HaBBkE pravi:
zarad tega k sem prevozu rumeno na semaforju (po njegovem rdečo). Da mu jeb.. kruh!!
[Sporočilo uredil/a HaBBkE na dan 14.02.2003 ob 15:27 GMT]
mare23 pravi:
Zanimivo kaj.......potem se pravi, da kadar na križiščih utripa oranžna luč, ker semaforji ne delajo, se moramo ustavit. Pač....rumena = rdeča....kot pravite. Pa smo tam.
....
HaBBkE pravi:
Kwa pa tiste varke, k sam neki dnarja nakažeš (kao kot za eno milo kazen), pa da te ne dobijo?
maky pravi:
ne me zdej za besedo vlečt sam kokr se jst spomnm je razlika med rdečo in rumeno lučjo v tem da naj bi za rdečo dobil tudi 2-5 kazenskih pike.
se mi zdi...
Sunshine pravi:
Itak, kaj si pa mogu mu po bremzi, pa nevem kaj še da ga nisi pustil prehitet, maš problem z sabo, in da te noben ne sme prehiteti ali kaj? Kaj te to briga, če ti vozi za ritjo, naj pač vozi, saj bo on počil vate, in ne ti v njega, bo on kriv. Tko da nevem, edino če si tak da ne trpiš, da bi te kdo prehitel.
Sunshine pravi:
V bistvu, po eni strani, cops ni nič narobe naredu ker te je ustavu. Itak, kaj si pa mogu mu po bremzi, pa nevem kaj še da ga nisi pustil prehitet, maš problem z sabo, in da te noben ne sme prehiteti ali kaj? Kaj te to briga, če ti vozi za ritjo, naj pač vozi, saj bo on počil vate, in ne ti v njega, bo on kriv. Tko da nevem, edino če si tak da ne trpiš, da bi te kdo prehitel.
Drugače tudi sam ne maram ravno preveč policajev, mislim ... takrat ko me ustavijo seveda, drugače ni problema. Sam res pa ne trpim folka, ki začne ne vem kaj vse izvajat, samo za to ker ti je pripeljal za rit ... Poglej v ogledalo, vidiš, da ti je za ritjo in se brigaj zase, misli na kaj lepega![]()
HaBBkE pravi:
Kwa pa tiste varke, k sam neki dnarja nakažeš (kao kot za eno milo kazen), pa da te ne dobijo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov