MIKIMOUS je napisal/-a:V današnjem Dnevniku sem prebral da je Avto Bild, da ven rezultate o zanesljivosti vozil.
Zapovnu sem si prvo mesto ki je osvojil Audi A4, med tistimi ki so bli še našteti so bli C5, Laguna, pa še neki evropejcev, skratka ni blo japoncev.
Časi se spreminjajo.
Gebrauchte Laguna haben das Zeug zum Problemfall und geizen nicht mit Schwachstellen. Werkstattbesuche können teuer werden.
Nixxon je napisal/-a:Glede na to da je Auto Bild sam napisal o testu rabljene lagune letnik 2001 tole:Gebrauchte Laguna haben das Zeug zum Problemfall und geizen nicht mit Schwachstellen. Werkstattbesuche können teuer werden.
Mislim da Laguna ne bo zraven, torej tudi sam članek ni zelo verodostojen.
Nixxon je napisal/-a:Sorry vsem ljubiteljem Renaulta, ampak jeb*m vam mat*r Renault, kaj ste nardil iz Nissana, moje (nekdaj???) najljubše japonske znamke.Great job guys.
Symon je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Sorry vsem ljubiteljem Renaulta, ampak jeb*m vam mat*r Renault, kaj ste nardil iz Nissana, moje (nekdaj???) najljubše japonske znamke.Great job guys.
Sam res ej.... Saj lepo, da so pri Renaultu rešili Nissana iz rdečih številk ampak za kakšno ceno???!! Kvaliteto! Sem vsaj upal, da morda bo pa Reno začel delat še svoje bolj kvalitetne ne pa, da delajo Nissanove slabše!
mah saj ni vredno....![]()
metallic je napisal/-a:Symon je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Sorry vsem ljubiteljem Renaulta, ampak jeb*m vam mat*r Renault, kaj ste nardil iz Nissana, moje (nekdaj???) najljubše japonske znamke.Great job guys.
Sam res ej.... Saj lepo, da so pri Renaultu rešili Nissana iz rdečih številk ampak za kakšno ceno???!! Kvaliteto! Sem vsaj upal, da morda bo pa Reno začel delat še svoje bolj kvalitetne ne pa, da delajo Nissanove slabše!
mah saj ni vredno....![]()
A si že kaj slišal na račun novega megana? BTW, bil je narejen skupaj z nissanovimi inžinirji. Tut micra je bila narejena skupaj z renaultovimi inžinirji, pa folk tut ne joka preveč. Verjamem pa, da zagotovo ni tako kvalitetna kot je bila tastara.
metallic je napisal/-a:2) 2003 je bilo rojstno leto micre. Opažam, da čisto nobena znamka ni več imuna na te stvari (porodne težave seveda).
mazda-mx3 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:2) 2003 je bilo rojstno leto micre. Opažam, da čisto nobena znamka ni več imuna na te stvari (porodne težave seveda).
Rojstno leto prve prave micre je junij 1993.....ta micra sedaj je velik korak nazaj....
Namesto, da bi razvijali un model kot osnovo se naprej, so jo cisto unicili....
Zakaj so micri vzeli CVT menjalnik, ko pa je bil eden izmed ta boljsih??
Kaj so sele naredili z obliko primere....un ta prejsnji model je bil tako let...sprednji del je bil fantasticen, zadek pa multiorgazmicen.
Almera pa je itak po novem ni vec podobna nicemer...tudi zadnji model je bil lep....ma zdej, neka meškuljanca med meganom, 307, cliotom....ko je opel dal ven novo astro sem prav pomislil kako bi bilo lepo ce bi bila almera taka...
Ma ni to vec to...
In lih tle je problem, namesto, da bi se dvignila kvaliteta renaultu, pada nissanu.
metallic je napisal/-a:Ej, nebi jest o nissanih prejšnje generacije. Že mogoče, da so bli bol zanesljivi, sam so bli pa tak falus od dizajna, da mi je čist jasn, zakva ga je mogu renault kupt... (vsi, od prvega do zadnjega)![]()
Drgač se pa strinjam, da je čudno, da tut nissanu kvaliteta pada, ker bi lahko enostavno odslovil renaultove dobavitelje in bi tut renault začel uporabljat tiste, ki jih je do sedaj nissan (ki so bili očitno boljši od renaultovih)...
![]()
Verjetno so renaultovi cenejši...
mazda-mx3 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Ej, nebi jest o nissanih prejšnje generacije. Že mogoče, da so bli bol zanesljivi, sam so bli pa tak falus od dizajna, da mi je čist jasn, zakva ga je mogu renault kupt... (vsi, od prvega do zadnjega)![]()
Drgač se pa strinjam, da je čudno, da tut nissanu kvaliteta pada, ker bi lahko enostavno odslovil renaultove dobavitelje in bi tut renault začel uporabljat tiste, ki jih je do sedaj nissan (ki so bili očitno boljši od renaultovih)...
![]()
Ma kaj je blo narobe z almero in primero predzadnje generacije???
Al pa z maximo?
meni so bli ful vsec tej avti...
verjetno so renaultovi res cenejsi....
mazda-mx3 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Ej, nebi jest o nissanih prejšnje generacije. Že mogoče, da so bli bol zanesljivi, sam so bli pa tak falus od dizajna, da mi je čist jasn, zakva ga je mogu renault kupt... (vsi, od prvega do zadnjega)![]()
![]()
Ma kaj je blo narobe z almero in primero predzadnje generacije???
Al pa z maximo?
meni so bli ful vsec tej avti...
verjetno so renaultovi res cenejsi....
Nu-NRG je napisal/-a:Drgac pa a nima ford zdej mazde cez al kako gre to?
LP, Klemen
mazda-mx3 je napisal/-a:Nu-NRG je napisal/-a:Drgac pa a nima ford zdej mazde cez al kako gre to?
LP, Klemen
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov