Debate, ki niso vezane na ostala področja...

koso
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

atv nesreča

Napisal/-a koso Če jul 22, 2004 10:29 am

Sem lastnik Bombardier ATV 650 Quest.Maja sem imel nesrečo. Peljal sem se po hribu navzdol s hitrostjo cca.15 km/h. Naenkrat pa je motor dobil nenormalno visoko hitrost, ponorel je in zabrisalo me je na rob ceste v skale. Sam nisem nič pritisnil, tako da ne morem biti krivec nezgode. Mislim, da obstaja napaka na motorju, vendar distributerji v Sloveniji temu oporekajo. Zanima me, ali je kdorkoli od vas imel podobne izkušnje, ali morda poznate koga, ki se mu je to zgodilo?Prosim za podrobne informacije!pišete mi lahko na forum ali mi pošljete e mail :ivec@ivec.si

Uporabniški avatar
mazda-mx3
Uporabnik

Kraj: BiRiKiNi

Napisal/-a mazda-mx3 Če jul 22, 2004 10:49 am

ce obstaja moznost skrite napake na motorju se obrni h kakemu mehaniku (po moznosti usposobljenemu) in zahtevaj porocilo pregleda....

klici trzni inspektorat RS
klici sluzbo za zascito potrosnikov
Defendemos la alegria :::::::::: Svoboda Tuningu!:)
Slovenski Mazda forum

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jul 22, 2004 11:28 am

hmm, zanimiv.

men se je tud neki podobnga zgodil z HD250SX.

pr mojem motorju je blo pa tko, da ce sm pozabu izklopit čok, se mu je, ko se je segreu na delovn temp. pa se mal bol, isto utrgal in je nabou obrate na full.

enkrat me je to prou posteno vrgl po tleh, tko da sm pol zmer ful gledu ce sm izklopu čok al ne.

*pozabu prej prpisat da je je men to dogajal z dvokolesom :D
Zadnjič spremenil Voith, dne Če jul 22, 2004 11:55 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Če jul 22, 2004 11:40 am

se ful opravicujem za off topic sam me res zanima..
kok ste pa kje zadovoljni z temi atvji? k men so zlo usec sam fotr pa prau da so neuporabni pa kr nobenga druzga ne poznam da bi ga meu, pac tuki prasam :)
lp

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Če jul 22, 2004 2:49 pm

Jaz bi tudi nekaj vprašal, če ga lahko registriraš, ker kolega ga je naročil iz amerike pred letom dni, pa ga še takrat ni mogel :?

Cizi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cizi Če jul 22, 2004 2:53 pm

BaSe je napisal/-a:Jaz bi tudi nekaj vprašal, če ga lahko registriraš, ker kolega ga je naročil iz amerike pred letom dni, pa ga še takrat ni mogel :?

Jaz sem pred par dnevi videl enega z tablico, takšno kot so na motorjih.

Uporabniški avatar
CiCn
Novinec

Kraj: Zlata Sredina

Napisal/-a CiCn Če jul 22, 2004 3:08 pm

Lahko jih normalno registreraš samo v popirjih mora biti napisano da je tud za cestno uporabo

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če jul 22, 2004 3:25 pm

ATV-ji so baje dost nevarni in zlo neuporabni za na cesto. Še za po terenu so bol za igrat kot za kakšne resne podvige. Prvi problem je že ta da nimajo nobenih diferencalov in zato sili ven z avinka in se tudi zelo čudno nagiba. Pol mam že rajši tricklna ki je lahko zlo dobr tut za po ternu. Seveda pravilno narjen.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov