:P
nebivedu je napisal/-a:Jst bom za take primere s sabo še en volan nosu, pa k se bo kdo na cesto nastavu, bom volan skoz okn pokazal, pa se začel dret - "bejžte volan se mi je odlomu" - bomo vidl pol njihove reakcije. Kok bo smeha k bodo skakal dol iz ceste.
nebivedu je napisal/-a:Zarad takega primera obnašanja, ko človek parkira avto in se noče umaknt je mel en tip u LJ že totalko iz avta, pa še kšn jo bo mel, če se ne bomo začel v prometu vesti lepše. Sej priznam tut sam nardim dostikrat kak kiks, pa ga probam pol popravit, če se le da, ampak vsi se mormo mal umirit, pa bol začet spoštovat pravila, itd...
Skratka potrebno bo več olike na cesti.
Pugi je napisal/-a:Js sm pa enkrat mel resen namen razbit avtobusnega šoferja, ki je z ene 40km/h pripeljal tako, da sem stal na pločniku in se pogovarjal, špegel mi je pa šel 2 cm od glave. Sem ga kar začutil v laseh pismo...
Po pa zalaufam za njemu, on lih ustav, pa ga prašam če je normaln, on pa začne sikat neki nazaj (ata 50 let najpametnejši), ko sm js začel grabt une štange, da grem v avtobus, ata hoče zapret vrata na busu, pa jih primem pa odprem, pol je pa k sreč kolega skoču in me prjel, ker takrat bi mu pa prestavno ročko v glavo montiral. Pism ej z mano se ne zajebavat, ker ko mi preskoči...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov