Jaz opravljam študentsko delo in bi rabu vašo pomoč, ki bi je bil zelo vesel

Moja naloga je zbrati naslove lastnikov avtomobilov določenih znamk in modelov, ter z njihovim dovoljenjem posredovat njihove naslove (posredoval jih bom firmi, ki rabi te naslove). Njihovi naslovi ne bodo javno objavleni! Tisti, ki bodo dali naslove, bodo dobili po pošti anketo (kako so zadovoljni z vozilom,...) in zraven kuverto v katero bodo dali izpolnjeno anketo in jo poslali nazaj (tko da ne bojo mel nobenih stroškov).
So pa 3je pogoji:
1. Oseba more biti 1. lastnik avtomobila
2. Avto more biti registriran med SEPTEMBROM 2002 in AVGUSTOM 2003
3. Avto more biti eden od naštetih -> Fiat Punto, Fiat Stilo, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Vectra, VW Golf, VW Passat ali VW Polo!
Če je kšn tak ki bi ustrezal vsem trem pogojem, ga LEPO prosm da mi pošle svoje podatke na e-mail al pa mi pošle PM! (moj mail je mr_durst@email.si)
Podatke k bi jih rabu pa so:
- Ime in priimek
- Naslov
- Znamka in model avta
- Datum registracije (mesec & leto)
P.S.: Ker rabim vaše dovoljenje za posredovanje, bom ob dobljenem e-mailu ali PM z vašimi podatki sklepal da se s tem strinjate in da imam vaše dovoljenje za posredovanje!
P.S. 2: Lahko vprašate tudi svoje prijatelje, tete, dedke, babice,... kogarkol k ga poznate k fura avto in bi ustrezal tem trem pogojem zgori, da pošle svoje podatke (al pa da vi pošljete njihove sam se morjo oni strinjat s tem valda!!!) kr več k dobim naslovov več zaslužm

P.S. 3: Če vam še kej ni jasn kr prašite :P
HVALA ZA VAŠ TRUD ŽE VNAPREJ!!!!
Mr. Durst