Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
taygra
Nov uporabnik

Napisal/-a taygra Po jul 19, 2004 3:22 pm

Loopz je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a: Za fedre rabš tut optiko, vendar se da tut brez tega skos pridš če se mal zgovarjaš in nardiš neumnega

to glih ne bi reku :? ...

Jaz nisem nobene optike imel, pa so mi vpisal Apexe, niti me niso vprašali, niti se nisem neumnega naredu :lol:

Uporabniški avatar
taygra
Nov uporabnik

Napisal/-a taygra Po jul 19, 2004 3:34 pm

swifty je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:
swifty je napisal/-a:Kva to rabš enih paperjev pa letanja F U C K ej :x

Enkat boš mogu tole homolomo zrihtat, ker nikol ne veš kdaj se bo smrkec spomnu pa ti tablce dol pobral. Po novem letu bo pa še kazn velka (se mi zdi okol 100000) če ne bodo stvari homologirane.

Sj je cresh z meganom dobu 110ksit kazni :shock: :x

Pa ni dobil 110k sam zaradi nehomologacije, tu so še drugi prekrški!!!
Za odvzem tablice je 25k :P

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jul 19, 2004 3:36 pm

taygra je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a: Za fedre rabš tut optiko, vendar se da tut brez tega skos pridš če se mal zgovarjaš in nardiš neumnega

Jaz nisem nobene optike imel, pa so mi vpisal Apexe, niti me niso vprašali, niti se nisem neumnega naredu :lol:

Mozno ja, sam to je ze neki casa nazaj najvrjetneje, pred 3meseci isto apex homologiro pa sem rabo!

Uporabniški avatar
taygra
Nov uporabnik

Napisal/-a taygra Po jul 19, 2004 3:47 pm

monster_d je napisal/-a:
taygra je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:

Mozno ja, sam to je ze neki casa nazaj najvrjetneje, pred 3meseci isto apex homologiro pa sem rabo!

Kaki mesec nazaj, mogoč 1.5 mesca

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po jul 19, 2004 3:51 pm

fack, zdaj pa mi vec nic jasno ni, pol je odvisno kak se unemu zazdi al kaj :twisted:

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Po jul 19, 2004 3:54 pm

life4rave je napisal/-a:Smem vprasat kateri zakon v uradnem listu velja za homologacijo spojlerjev?
Ce kdo ve naj mi ga copy/paste in cicer stevilko zakona in kaj pravi!

Ker ce prav vem obstaja samo zakon nekaj v zvezi: vse kaj je novega oz neoriginalnega na avtomobilu oz vse kar je dodatno na avtomobilu in ni original, mora biti homologirano! Ker ce obstaja samo ta zakon potem bi morali homologirati tudi okvire za reg tablice pa pokrovce za ventilcke, pa ce ste avto kaj barvali tudi barvo tudi ce je iste barve (ni original) vsak vijak in srauf vsako matico, anteno vsako stvar ki ste svasali oz klepali?! oz ce ga zaletis pa so udrta vrata, homologirat se udrtino ki je tam nastala in ni original?!

A ve potem kater zakon je in ce se mu da, da mi ga copy paste?! bi lepo prosu! hvala
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov