Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Lilith
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Lilith To avg 03, 2004 4:06 pm

micek je napisal/-a:aja pa da nebo kdo mislo da sem jas _b4byka_ :lol:

Hm...pa si ziher, da nisi? :rofl
Joke...sorry...ja, verjetno accord, a ne?
Born to be wild.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To avg 03, 2004 5:46 pm

Perica je napisal/-a:
alexM je napisal/-a:
Perica je napisal/-a:To, da ne bo vec utripajoce zelene, se men zdi tok smotano kot ne vem kaj!!! To se me tko zdi, kot da HOCEJO se vec nesrec kokr jih ze tko je!!! Iz tega bo verjetno sledila se podrazitev zavarovanja, ker bo avto pac treba se bolj zavarovat in ga bodo verjetno tudi vsi hoteli !!!

Pri teh novih semaforjih bo tko, da bodo ljudje ze pri zeleni zaceli bremzat ker se bodo bali preskoka na rumeno (posledica tega je vecja gneca na cestah), al jih bo pa par cez rdeco letel !!! to pa vemo kam pelje!!!

to je moje mnenje!!!

Mslim,da bo zato oranzna gorela dlje casa!

Mozno je, sam a jo bo dovoljeno prevozit? moj fotr je zadnic dubu kazen (ceprov sam nekaj malega), ker ga je policaj vidu da je prevozil rumeno na "zaenkrat se starem" semaforju!!!

Sigurno bo dlje svetila. V italiji sveti sigurno ene 5 sekund. Prvič sem mal čudno gledal. Po ene 10 semaforjih se navadiš da lahko greš tudi v rumeno. :D :D :D :D Samo nevem ča je dovoljeno al ne :?: :?:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To avg 03, 2004 6:17 pm

hmm...glede nesreč je res katastrofa...kaj se letos dogaja se mislm ni še nikol...same nesreče so...pa k smo že glih pr tem...jst pa moj frend sva zletela s ceste,se zabila v drevo,medtem k sva letela po zraku,potem naj je zasukalo tako d sva padla s prvim koncem dol in potem prevračanje 30 m...pristala sva jasno na strehi...avto pa je totalka...meu ga je pa cela 2 tedna pugija 306...pa da ne bo kdo mislu d sv bla midva kriva...not! enmu debilu(drgač ne morm rečt :twisted: :twisted: ) sva se umikala k je po najini strani prletu, pa sva se mu umaknila da ni blo čelno...midva 65,70 on 100,potem veste kako bi to zgledalo...skratka Im so happy to be alive...folk ob cesti k je gledou je sm :shock: ...k so avto vn vlekl je mislu d ni noben preživu tak je biu avto...nekdo naj je merkou tam zgori :wink: ...na srečo

aja pa d ne bo kdo mislu d je un model ustavu...on pele dalje...k****n :!:
Slika

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To avg 03, 2004 8:57 pm

Perica je napisal/-a:
alexM je napisal/-a:
Perica je napisal/-a:To, da ne bo vec utripajoce zelene, se men zdi tok smotano kot ne vem kaj!!! To se me tko zdi, kot da HOCEJO se vec nesrec kokr jih ze tko je!!! Iz tega bo verjetno sledila se podrazitev zavarovanja, ker bo avto pac treba se bolj zavarovat in ga bodo verjetno tudi vsi hoteli !!!

Pri teh novih semaforjih bo tko, da bodo ljudje ze pri zeleni zaceli bremzat ker se bodo bali preskoka na rumeno (posledica tega je vecja gneca na cestah), al jih bo pa par cez rdeco letel !!! to pa vemo kam pelje!!!

to je moje mnenje!!!

Mslim,da bo zato oranzna gorela dlje casa!

Mozno je, sam a jo bo dovoljeno prevozit? moj fotr je zadnic dubu kazen (ceprov sam nekaj malega), ker ga je policaj vidu da je prevozil rumeno na "zaenkrat se starem" semaforju!!!

Tako je. Oranzna bo dlje casa gorela.
Oranzna naj bi praviloma pomenila, da mora biti krizisce frej, predn se unim zelena prizge.
There is no time...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če avg 05, 2004 7:16 am

Oče mrtev, sin je imel srečo.

Včeraj je na avtocesti med Celjem in Mariborom umrl znani slovenski podjetnik Tajhman (TAJHMAN TOURS), ker je vanj trčil tovornjak, ki ga je vozil 21-letnik.
Tajham ne bi umrl, če bi bil privezan z varnostnim pasom!

http://www.vecer.si/vecer2003/default.a ... 0500558925
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov