Maverick pravi:
hej kaj bi jest lohk vidu kasne slikce od tvojega bliska?
alfa331.5 pravi:
No k že pravš da se loh nate ubrnem če rabm kak info o alfi.
Zanima me kje potekajo kabli za obratomer. Kolkr jst vem nej bi se začel pr činšpuli. OK, te 3 še najdem po pa se zgubijo v množici drugih in jih ni mogoče najdt, grejo pa tja nekam protu računalniku ( motortronic ).
A bi mi loh pol povedu kje je kšn konektor k mi obratomer ne dela dobr, zdi se mi pa, da se je nekje dol neki snel. ( en avto električar pa mi je reku da je to neka malenkost in da mi loh poprav u enem popoldnevu za ca. 15-20 jurjev ,kr se mi zdi pa mau velik, če je neka malenkost. )
Za slovniče napake se opravičujem za odgovore pa zahvaljujem.
Maverick pravi:
No jest sm iz Ljubljane, samo oma stanuje v MariboriNo oma je ze pokojna na zalost
![]()
![]()
: Samo sem se kar pogosto na onem koncu. Pa ti bi puvedu kdaj bi se lohk kej oglasu. Drgac sm mel u mislih tudi 33 ali pa 146. Proti boxerjem nimam nic. Drgač sem se pa letos že metu ob tla ker je fotr že naroču 147 2.0 pa jo je odpovedu k so en mesec zamujal(moj fotr je stupido) AAAAAAAAAAAAAAAAA. Pa taka lepa rudeča bi bla, matr še zdej sm jezn!
Permanent pravi:Maverick pravi:
No jest sm iz Ljubljane, samo oma stanuje v MariboriNo oma je ze pokojna na zalost
![]()
![]()
: Samo sem se kar pogosto na onem koncu. Pa ti bi puvedu kdaj bi se lohk kej oglasu. Drgac sm mel u mislih tudi 33 ali pa 146. Proti boxerjem nimam nic. Drgač sem se pa letos že metu ob tla ker je fotr že naroču 147 2.0 pa jo je odpovedu k so en mesec zamujal(moj fotr je stupido) AAAAAAAAAAAAAAAAA. Pa taka lepa rudeča bi bla, matr še zdej sm jezn!
moje sozalje za omo. se 1x sozalje za alfo v navezi z fotrom.
oglsis se lahko kadarkoli popoldan, samo par dni prej povej
z 33 je tak: ce nimas dnarja za 145 pa vseeno hoces dirkat. z 145 je pa tak: ce mas dnar da jo kupis lahko dirkas pa se jebach si povrhu
kolk si pa star ti?
16, pa nor na alfe(tko d so me ze skor u pole puslal)
alfa331.5 pravi:
Permanent:
A bi te lahko prosu da mi mau bol natančno poveš kje pr vstrajniku naj bi to blo, pa še tolk če ti kej pomaga, računalnik je od BOSCH je pa not v desni strani pod armaturku. Men se zdi pa da mam sam eno sesalno cev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov