Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty Če avg 19, 2004 12:39 pm

Mrcina je napisal/-a:Ja že res, da je vročilnica, sam on ti lahko v določenih primerih pismo pusti tam, pa se šteje za vročeno, tut če tistega ti dejansko nisi nikol dobil! Zdej pa nisem zaziher, kdaj ti lahko pusti v kaselcu? Zako o upravnem postopku preštudirat :wink: .

Kok pa to, da si dobil s city express-om? So ti prej probal že po pošti vročit?

So probali ene parkrat pa sm se uspešno izognu :)
http://lasagnarecipes.org.uk

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Če avg 19, 2004 1:07 pm

Pozdrav Draveljski!
Kolker jest vem so pritozbe mozne, ko dobis kazen za placat, ko pa stvar pride tolk dalec, da te klicejo k sodniku pa so pritozbe mozne le na licu mesta (on the face of the place) :D !
Ampak se zmeri si mi dolzen en krog kljub temu, da se nisi rabu instrukcij! :D :D

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Napisal/-a swifty Če avg 19, 2004 3:17 pm

Jurchi je napisal/-a:Pozdrav Draveljski!
Kolker jest vem so pritozbe mozne, ko dobis kazen za placat, ko pa stvar pride tolk dalec, da te klicejo k sodniku pa so pritozbe mozne le na licu mesta (on the face of the place) :D !
Ampak se zmeri si mi dolzen en krog kljub temu, da se nisi rabu instrukcij! :D :D

Hehe ma ni panike,bomo šli en krog,inštrukcije bom pa res rabu,ker oktobra se začne fax :)

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če avg 19, 2004 3:22 pm

swifty prodej woofer pa ojačevalec pa plači kazen. :P j/k
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Napisal/-a swifty Če avg 19, 2004 4:06 pm

zuneking je napisal/-a:swifty prodej woofer pa ojačevalec pa plači kazen. :P j/k

Hehe Žune ne zezi,pa brata mi pozdrav :wink:

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Če avg 19, 2004 4:09 pm

Bom hvala! Ajde zrihti to! :wink:
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če avg 19, 2004 5:59 pm

[g0ran23] je napisal/-a:nisi sprejel pošte in nisi vedo da se moreš zglasit tam ker tako pošto morš dobit osebno

kak je pač men znano :roll:

Ko sm jst dobu sodnika (ne zarad CPP) postar tut matki ni hotu dat za podpisat ampak sem mogu na posto naknadno jit iskat, kjer so hotl osebno vidt.

Tko, da ti posiljka ni bila pravilno vrocena in se lahko zgovarjas, da je sploh nisi dobil in da je lahko un kekc v sosedni kaslc vrgu posto. V glavnem njiker nisi podpisal, da si prejel posto od sodnika.
Pa se to mi ni jasno: kako hudica je vedel da spis in danisi naprimer v sluzbi ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Napisal/-a swifty Če avg 19, 2004 6:45 pm

Samotar je napisal/-a:
[g0ran23] je napisal/-a:nisi sprejel pošte in nisi vedo da se moreš zglasit tam ker tako pošto morš dobit osebno
kak je pač men znano :roll:

Ko sm jst dobu sodnika (ne zarad CPP) postar tut matki ni hotu dat za podpisat ampak sem mogu na posto naknadno jit iskat, kjer so hotl osebno vidt.
Tko, da ti posiljka ni bila pravilno vrocena in se lahko zgovarjas, da je sploh nisi dobil in da je lahko un kekc v sosedni kaslc vrgu posto. V glavnem njiker nisi podpisal, da si prejel posto od sodnika.
Pa se to mi ni jasno: kako hudica je vedel da spis in danisi naprimer v sluzbi ?

Ma fotr je sel dol in mu rekel da sm delu 12h in da spim :?

V kaslc jo je vrgu pred fotrom notr.

Zdej sam nevem a it 31.8 na zaslišanje al se pač delat nor in ne it,samo pol bodo rešili prošnjo v moji odsotnosti :?

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Pe avg 20, 2004 7:04 am

Glih ker si se izogibal si dobil od city expressa pošto. Če ni mogoča drugačna vročitev, ti lahko vroči tudi tako. On je najbrž napisal, da je vročil fotru, oz. da ti je pustil na mestu, kjer se nahajaš. Po moje je vročitev čist veljavna...
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov