal ob nesreci, ampak morda bos zdaj malce drugace razmisljal in razumel, kaj smo ti namigovali v eni izmed prejsnjih debat.(zanimivo, da si priznal, da si od strahu do konca pohodil zavoro)

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG Če jun 24, 2004 1:40 pm

gerchy je napisal/-a:Ali se kar vztrajno zagovarjas tvoje "bogate" sposobnosti voznje brez vsakrsnih pomagal? Kako to, da nisi zacutil uhajanja zadka? Ali se bolje, kako to, da nisi predvidel tega? Saj ne da bi se naslajal ob nesreci, ampak morda bos zdaj malce drugace razmisljal in razumel, kaj smo ti namigovali v eni izmed prejsnjih debat.(zanimivo, da si priznal, da si od strahu do konca pohodil zavoro)

Sem pricakoval zdrs zadka .. problem je bil ker takoj ko je skripal sem se "oprijel" volana pa bremze in sva drsela ene 3 sec potem pa sm se zadru SHIT in se je avto obrnu pa je bil na travi .. drgac pa ne ne dvomim v svoje sposobnosti ker ce bi, bi se lahko samo iz ceste dol spravil (nesiguren voznik) bolj razmislam kolk je dejansko skoda avta.

LP, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če jun 24, 2004 6:24 pm

Hehe, za nas ko ne znamo bodo zej uvedli obvezen ABS na vseh vozilih v EU! :wink:
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe jun 25, 2004 12:57 am

Mene je abs ze parkrat resu a predvsem v snegu in ledu. P mokrem so me nabrisali slabi amortizerji. Zadnjic sem se malo pocrez vozil po rondoju za trzin v ljubljani ker sem mel malo mehko gumo (1.7 bara zadnja desna, ostale vse po 2.6). Veckrat so me resili refleksi, ker hitro sucem volan in se potem zravnam.

A enkrat me je zajebal pesek na cesti in sem blatnik ter zmigavec spredaj poknu. Prejsnji teden pa nov in na novo montiran (dva dni je bil gor) podajsek zadaj sem poknil in ga moram v soboto popravit ker grdo zgleda, se dobr da ga nisem se strihal.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe jun 25, 2004 7:09 am

gerchy je napisal/-a:Ali se kar vztrajno zagovarjas tvoje "bogate" sposobnosti voznje brez vsakrsnih pomagal? Kako to, da nisi zacutil uhajanja zadka? Ali se bolje, kako to, da nisi predvidel tega? Saj ne da bi se naslajal ob nesreci, ampak morda bos zdaj malce drugace razmisljal in razumel, kaj smo ti namigovali v eni izmed prejsnjih debat.(zanimivo, da si priznal, da si od strahu do konca pohodil zavoro)

OK...saj edn k je upu tole napisat...predvsem prvo in zadnjo izjavo, glede na nedavne trditve...
Ampak vsseno...kukr sm že prej reku, še boh da ni nbenm nč, ker tega pa res ne prvoščim nikomur... :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov