Debate, ki niso vezane na ostala področja...

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Pe avg 06, 2004 6:28 pm

Sej tok panike pa spet ni :P Je monster_d lepo povedov glede 206.
Res je cel kup takih to se mi zdi smešn, ker pol sploh ne zgleda extrem ampak serijski.

PS: __PAJSAR__ a si mu jih ti limov :lol:
Klikni za povezavo na salon.

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Pe avg 06, 2004 7:30 pm

Še ena zgodba: kupujem avto in moj star ata se spomni, da bo tud on kupu en avto, samo da bo počakal še 2 meseca. Kupim jaz Accenta in star ata se vse zanima glede avta, si podčrta v oglasniku kerga sem kupu, kakšno ma opremo... Naslednji dan pa pride domov in pove da je že rezervirov avto in ga bo kupu čez en tedn. Kupu je pa Accenta :roll: :evil:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So avg 07, 2004 6:23 am

Če si da zdaj še isti tatoo gor pa bo vrjetno že kaplja čez rob ..
Slika

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 So avg 07, 2004 7:07 am

Sej me je že spraševal kolk dnarja sm dal in kje so to delal, sam mu nism nč povedov :lol:

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ So avg 07, 2004 9:00 am

monster_d je napisal/-a:
__PAJSAR__ je napisal/-a:Pizd_a, za mano tud en ponavlja. Sem vidu enga na cest, k je mel 4 gume na avtu. Mater mu, a se ne more nič svojega spomnit al kaj? :lol: :lol: :lol: :lol:

LOL, ti se delas norca sam zadnjic na ptuju sem vido caprija, usaj odpredaj je bil zlo slicn tvojemu, pa barva itak. Sem ze mislo da je pajsar priso na pir :lol:

To je bil Srečo, moj sosed, ki je šel v prekmurje, ker ima tam vikend. Avta sta skor čist enaka, edino on ima 2 auspuha zadaj ven in nima zlatih viper črt čez.

No ja, sej s Camarotom me pa ne boš mogel zamešati z nobenim. Bo pa tak, da se ga en bo dalo zamešat, hehe.

@BSmuk: Nisem jest delal unih tatujev.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk So avg 07, 2004 9:12 am

bsmuk31 je napisal/-a:Sej me je že spraševal kolk dnarja sm dal in kje so to delal, sam mu nism nč povedov :lol:

jz mam pa tazga fotra :roll: on bi tud vse tko mel k jz (prav da si bo kr črte ruknu na svojga :ppppp) Še na drag je parkrat šu :?
EJ6

jazzy
Nov uporabnik

Napisal/-a jazzy So avg 07, 2004 10:34 am

LP vsem...ma lej sej mene je tud to ponavljanje motil na začetku sam moram rečt d sm se že kr sprjaznu..mam cliota črn not pa komplet belo usnje(dal sm ga konc leta 2002 k sm kupu car),in sm bil čist spizden k je folk začel ful furat to sceno-od darkdooga dalje(pa dargy brez zamere!)

no zdej pa že razmišlam oz.iščem usnje v zlati ozeroma v srebrni barvi..sam mislm d glede na krom feltne bi bl pasal srebrno usnje..morm še razmislt...vam pa javim k najdem oz. k mi bodo preoblekl..

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So avg 07, 2004 11:10 am

__PAJSAR__ je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
__PAJSAR__ je napisal/-a:Pizd_a, za mano tud en ponavlja. Sem vidu enga na cest, k je mel 4 gume na avtu. Mater mu, a se ne more nič svojega spomnit al kaj? :lol: :lol: :lol: :lol:

LOL, ti se delas norca sam zadnjic na ptuju sem vido caprija, usaj odpredaj je bil zlo slicn tvojemu, pa barva itak. Sem ze mislo da je pajsar priso na pir :lol:

To je bil Srečo, moj sosed, ki je šel v prekmurje, ker ima tam vikend. Avta sta skor čist enaka, edino on ima 2 auspuha zadaj ven in nima zlatih viper črt čez.

No ja, sej s Camarotom me pa ne boš mogel zamešati z nobenim. Bo pa tak, da se ga en bo dalo zamešat, hehe.

@BSmuk: Nisem jest delal unih tatujev.

Heh jup pol bo to to, kak mesec nazaj, po podvozu je po gasu stisno je sam ruzlo :lol:

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ So avg 07, 2004 8:18 pm

kaWsk je napisal/-a:sej jz sm tud ponavlu za nekom iz celja in isto rdečo mx3-ko , ki ima isto kao viper črte. Pač pomojem temu avto to najbol paše. Ampak nč bat, najbrž kmal pridejo gor širše in srebrne črte :wink:

Da ga naus res kej srou s ksnimi srebrnimi crtami :ne Bele idealno pasejo na rdeco pa se sirina je taprava, uglavnem men je vsec :bow Srebrne bi pasale kvecem na temno temno rdeco al pa modro METALIK...

Sploh jih je pa Viper prekopiral od Cobre, Cobra pa ob buh ve cesa... :roll:

Ste pa k ene fine dame, k se kregajo pa skor u zemlo udrejo :oops: , ce prideta dve u isti obleki na ples :shock: Prava rec, ce ma sosedova macka iste proge k nasa... :EE

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Napisal/-a kaWsk So avg 07, 2004 8:36 pm

jazzy je napisal/-a:LP vsem...ma lej sej mene je tud to ponavljanje motil na začetku sam moram rečt d sm se že kr sprjaznu..mam cliota črn not pa komplet belo usnje(dal sm ga konc leta 2002 k sm kupu car),in sm bil čist spizden k je folk začel ful furat to sceno-od darkdooga dalje(pa dargy brez zamere!)

no zdej pa že razmišlam oz.iščem usnje v zlati ozeroma v srebrni barvi..sam mislm d glede na krom feltne bi bl pasal srebrno usnje..morm še razmislt...vam pa javim k najdem oz. k mi bodo preoblekl..

dej priloti slikco tvojega avteka, da vidmo kako makino maš :P
Zadnjič spremenil kaWsk, dne So avg 07, 2004 8:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
EJ6

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Napisal/-a kaWsk So avg 07, 2004 8:37 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
kaWsk je napisal/-a:sej jz sm tud ponavlu za nekom iz celja in isto rdečo mx3-ko , ki ima isto kao viper črte. Pač pomojem temu avto to najbol paše. Ampak nč bat, najbrž kmal pridejo gor širše in srebrne črte :wink:

Da ga naus res kej srou s ksnimi srebrnimi crtami :ne Bele idealno pasejo na rdeco pa se sirina je taprava, uglavnem men je vsec :bow Srebrne bi pasale kvecem na temno temno rdeco al pa modro METALIK...

jah, ne vem. To sm si zapiču u glavo, ko sm vide enega rdečega viperja z srebrnimi črtami :P
EJ6
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov