Doctor206 je napisal/-a:Ja meni so zastojn poštimali na servisu. zdaj ko imam prižgan motor mi delajo luči.
Če je samo kontakt pa ne. Sam to so dnevne luči tako da takrat nimaš nič osvetljenega( števca, radija..) in ne upaš dat dolgih luči (samo blendaš lahko)
LP
JohnyR je napisal/-a:Doctor206 je napisal/-a:Ja meni so zastojn poštimali na servisu. zdaj ko imam prižgan motor mi delajo luči.
Če je samo kontakt pa ne. Sam to so dnevne luči tako da takrat nimaš nič osvetljenega( števca, radija..) in ne upaš dat dolgih luči (samo blendaš lahko)
LP
Točno to rabim, a gdo ve kako se to veže, ker se mi zdi butast za tako malenkost hodit električarju.
Doctor206 je napisal/-a:Ja meni so zastojn poštimali na servisu. zdaj ko imam prižgan motor mi delajo luči.
LP
MGsax je napisal/-a:Doctor206 je napisal/-a:Ja meni so zastojn poštimali na servisu. zdaj ko imam prižgan motor mi delajo luči.
LP
zanimivo mamo na seatu to serijsko samo gorijo tudi lučke v notranjoti,...
MGsax je napisal/-a:pa daj ni tako drago to pri električarju. nam je na daewoo-ju nareil to pa varovalko da če gremo v italijo da lahko ven daš pa ne svetijo pa ob enem j eše kar ko grem vzvratno gorijo vsi smerokazi! kaj hočemo puconja je zakon!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov