Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Prijetna izkušnja z RTI MB

Napisal/-a pina` Sr avg 11, 2004 3:12 pm

Torej danes sem se po dolgem odlašanju z vsemi papirji in obrazci odpravila na RTI da oddam vlogo skupej z papirji.Papirje so vzeli, tako da k sreči sem si jih skopirala.Nasvet še ostalim: skopirajte si jih.
Potem sva z prejemnikom vlog, vse zadeve lepo pregledala, samo ustreznost certifikatov za moj tip vozila in nato začne s svojim sodelavcem momljati nekaj o 11i uri in mi na vlogo napiše današnji datum in to uro za pregled vozila.
Zelo presenečeno sem zavrnila današnji pregled ker ob 10i uri bi morala biti v LJ na delovnem mestu in seveda nikakor pregled vozila danes nebi mogu bit izvedljiv. Nato se s sodelavcem spogledata ,pokličeta enega od preglednikov in ta pravi, da lahko pregleda vozilo takoj sedaj, ker je imel prosto. Bila sem še bl presenečena, glede na to da sem mislila kk bom čakala kak tedn, ponovna pot v MB, dan dopusta bo potrebn itd....
Pripeljala sem avto v njihov prostor, preglednika sta začela s pregledom avta, jest pa sm počakala z prejemnikom vlog na račun.Bil je zelo prijazen, ponudil mi je celo breskev za zajtrk :D :lol: Plačala sem račun- za 5 stvari sem plačala 31.200 in šla k preglednikom če sta končala, in sta. Vse je štimalo, slikala sta avto z dveh strani, ker sem rekla da, nimam časa čakam na vpis v kartonček (prideš ponj čez dve uri, da vpišejo) , so rekli da ga bodo danes poslali na pošto in ga tako jutri zjutraj dobim po pošti.¸Vsi zaposleni tam so bili zelo prijazni, po informacijah sem pričakovala čisto nekaj drugega.Njihov delovni čas je od 7:30 do 14:30 ure. jst sm se na vratih znašla 7:30 sharp :D

Torej ni tk grozno tk ko vsi neki nakladajo. :wink:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr avg 11, 2004 3:18 pm

Vrjetno zato ker si bejba in so ti oni "mojstri" tam sli bol na roko ...

...no saj en kolega je tudi tam homologiral par stvari pa je tudi vse steklo gladko tak da pomoje so kar vredu .. če le prineseš s sabo vso potrebno dokumentacijo.
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Sr avg 11, 2004 3:21 pm

:D A maš kakšno svojo sliko in če lahko podaš opis kako približno si bla oblečena. :twisted: Sej se hecam.
Sam tole: 31 PREŠERNOVIH BANKOVCEV. Upam da si homologirala 20" Feltne, Air-ride in Lambo-doors. Ker drugač se mi zdi ful velik. Ampak fajn da so bli prjazni, no. A to da si jim iz LJ prpelala avto v MB jim pa ni šlo v nos? Sicer za ta dnar, bi bil tud js prjazn.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Napisal/-a BaSe Sr avg 11, 2004 3:28 pm

hihi bomo vidli pri meni, ko bom šel do njih :D če bom tudi tak srečen :D

Emm če si homologirala felne, pa mogoče še spojlere al pa kaj drugo, kaj si vse potrebovala od papirov zraven, poleg TUV certifikatov???

benko
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a benko Sr avg 11, 2004 3:38 pm

sej saj eni imajo prijetne izkusnje s homolagijo. :wink:
lp

blaz

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` Sr avg 11, 2004 3:54 pm

Mare9mm je napisal/-a: A to da si jim iz LJ prpelala avto v MB jim pa ni šlo v nos? Sicer za ta dnar, bi bil tud js prjazn.

Sem iz Žalca, delam v LJ :)

Emm če si homologirala felne, pa mogoče še spojlere al pa kaj drugo, kaj si vse potrebovala od papirov zraven, poleg TUV certifikatov???

Met morš te njihove obrazce- majo jih na njihovi strani in si jih sprintaš, na katere se napiše kdo ti je montiral predelano stvar in od tega morš dobit podpis in žig, bit mora tud seveda pooblaščen- če si montiral več stvari pri večih posameznih pooblaščencih, moraš za vsakega imeti svoj obrazce, da ti jih podpišejo in ožigosajo-- to morš met ožigosano in podpisano preden oddaš vlogo- ter seveda TUVe oz. certifikate o ustreznosti zamenjanega dela za tvoj tip vozila.Tm pol izpolniš še en obrazec "Vlogo" in prejemnik vloge pregleda te TUVe. Sledi še kup podpisov in kup papirjev ki jih imajo oni tam. Te TUVe ti priporočam da si jih skopiraš za vsak slučaj, ker jih oni obdržijo.

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Sr avg 11, 2004 4:42 pm

noben ni rekel da je bav bav tam. sploh sprejem j ezelo dober,...

mene samo moti da mi niso blend homologirali kljub vsem papirjem,... ker je en kar n aoko pogledal če zastira snop svetlobe. sploh ne merijo svetilnost,...
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr avg 11, 2004 5:57 pm

ampak priznaj, da si prisla v lahko poletni oblekci :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Če avg 12, 2004 8:33 pm

Lepo lepo je to slisat, jaz ne naredim gor homologacije pa ce pridem nag, vsaj glede na to kaj imam doma za gor zmontirat, bom moral kar na lpp-ju zrihtat, ker malo manj komplicirajo.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc So avg 14, 2004 6:34 pm

dobek je napisal/-a:ampak priznaj, da si prisla v lahko poletni oblekci :P

treba po te boljše polovice pošiljat na homologacijo, sam cena se mi pa prevlka zdi, kaj si te mela za vpisat vse, od f1 motor v avto al kaj, če je men reko za 12 čukov 4 stvari,..

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So avg 14, 2004 8:02 pm

Oki eno vprašanje....... vem da obržijo TUV in ravn to me muči.
Doma mam apexe za petko...... ampak TUV je u lj na LPP. Mel sem jih na prejšni petki,...... zdej pa bi jih u to zmontiral...... je kaka možnost da pridem do tega TUV-a oz. je sploh možn da te apexe u tej petki homologiram?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov