Je ze bil en posnetek na forumu ko nekdo malo bolj na grobo spelje potem pa naredi ne da ne ene 5 totalk. Mislim JAAAAOOOO.
X-Hair je napisal/-a:Je ze bil en posnetek na forumu ko nekdo malo bolj na grobo spelje potem pa naredi ne da ne ene 5 totalk. Mislim JAAAAOOOO.
Alfa je napisal/-a:Samo ne razumem folka ob petkih. A nimajo nic za pocet ob petkih zvecer, ne vem, zame je bil vedno to dan za zuranje. Get a life
MetodTrobec je napisal/-a:Folk preveč igra debilno arkado NFSU in gleda imbecilne filme tipa F&F, ki poneumijo tudi dokaj zdrave osebke.
Alfa je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:Alfa je napisal/-a:Samo ne razumem folka ob petkih. A nimajo nic za pocet ob petkih zvecer, ne vem, zame je bil vedno to dan za zuranje. Get a life
Tuki bi se delno strinjal s tabo, delno pa ne:
To da folk prhaja tja med folk gont in z ročno obračat, da bo izpadu "car", se zdi men totalna bedarija. Upam, da to nisi ti, samo en tip je tm totaln INVALID!, k uleti z eno razsuto zeleno 33-ko in ga potem tm na polno gon okol in misl,da je taglavn. Tipček, če to bereš še enkrat ponavljam; SI TOTALEN INVALID!! Kaj ti dela po glavi?!
Ne bi se pa strinjou, da je takšno "druženje" zgrešeno - vsakmu neki paše. Kaj si ti predstavljaš pod "žuranje"? Alko, droge in kubre? Sorry, če maš to za žur, potem bi lahko teb kdo reku: "Get a life". Seveda ne tega uzet, kot da te napadam, še zdaleč ne. Seveda, če je zate žur, da se dobiš s kolegi, spiješ pivo, dva, igraš PlayStation, pogledaš film, vržeš karte, obrneš roštilj, potem valjda, samo... Jaz osebno se redno udeležijem teh "shodov" in ti lahko povem, da sem že veliko koristnega zvedel, odnesel par koristnih poznanstev in nabral par izkušenj...
Še enrat poudarjam, da te s tem postom sploh ne napadam. To da ma tipček 33-ko tako kot ti (kot kaže avatar), je zgolj naklučje, ker dvomim, da si to ti, ker prihaja ob weekendih in ima podrt avto. V drugem "odstavku" te pa napadam tgolj hipotetično...
Tega tipcka nazalost poznam v zeleni 33-ki. Clovek je zgleda cel teden zaprt v kletki in ga med tednom spustijo. Psiho je. Ob petkih kaksenkrat kej spijem ampak le ce sem brez avta, drugace ne spijem nic, na kurbe ne grem ker nocem denarja zapravljat za take stvari, drog pa nisem probal ze 8 let(v 7. razredu naredil en dim).
Pa sej pridem kaksno soboto tudi jaz, ker jih tudi dosti poznam iz dragov. Le ob petkih mi pa pac folk ne potegne, ker niso resni in ne mislijo z glavo (zgornjo). Evo mojo alfo, da ves da nisem jst i****![]()
http://www.alfaromeo-si.com/alfa/album_ ... pic_id=694
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov