Res je cel kup takih to se mi zdi smešn, ker pol sploh ne zgleda extrem ampak serijski.
PS: __PAJSAR__ a si mu jih ti limov

monster_d je napisal/-a:__PAJSAR__ je napisal/-a:Pizd_a, za mano tud en ponavlja. Sem vidu enga na cest, k je mel 4 gume na avtu. Mater mu, a se ne more nič svojega spomnit al kaj?![]()
![]()
![]()
LOL, ti se delas norca sam zadnjic na ptuju sem vido caprija, usaj odpredaj je bil zlo slicn tvojemu, pa barva itak. Sem ze mislo da je pajsar priso na pir
__PAJSAR__ je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:__PAJSAR__ je napisal/-a:Pizd_a, za mano tud en ponavlja. Sem vidu enga na cest, k je mel 4 gume na avtu. Mater mu, a se ne more nič svojega spomnit al kaj?![]()
![]()
![]()
LOL, ti se delas norca sam zadnjic na ptuju sem vido caprija, usaj odpredaj je bil zlo slicn tvojemu, pa barva itak. Sem ze mislo da je pajsar priso na pir
To je bil Srečo, moj sosed, ki je šel v prekmurje, ker ima tam vikend. Avta sta skor čist enaka, edino on ima 2 auspuha zadaj ven in nima zlatih viper črt čez.
No ja, sej s Camarotom me pa ne boš mogel zamešati z nobenim. Bo pa tak, da se ga en bo dalo zamešat, hehe.
@BSmuk: Nisem jest delal unih tatujev.
kaWsk je napisal/-a:sej jz sm tud ponavlu za nekom iz celja in isto rdečo mx3-ko , ki ima isto kao viper črte. Pač pomojem temu avto to najbol paše. Ampak nč bat, najbrž kmal pridejo gor širše in srebrne črte
jazzy je napisal/-a:LP vsem...ma lej sej mene je tud to ponavljanje motil na začetku sam moram rečt d sm se že kr sprjaznu..mam cliota črn not pa komplet belo usnje(dal sm ga konc leta 2002 k sm kupu car),in sm bil čist spizden k je folk začel ful furat to sceno-od darkdooga dalje(pa dargy brez zamere!)
no zdej pa že razmišlam oz.iščem usnje v zlati ozeroma v srebrni barvi..sam mislm d glede na krom feltne bi bl pasal srebrno usnje..morm še razmislt...vam pa javim k najdem oz. k mi bodo preoblekl..
_Jerry_ je napisal/-a:kaWsk je napisal/-a:sej jz sm tud ponavlu za nekom iz celja in isto rdečo mx3-ko , ki ima isto kao viper črte. Pač pomojem temu avto to najbol paše. Ampak nč bat, najbrž kmal pridejo gor širše in srebrne črte
Da ga naus res kej srou s ksnimi srebrnimi crtamiBele idealno pasejo na rdeco pa se sirina je taprava, uglavnem men je vsec
Srebrne bi pasale kvecem na temno temno rdeco al pa modro METALIK...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov