Josephe je napisal/-a:Mislim da gre tako:
-rdeča je +
-črna je -
- rjava modra rumena ( v glavnem tista k ustane ) pa gre ponavadi tam kjer je svečka, na un kabel ali pa na kabel ki vodi iz razdelilne kape proti vžigalni tuljavi ( da signal kdaj mora vžgat ).
Podatni niso zanjesljivi zato počakaj da še dko odgovori.
LP Joseph
Josephe je napisal/-a:Jst mislim da ti ni potreno snemati kabla dol s svečke. N tisit kabel ki vodi iz razdelilne kape oz. je POD njo in vodi proti vžigalni tuljavi ( zinšpiuli ), ta kabel je ponavadi zelene barve in daje signal tej tuljavi da vžge. Poskusi priklopiti na tega in povej rezultate.
PS: zakaj bi izklapljal svečeke, samo zraven priklopi uno žico.
LP Joseph
zuneking je napisal/-a:Vpraš koga kje maš činčšpulo(vžigalna tuljava) in tja priklopi. Preverjeno. Iz alternatorja se da tudi ampak moraš ven dobit štrom. Ni nobenih konektorjev. Meni je električar hotu za to varjanto 10k. Mel sem pa dve vžigalne tuljave in bi kazalo samo pol obratov. V iskalnik vpiši obratomer in potem je ena tema z istim naslovom, v kateri sem opisoval svoje prigode. Upam, da ti bo ratal.
LP!
zuneking je napisal/-a:Vpraš koga kje maš činčšpulo(vžigalna tuljava) in tja priklopi. Preverjeno. Iz alternatorja se da tudi ampak moraš ven dobit štrom. Ni nobenih konektorjev. Meni je električar hotu za to varjanto 10k. Mel sem pa dve vžigalne tuljave in bi kazalo samo pol obratov. V iskalnik vpiši obratomer in potem je ena tema z istim naslovom, v kateri sem opisoval svoje prigode. Upam, da ti bo ratal.
LP!
LP!
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov