Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

stop znak v Delnicah

Napisal/-a Mrcina Po jul 19, 2004 7:06 am

Za vse une, ki greste kej na morje, če greste na mejni prehod Brod na Kupi, čuvajte v Delnicah, da se ustavite pred stop znakom, preden se priključite na cesto čez Delnice (pri črpalki INE). Pol Kočevja (ajd pretiravam, sam že kr neki folka) je tam pokasiralo par kun kazni, ker se niso ustavli...

Ne dajmo jim tega veselja! Rajši zapijmo te kune!!! :pivo

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Po jul 19, 2004 7:28 am

Obvezno ustavite, tudi če je čist fraj cesta.... sem že plačala kazen.... :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 19, 2004 8:03 am

Ja eni to vemo in se tam ustavimo, pa skoz delnice ni dobr vozit več kot 45, ker so policaji tm zoprni in te hitr oglobijo za par kun kazni.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po jul 19, 2004 8:07 am

Ja, policaji tam so reveži... :wink: Hitra cesta je speljana zdej mim Delnic tok da jim ostanejo sam še tisti turisti, ki čez Kočevje pridejo. Pol je pa treba najdet en razlog, da se pride do denarja...

LP Mrcina
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Po jul 19, 2004 8:08 am

Jest (oz. moj foter) mam s hrvaškimi policisti (zaenkrat) zelo dobre izkušnje. Smo se peljali na Korčulo po eni cesti, kjer ni vidt hiš (ker so pod bregom spodi) ampak je kao naselje, čist ravna cesta, mi furamo 150 tm, znak je bil pa 50! In normalno za ovinkom policaji mi vsi tista o fak zdej bomo pa naj**** in pol sta se policaja mal pogovarjala pa to pa vozniško pa prometno pa mal sčekiru pa to pa un pa vid polcaj barcafe vrečko v avtu, pa reče če jo lahko dobi pa mo jo damo in pol on ves veseu odide k kolegu mu da kofe in nam pokaže da lahko gremo sam da pejmo mal bolj počas! Jest sam tist :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? . Ok pol mi gremo in to je blo to. Za 200% prehjitro vožnjo kazen ene vrečke kufeta! lol :roll:
http://mr.si/

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 19, 2004 8:12 am

Kaj bi šele blo pol v Bosni al pa Srbiji...bi šou skoz za dva zrna kofeta... :lol:
Dol so znani po skorumpiranih policajih zaradi zlo švoh plač, da ne bo pomislekov o rasizmu...
Hrvati majo pa POMOJE kr uredu plače...vem pa ne...pomoje jima je samo kava zadišala... :lol:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po jul 19, 2004 8:15 am

Jst ga čist razumem - plačo ima 3000 kun na mesec, žena je po možnosti brezposelna in še otroka mora prehranit - jst bi tut tko delal al pa polovico kazni pa u žep.
Tko da z večino policajev se da zment tko da takoj k te ustavi vprašaš, 2X po 50 kun dost - še za njegovga partnerja. Jst sm vozu 180 tm k je omejitev 60, pa sm jima dal vsakmu po 50 kun, in sta bla vesela kt radio - jst pa gasa naprej.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Tweety
Novinec

Kraj: Ivančna gorica

Napisal/-a Tweety Po jul 19, 2004 8:34 am

Se vračava z fantom iz Splita, v petek zvečer tam nekje ob 21:00. Ni bilo nobene gužve tam čez Knin, zato ma na cagarju 90km/h.(omejitev je bla 50) Ne vem zakaj ampak kar naenkrat sem mu rekla, dej mal zmanši gas, ker bodo lahko policaji tukaj nekje.... in paf.... evo jih iza čoška. Zaplejeva na stran in lepo dobrvečer, radar kontrola.... Dokumente prosim, itd. Tip gre ven iz avta, da prečekira posnetek na radarju, in mu policaj reče ja to bo pa 620 kun, pa ker ste glih Slovenac vam zaračunam 300 kun... Moj pravi, da je to še zmeri preveč in če se da to brez računa... Policaj reče no pa kolko bi ti dao?
Primož mu ponudi 50 kun, plavi srečen ko radiator in je blo urejeno. :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jul 19, 2004 9:40 am

Tak ko ste rekli, v Srbiji so ful skoruptirani škifi, sam jaz jih razumem. Dobi 50 € plače na mesec, pa če te ustavi valda da bo dal v žep... Samose tudi to razvija, zdaj se vozijo že z Pugiji 307.

Jaz še nisem meu slabih izkušenj v tujini.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po jul 19, 2004 10:34 am

Kaj, hrvaški policisti majo komaj 100 jurju plače? :shock: Ma ne...tu je pa res mal, sm mislu da majo boljše plače ko pr nas :oops:
LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Po jul 19, 2004 11:02 am

se en podobn primer...so eno frendico/znanko ustavl na hrvaskm zarat prehitre vozne pa rece da je kazen 250 kun, pol sta se mal politiko razpravlala, in na konc sta se zmenla za 50kun..brez racuna valda :D

MaKo
Uporabnik

Napisal/-a MaKo Po jul 19, 2004 2:16 pm

Malo off topic toda vseeno!

Po novem na hrvaskem dovoljena stopnja alkohola v krvi je 0 promila...

Vec na: http://www.iskon.hr/vijesti/page/2004/0 ... 93006.html

LP

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Po jul 19, 2004 8:23 pm

Jst letos po moje Hrvaške sploh nam vidu. :cry: :cry:
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jul 20, 2004 12:01 am

Mrcina > pa pej raj v Lucijo kot pa v Selce :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

pikapok
Nov uporabnik

Kraj: straža pri novem mestu

Napisal/-a pikapok To jul 20, 2004 12:16 am

upam da ne bom reku prehitro (čez eno uro krenem na Rab) sam do sedaj hrvaškim policajem nisem dal niti lipe, čeprov so me dobil na hitrosti... zmeraj sem naletu na tazga, ki je ustal na desno nogo...

kar se pa tistega znaka tiče... ustavim in sicer od takrat (predlani) ko me je na to opozoril njihov redarstvenik

skratka srečno vožnjo vsem

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Vectra To jul 20, 2004 12:26 am

V Bosni in Srbiji je še boljše !

Res da v Bosni nimajo avtocest (edino tisto pred Banja Luko in še to so semaforji), ampak kdo bo vedno peljal 50 oz. 90km/h izven naselja ? :)
Daš jim za tiste ćevape (10-20 KM=bivša DEM=126sit) pa so veseli.

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA To jul 20, 2004 12:45 am

Mislite, da mi ne bi isto delal, če bi blo obratno? :D Z veseljem!! :twisted: jebiga,kriza...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov