Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 03, 2003 10:12 pm

ja, punčika mala... prvo cmoka na ličko :D , pol pa k tvojemu problemu...

to se je dogajalo mojemu očetu na roverju 214si 16v, ki sem ga jaz potem podedoval in razbil :( - god rest their souls

takrat je bil za zamenjat bojda jermen, nekaj elektronike (menda vžigalna kapa al nekaj takega - nisem si zapomnil, sem še bil premlad, vem pa da je imelo z vžigom nekaj) in pa je še dobro pogledat alternator

pa seveda auspuff, če nimaš kakega krompira noter (joke) :D - ampak res se bi lahko to dogajalo, če ni dobrega odvoda izpušnih plinov :D
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 03, 2003 10:15 pm

mitsu... pa podpišem se pod tvojo izjavo...

ampak ne gre mi iz glave enih par primerkov, ko ženska se meni po telefonu, avto ruži, ko da je brez auspuffa, ona pa komolec čez šipo ven, mobitel v roki, ko neki čapac, pa hitro skapiraš, da v prvi vozi 40 al pa 50

grrrrrr... ženske
Slika

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Napisal/-a Mustang_Girl To mar 04, 2003 4:54 pm

hehe RegY tale tvoj drug odgovor je prav za nasmejat se. Jah iz lastnih izkušenj kot ženska za volanom in bodoča voznica ti povem, da sem jaz tudi dolgo časa zelo rada vozila v prvi - ne vem zakaj. Mislim, da je bilo tu malo strahu. To je bilo vse še pred avtošolo. Ko sem prišla v avtošolo pa sem bla s prestavami že kar spretna. Se zgodi da še vedno kdaj kkšno ušpičim, ampak morm ti povedt, da je inštruktor vsak dan bolj ponosen, ko vidi, da mi ni treba več tok govort, da se pred stop znakom da iz tretje v drugo iz druge v prvo in ne iz lera v prvo. Jah se zgodi ne.... :P

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Kraj: Ljublana

Napisal/-a Mitsu To mar 04, 2003 6:47 pm

Hehe Mustang girl, sicer ne bi bil rad tečen samo se mi zdi da ti rabiš enega žrebca v postli (jest se ne javim), da te mal umiri, kukr pa Mustanga na cesti. Nimaš niti vozniškega še, ne znaš vozit, pa bi že rada vozila športni avto z 190 BHP (vsaj upam da si ogleduješ ta model Mustanga in ne 390 BHP SVT Cobre). Sej ni nič narobe s takim entuziazmom, samo sanje so eno, realnost pa drugo. Ponavadi se take sanje končajo s kakšno nesrečo, ki se za nekoga ne konča ravno najbolje. Tvoj papan mora bit pa tud čist usekan če misl da boš obvladovala vašega starega Merdzota al pa Mustanga. Najprej izkušnje s kakšnim manj powerful avtom, potem ko boš odlična voznica pa ti seveda priporočam kakšno pošast npr. Viperja al pa Carrero GT2, glede na to da denar ni problem si boš omislila najbrž kar Veyrona al pa Enzota.

Mustang_Girl
Novinec

:evil:

Napisal/-a Mustang_Girl To mar 04, 2003 7:13 pm

Nič hudega če se ne javiš, ne rabim ponudb, ker jih je že tako dovolj. Samo za informacijo, da ti povem, da tudi, če nimam izpita, sem že vozila tako našga merđota kot jeepa in je šlo čist kul, tut na morje sem že šla, cariniki niso nč težil, po hrvaški se čist normalno furam. Veš se mi zdi, da je težje obvladat slab avto, kot pa dober. Jah kaj čes, kdor je nadarjen je nadarjen. :P

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu To mar 04, 2003 7:33 pm

Wooow, to je pa res uspeh da prideš čez mejo brez problema. Pismu mene vedno ustavijo in me najprej vprašajo če je avto moj. Potem se najde pa še kakšna frigidna carinica k misl da švercam droge al ne vem kaj in mi preobrne prtljažnik - kukr ga sploh je inside out.
Hehe nadarjenost nima nobene veze če nimaš izkušenj. No sicer pa to imaš prav da ima večina sodobnih avtomobilov toliko pomagal za "nadarjene voznike" da bi jih najbrž lahko vozile tudi opice. Me veseli da maš dost ponudb, sam važna je akcija. :P

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl To mar 04, 2003 8:01 pm

Ti pa tvoja akcija....veš ne vem kako bi se midva razumela, če bi se res poznala, ampak glede na to, da si ti en čistilc sekretov v vladi (al kaj maš napisan pr profilu), se ne bi, ker grem jz študirat politologijo.
Da ne bi ti to o ponudbah kej narobe zastopu. Kok si ti deca a se upaš v avatar svojo fotko dat al kaj?! :P

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale To mar 04, 2003 8:10 pm

OK, sam ne se zdej po nepotrebnem kregat. Sej če sta res ogorčena drug nad drugim pol si napišta kakšen privat sporočil in si dajta duška. Da ne bo treba kakšnih postov zbrisat al pa kar debate zaklent :wink: . A bo šlo?
Slika Slika

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu To mar 04, 2003 8:38 pm

Hehe sej nisem nč reku da sem tolk lep kukr ti, da bi zdej tlaču svojo sliko v avatarja. Sicer smo pa mel enkrat na temu forumu en topic k je vsak svojo sliko notr nalimu. Spodi maš link do tiste slike da ne boš rekla da sem pussy. In rekel sem samo to da rabiš ti mal akcije, da bi te en mal v red spravu in se jest nisem javu. Aja no me veseli da boš šla študirat politologijo, mogoče se kdaj srečava v kakšnem sekretu v državnem zboru, enga joggerja mam vedno v rezervi za pridne punce 8) .

http://193.77.153.101/miha.jpg

Uporabniški avatar
Mitsu
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitsu To mar 04, 2003 8:42 pm

Ah hm ja no Sale sm šele zdej prebral tvoj post. Bom dal jest mir, sm se začel mal preveč zajebavat, se opravičujem. :oops:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To mar 04, 2003 9:34 pm

SAFRANE je napisal/-a:se bi poročila z mano?hehe-resno!!--hehe
lp
johny

OU OU OU dejte mal umirt te vase hormoncke. Se je cool, samo mislim da tako se pa ne dela kot je rekel Bimmer. Pride ena punca na forum pol pa kar napad. OK se je bil verjetno mal heca ampak potem se pa sprasujete zakaj ni deklet. Zakaj ze? Ker ko katera pride jo izmolzimo do konca.
Zakaj pa cuka pa nim pojma. :D Pel na AC pa poisci SAFRANE-a pa bo ze neki zrihtal. Al kako, SAFRANE. ( now you get a chance Slika)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov