Debate, ki niso vezane na ostala področja...

izet
Nov uporabnik

prevoz premoga po cesti

Napisal/-a izet Če feb 20, 2003 2:16 pm

Danes sva se s kolegom peljala iz most proti fužinam in pred nama je vozil kamion s premogom. Na semaforju sva stala za njim in pri zeleni je i**** od kamjonarja tako hitro spelov da se je odprla zadnja loputa in je premog padel na havbo in razbil tudi vetrobransko steklo. Šofer sploh ni opazil in sem ga moral prehiteti in pred njim zabremzati . Rekel je samo "u jej" in mi dal kuponček. Še sedaj ne morem verjeti kaj se dogaja po cestah. LP Izet

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Re: prevoz premoga po cesti

Napisal/-a RegY Če feb 20, 2003 2:21 pm

moje sožalje za avto...

upam, da čim hitreje porihtaš...
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če feb 20, 2003 2:24 pm

Hmmm, enkrat sem nekje bral, kako je "nekomu" padla ledena sveča na haubo in mu tud razbila vetrobransko steklo. Matr eni mate pa res domi..., ups, smolo :D :D :D.

Aja, le glej, da bosta (če še nista) izpolnila evropsko poročilo o promet. nesreči, ker sam s kupončkom si boš težko kaj pomagal :D ;).
Slika Slika

primozb
Novinec

Napisal/-a primozb Če feb 20, 2003 2:25 pm

Ja enako moje sožalje, kamjonarjam se itak j**e k oni ne plačajo. Če bi na njegov osebni avto padu premog bi bla zihr huda panika. Sicer pa vsi tovornjaki sceno delajo po cesti. Največji k.... je ta, k so ceste fajn posute, da ti kamnčki spolirajo barvo, pol pa dobite tak pikčast avto. Mislm, da so samo naši komunalci tolk pr...., da posipajo s peskam. Mislm, da je najbolš da se s 101 vozmo.

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Če feb 20, 2003 3:02 pm

:):) izet, ti mas take cudne vedno...tisti bmw, pa ona pistola, zaj pa to...kaj bos se napisal? da si zaspal za volanom in se zbudil v beogradu? :)
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

DIVKO
Nov uporabnik

Napisal/-a DIVKO Če feb 20, 2003 3:09 pm

.....sva se s kolegom peljala iz most proti fužinam.....

na tej relaciji je vse možno
Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique trubuere

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Če feb 20, 2003 4:26 pm

Hej, sam da ne bo tole spet prerastlo (še bolj) v kakšno osebno žaljenje. Sam tok, da se tokrat poizkusimo malo bolj zadržat, a bo šlo?
Slika Slika

izet
Nov uporabnik

Napisal/-a izet Če feb 20, 2003 5:37 pm

On je prvi začel z žaljenjem in provociranjem. Možno je da sem se v njegovi vizualni oceni zmotu in se bom potrudu ostati nežaljiv. To pomeni da bom upošteval željo moderatorja 4saleta ki se mi zdi čist ok.

Johnny
Novinec

Napisal/-a Johnny Če feb 20, 2003 5:45 pm

Izet, zdej k maš zjebano haubo pa šipi pejt na Simulcar pa si zamenej šipo, haubo pa mal z airbrushem poklepej :)
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Re: Re: prevoz premoga po cesti

Napisal/-a zupi13 Če feb 20, 2003 7:29 pm

Johnny pravi:
Izet, zdej k maš zjebano haubo pa šipi pejt na Simulcar pa si zamenej šipo, haubo pa mal z airbrushem poklepej :)

:) :) :) :) :) !
Slika

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Pe feb 21, 2003 9:50 am

Takole gospodje, ne bom vas več opozarjal, tukaj imate pravila, ki jih nisem postavil jst ampak so določena, tko da, če se jih ne morte držat, vam bom brisal poste!!!

Pravila foruma Avtomobilizem.com

Namen foruma je združitev vseh slovenskih avtomobilskih navdušencev, ki jim je vožnja v velik užitek in ki se veselijo vsake novega dodatka na svojem poskočnem konjičku. Foruma je prav tako namenjen ljudem z vprašanji glede trgovcev, težav pri nakupih, popravilih, ipd. Med seboj si uporabniki delijo mnenja na podanih področjih, lahko pa tudi začnejo čisto svojo debato ali odgovarjajo na debate ostalih uporabnikov. Forum uporabljate izključno na lastno odgovornost in lastniki foruma NE odgovarjajo za kakršnekoli posledice dejanj uporabnikov!

Forum lahko berejo vsi obiskovalci http://avtomobilizem.com, za objavo sporočil in debat pa se boste morali prijaviti kot uporabnik. Forum je odprt za vse ljudi vseh starosti in vseh krajev. Prepovedano je uporabljati kletvice, žaliti in zmerjati ostale uporabnike, množično reklamirati ter tako zlorabljati forum. Vsak uporabnik je odgovoren za tisto, kar napiše. Administrator in moderatorji skrbijo, da se neprimernim uporabnikom onemogoči vstop na stran. Neprimerna sporočila bodo prav tako brez opozorila zbrisana.

Vkolikor se ne strinjate z zgoraj navedenimi pravili, prosimo takoj zapustite stran avtomobilizem.com.
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

DIVKO
Nov uporabnik

Napisal/-a DIVKO So feb 22, 2003 6:29 pm

No kot vpleteno prizadeti bom podal naslednjo izjavo za administratorje, moderatorje in vpletene (če sem katerega pozabil omeniti se naj štejejo v to zgoraj naslovljene):

IZREKAM OPRAVIČILO KOMENTARJU, ČE JE RESNIČNO ZGLEDAL, KOT ŽALITEV ALI ZMERJANJE, MIŠLJEN JE BIL VSE NEKAJ DRUGEGA KOT TO.

Priznam, da je lahko krivda za zaplet na moji strani zaradi nejasne besedne razlago opisa mojih osebnih izkušenj na tej relaciji. Ne bom opisoval podrobnosti o tem, ker se potem res spuščam na tla, katera ne spadajo na ta forum, tako da se vzdržim

kaj več pa moj podpis pove:
Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique trubuere

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: Re: prevoz premoga po cesti

Napisal/-a MGsax So feb 22, 2003 7:33 pm

nam je enkrat šoder na šipo vrglo pa jo razbilo (iz nasproti vozečega kamiona), pol pa smo ga lovili skozi celo kamnico pol smo ga pa pri prometni šoli dobli pa vstavili, pol pa so šefa poklicali (moglo je bit nekaj narobe z kamionom), pol pa nas je peljal šipo menjat pa je blo zrihtano!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
HPFreak
Novinec

Re: Re: Re: prevoz premoga po cesti

Napisal/-a HPFreak Ne feb 23, 2003 1:07 am

MGsax pravi:
nam je enkrat šoder na šipo vrglo pa jo razbilo (iz nasproti vozečega kamiona), pol pa smo ga lovili skozi celo kamnico pol smo ga pa pri prometni šoli dobli pa vstavili, pol pa so šefa poklicali (moglo je bit nekaj narobe z kamionom), pol pa nas je peljal šipo menjat pa je blo zrihtano!

Nam je pa drvo padlo pod avto..... apak na nesrečo kamijonar ni biu pr volji se pogovort....zato je fotr koncou v resilcu..sej veste. :) zalostno a smešno!
aaaaaa...KONJA!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov