Debate, ki niso vezane na ostala področja...

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če jul 22, 2004 3:00 pm

mah tele pešci :x
:P

Uporabniški avatar
misty
Novinec

Kraj: dobrepolje

Napisal/-a misty Če jul 22, 2004 5:15 pm

V ljubljani na tržaški v smeri iz centra se peljem mimo tobačne in potem na prvi avtobusni postaji na desni (moji) strani mi lepo primaha ena bejba :roll: . Ženšče je gledalo na desno, če bosta naslednja pasova frej, da bo šla čez, prva dva, tista na katerih je že bla je pa gladko spustila :x . A je potrebno omenjat da sm bremzal kot neumen in motal čez 2 pasova (levi -> desni -> še mal skor na postajo in gledal da ni še tam kake budale za carmagedon ;))

Sem pa drugače človek ki hitro zgubi živce (žal) in so ljudje ki so to okusili na svoji koži.

RegY...u mojih najbolj mirnih sanjah si lahko naslikam tako (mojo) reakcijo :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če jul 22, 2004 5:20 pm

vročekrvneži , morte se mal ohladit,pa morte bit tud prjatli z pešci :lol: ,

ne pa pol za volanom mahat vse navkrog k zgubite živce :P ,

PS: taki niso za na cesto, tko kot tudi neumni pešci,k skačejo kot kure čez cesto :evil:
Slika

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger Pe jul 23, 2004 10:36 am

Jst u takih trenutkih uporabim mednarodno priznano gesto z sredincem desne roke z levo pa tiščim na trobljo. Če bi pa kak sikow nazaj pol bi blo pa :g: :/:o:/ :ppppp :P

Kaj čem nimam lih neki potrplenja za budale u tej vročini (34 stopinj)

Use zgoraj našteto bi prišlo v pošteu le če bi pešec storil napako in pol začeu neki pizdit, kr če bi jst storil napako bi se pa vljudno opravičil :P :P
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe jul 23, 2004 11:27 am

Jst bom za take primere s sabo še en volan nosu, pa k se bo kdo na cesto nastavu, bom volan skoz okn pokazal, pa se začel dret - "bejžte volan se mi je odlomu" - bomo vidl pol njihove reakcije. Kok bo smeha k bodo skakal dol iz ceste.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe jul 23, 2004 2:49 pm

nebivedu je napisal/-a:Jst bom za take primere s sabo še en volan nosu, pa k se bo kdo na cesto nastavu, bom volan skoz okn pokazal, pa se začel dret - "bejžte volan se mi je odlomu" - bomo vidl pol njihove reakcije. Kok bo smeha k bodo skakal dol iz ceste.

HA HA HA HA treba je to res probat da vidmo kake bojo reakcije :cry :cry :cry

Lp PiLLLe

P.s nije losa ideja :P

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Župa Pe jul 23, 2004 3:37 pm

nebivedu je napisal/-a:Zarad takega primera obnašanja, ko človek parkira avto in se noče umaknt je mel en tip u LJ že totalko iz avta, pa še kšn jo bo mel, če se ne bomo začel v prometu vesti lepše. Sej priznam tut sam nardim dostikrat kak kiks, pa ga probam pol popravit, če se le da, ampak vsi se mormo mal umirit, pa bol začet spoštovat pravila, itd...

Skratka potrebno bo več olike na cesti.

se podpišem

lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe jul 23, 2004 4:03 pm

HEhe, jebana situacija, tut ce bi jo zbil nebi bil nic kriv, ce bi se namene razburjala bi ji kr v faco reko da naj gre se na policijsko kregat...
Jaz bi jo nagazo me boli en falus pol pa bi zahtevo naj mi da kes za nov spojler, ker taki sploh nimajo dostojanstva, sploh pa ce ji je useeno za njo bi usaj lahko na scerko gledala...
Proklete lenobe.... da drugo nemores rect
In pol se stari cudijo zakaj so otroci tak freh in skacejo cez cesto kjer ni prehoda zapesce... zakaj ker se od starih navadijo, plus tega so leni da smrdijo, pa ne da bi leno rit premaknali se 15m naprej pa normalno preko prehoda. Ne silit morejo v nevarnost.
Ce jim pase pa naj...
Naj bi si raj zamislila kaj bi blo ce bi keri butl mimo pripico z drugo na blokadi, kar se po mestu pogosto dogaja :roll: :?

REgy svaka cast da si mel zivce se z njo ukvarjat, jaz jih zihr neb mel :roll:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Pe jul 23, 2004 10:50 pm

"Skratka potrebno bo več olike na cesti."
Stanje se ne bo izbolsalo ko bojo med nami 16/17 letniki za volanom :?
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To jul 27, 2004 9:28 am

Pugi je napisal/-a:Js sm pa enkrat mel resen namen razbit avtobusnega šoferja, ki je z ene 40km/h pripeljal tako, da sem stal na pločniku in se pogovarjal, špegel mi je pa šel 2 cm od glave. Sem ga kar začutil v laseh pismo...

Po pa zalaufam za njemu, on lih ustav, pa ga prašam če je normaln, on pa začne sikat neki nazaj (ata 50 let najpametnejši), ko sm js začel grabt une štange, da grem v avtobus, ata hoče zapret vrata na busu, pa jih primem pa odprem, pol je pa k sreč kolega skoču in me prjel, ker takrat bi mu pa prestavno ročko v glavo montiral. Pism ej z mano se ne zajebavat, ker ko mi preskoči... :x

To mi deli pugi!
Drgac pa imas sreco. Ponavadi so se srecanja glave z avtobusnim speglom koncala z mrtvim cakalcem (nekoc avtobusa) tokrat prevoza v KC ali pa kar Mrtvaskega voza.

Lp, Klemen
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jul 27, 2004 2:05 pm

Heh lepe zgodbe. Tukaj je v igri pa zelo stara zenicka. Prideva s kolegom iz Mobikroga prejsnji vikend in se ustaviva na petrolu zraven BTC-ja na smratinski. Ko se speljeva pred nama ena zenicka ki je ravno pred mano kupovala kartico za mobi. In tale kar po sredi. Ampak res TOCNO po sredi ceste. S kolegom pa z avtom za njim. Nic slisala nic videla. Zacne nekaj sarit po torbici in stoji SREDI ceste. Midva samo v smeh, kaj sedaj. Ce da malo gasa bo mislila da bo nekdo priletel od zadaj in bo s svojo okornostjo zihr padla in si zlomila roko in kolk. Sedaj ce potrobi bo zihr dozvela srcni infarkt. Je pa res da sva se tudi sprasevala, ce bi sploh vse to slisala. Koncno se le premakne nekolikan levo ( in sploh ne registrira okolice ) da grevo mimo in cez grbino desno v BTC. Jaz pogledam nazaj in naju nekaj gleda v stilu " Kaj se je sedaj zgodilo?" se odpeljeva naprej prizgeva radio in poslusava kdaj bo na valu 202 osmrtnica da je voznik zbil zenicko ko je sla cez cesto.
Kaj je sele en stari ata na obvoznici delal v soboto :?
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov