Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Lonck
Nov uporabnik

Bridgestone b330evo ali Goddyear gt-3

Napisal/-a Lonck Po avg 16, 2004 10:03 am

Živjo.
zanimam se za nakup omenjenih gum v dimenziji 175/70 r 13 ali pa 175/65 r 13 in me zanima če ima kdo izkušnje z omenjenimi gumami.
sem izredno nezadovoljen s savo effecto, še posebej v mokrem
zato bi rad kupil gumo, ki bi bila dobra na mokri podlagi.
torej prosim za nasvet katero izmed teh 2 ali katero ostalo gumo mi priporočate, kar pač je najboljše
hvala
Lončk

Uporabniški avatar
dmon
Nov uporabnik

Napisal/-a dmon Po avg 16, 2004 10:31 am

Jest sem si kupil 330Evo.
So ble ocenjene z 5 zvezdic na testih. Pa do zdej ni blo nc drsenja se :)

No kukrkol ze.....fajn gume.

blink
Novinec

Napisal/-a blink Po avg 16, 2004 12:26 pm

Jst mam zdej tut b330 EVO. Super guma, nč drsenja! Prej sem mel pa Sava effecta...drsalke!!!!

Lonck
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonck Po avg 16, 2004 2:03 pm

Tudi jaz imam z effecto zelo slabe izkušnje, predvsem na mokrem. pred tem so bile na avtu Kumho in so bile neprimerno boljše

blink je napisal/-a:Jst mam zdej tut b330 EVO. Super guma, nč drsenja! Prej sem mel pa Sava effecta...drsalke!!!!

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 16, 2004 2:05 pm

Jest sem za se kupu goodyear f1, pa sem fuullll zadovoljen, edino kar je da se dost hitr radirajo, seveda glede na mojo vožnjo :twisted:

Njene pozitivne lastnosti iz mojih izkušenj (nisem bral o njej nobenga testa):
-ceste se drži v primerjavi z gumo dunlop sp2000 do 30% bolje (bočni oprijem)
-na mokri cesti ne splava tudi če je veliko vode na cestišču in pri sorazmerno veliki hirosti (govorim avtocestno hitrost)
-90 konjev pr TDI-ju je premal da bi kolesa pripravil do zdrsa pa 210 Nm navora ni tok mal.
-vozna razlika med mokoro in suho cesto je izredno majhna
-kupu sem jih letos marca enkrat me je dobil sneg pa so se obnesle dobr, čeprov se ne bi smele, sem pršu brez zdrsovanja domov.

Slabe lastnosti:
-v prvi vrsti cena k sem 4 komade dobu za mojo dimenzijo 205/16/55 za dobrih 120 jurčkov
-hitra obraba (po 7000 km sem že spredi obrabil profil za vsaj 2 mm, prej pr sp2000 se ni tok kazal, je bla bolj trda guma)

Končna ocena (moja)
Priporočam jo vsem tistim k neki date na svojo varnost pa četudi cenovno šeenkrat več, privoščite si lahko občutno višje hitrosti v ovinkih, kar naenkrat pride do izraza da imate premehko podvozje :twisted:.
Men ni žal, da sem jo kupu, ABS je pa eku da bo opdoved dal k nima več kej za delat.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po avg 16, 2004 3:17 pm

blink je napisal/-a: Prej sem mel pa Sava effecta...drsalke!!!!

Kar je efektivnega pr tej gum je ime Effecta in pa AMA nic drugega. Isto velja za Energy. Ja karkoli drugega boste dal gor boste mislili da imate petardo od gume. A se sploh dobi se kaj slabsega od teh dveh gum. :roll: . S kolegom, ko je pac montiral ta Energy, sva slajdala po Zali navzgor. Skratka odlicna guma za slajdanje, drugace pa roke stran od teh dveh gum. :D Se boste rekli, da se vozite pocasi. Ze res, ko se bo pa treba enkrat na hitro ustavt bo pa problem :? .

Sam nisem imel nobene od dveh gum, ki jih omenjas. 330 je imel kolega samo kolega je le kolega in ne morem dati pravega mnenja.
SlikaSlika

Lonck
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonck To avg 17, 2004 8:28 am

Se strinjam s tabo. GY F1. fantastična guma. jo ima punca na H. coupeju. avto gre kot po tirih, problem je sam v tem, da se v tej dimenziji (175 r 13) f1 ne dobi :cry:

MIKIMOUS je napisal/-a:Jest sem za se kupu goodyear f1, pa sem fuullll zadovoljen, edino kar je da se dost hitr radirajo, seveda glede na mojo vožnjo :twisted:

Njene pozitivne lastnosti iz mojih izkušenj (nisem bral o njej nobenga testa):
-ceste se drži v primerjavi z gumo dunlop sp2000 do 30% bolje (bočni oprijem)
-na mokri cesti ne splava tudi če je veliko vode na cestišču in pri sorazmerno veliki hirosti (govorim avtocestno hitrost)
-90 konjev pr TDI-ju je premal da bi kolesa pripravil do zdrsa pa 210 Nm navora ni tok mal.
-vozna razlika med mokoro in suho cesto je izredno majhna
-kupu sem jih letos marca enkrat me je dobil sneg pa so se obnesle dobr, čeprov se ne bi smele, sem pršu brez zdrsovanja domov.

Slabe lastnosti:
-v prvi vrsti cena k sem 4 komade dobu za mojo dimenzijo 205/16/55 za dobrih 120 jurčkov
-hitra obraba (po 7000 km sem že spredi obrabil profil za vsaj 2 mm, prej pr sp2000 se ni tok kazal, je bla bolj trda guma)

Končna ocena (moja)
Priporočam jo vsem tistim k neki date na svojo varnost pa četudi cenovno šeenkrat več, privoščite si lahko občutno višje hitrosti v ovinkih, kar naenkrat pride do izraza da imate premehko podvozje :twisted:.
Men ni žal, da sem jo kupu, ABS je pa eku da bo opdoved dal k nima več kej za delat.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov