Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Če jul 08, 2004 1:48 pm

lenivec je napisal/-a:je pa dejstvo da so mladi voznike prevečkrat frajerji, sploh pred kakimi puncami pa kolegi.

res je to. se vecja scena je pa ta, ko te drugi k temu spodbujajo. vem ko sem imel motor (cagiva mito), in ko sem bil enkrat z njim v soli, so mi vsi tezili, daj pokazi koliko gre, dej mal prtisn. no, sedaj sem pa pussy, ker pac nisem bil tolk neumn da bi nekaj frajaril pred sošolci in ga tiscal mimo sole. :roll:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če jul 08, 2004 1:58 pm

pa sj ga ni junaka na forumu, ki bi lahko priznal, da takoj ko je naredu izpitni špilal frajerja!?!? vsi smo špilal frajerje, pred frendi al pa pred pi*kam!!!
vsi vemo, kaj se nam lahko nardi, sam v tistem zanosu ne razmišljaš o tem, da so lahko najboljši kolegi invalidi al pa celo umrejo, ko se treščiš kam! tako trezno razmišljanje pride pol po 20-24 letu (vsaj pr meni!)! sam včasih je blo tak, da so se frajerišil s fičoti pa pičipokiji, zdaj pač lahk za 200 jurjov kupiš stroj s 150 konji, pa tut z manj se peleš 150 takoj!
kva pa vem?!?!?!? mora te samega pamet srečat! ne pomaga nobeno prigovarjanje!
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Če jul 08, 2004 7:10 pm

Vsak ve samo zase a. Eni vozimo hitro (ne zmiri :P ) eni pa zmiri zelo počasi.
Poznam enega k vozi od 1. dneva zelo počasi in je na to ponosen.
Vsi smo različni 8)

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Če jul 08, 2004 7:14 pm

zupi13 je napisal/-a:pa sj ga ni junaka na forumu, ki bi lahko priznal, da takoj ko je naredu izpitni špilal frajerja!?!? vsi smo špilal frajerje, pred frendi al pa pred pi*kam!!!
vsi vemo, kaj se nam lahko nardi, sam v tistem zanosu ne razmišljaš o tem, da so lahko najboljši kolegi invalidi al pa celo umrejo, ko se treščiš kam! tako trezno razmišljanje pride pol po 20-24 letu (vsaj pr meni!)! sam včasih je blo tak, da so se frajerišil s fičoti pa pičipokiji, zdaj pač lahk za 200 jurjov kupiš stroj s 150 konji, pa tut z manj se peleš 150 takoj!
kva pa vem?!?!?!? mora te samega pamet srečat! ne pomaga nobeno prigovarjanje!

To je to!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov