Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Kramer
Nov uporabnik

ZELO NUJNO!

Napisal/-a Kramer Po avg 16, 2004 8:54 pm

imam en problemček pa bi prosil kogarkoli za pomoč!
pred kratkim sem kupil felge 16 col z gumami 205/45 in jih montiral na cliota b serije!
dve gume so bile tako zelo zlizane,da sem bil prisiljen kupit nove na žalost pa nisem vedel,da dam na moje vozilo z tem felgam(superturismo) lahko gume le do 195/45!
tuv papirje sem dobil kaseje po pošti zato sem prepozno zvedel kje so meje z gumam!
nesramnost je pa ta da mi je ta prodajalec obljublaj,da bom naredil s gumam 205/45 homologacijo!
zdaj pa bi naprošal stare mačke če ima kdo kako voljo,in da zasluži gajbo piva,in te tuv papirje preuredi tako,da bo to meni všeč.Da nisem zastonj kupoval gume 205/45!

lepo prosim bilokogar za pomoč ker imam 25 tega meseca tehnični pregled na lpp in nebi rad stran metal 8 zelencev!

glede gajbe/povne tekočineki se imenuje pivo) sem pa resen!

če rabiš kake inf. (ker mislim da jih ) mi pm!

hvala! :wink:

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po avg 16, 2004 10:09 pm

Lej en nasvet: sprintaj z isto pisavo še 205 dimezijo, prlimaj na TUV in pejt to fotokopirat. Tako boš mel še to dimenzijo vpisano ker na LPP-ju se jim itak gre samo za pare ki jih bodo dobil od tebe. Sej gume pa tut ne gledajo vn izven blatnika, a ne.

Kramer
Nov uporabnik

Napisal/-a Kramer To avg 17, 2004 11:19 am

gume mi ne gledajo izven blatnika zato sem se tud odločil za te dimenzije!

sem pa bolj skeptičen človek in me zanima če je kdo to že naredil(prelimal in fotokopiral) in če mu je uspelo? :wink:
hvala za pomoč
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov