Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao Ne avg 29, 2004 6:23 pm

kaWsk je napisal/-a:pa človek, sej nimaš sploh nč razbitga. Si prepričan, da je mela 19-ka spredaj tolk razbit, kokr pravš? :ue

ja, je. ravno pod tisti rob med lučmi in odbijačem se je zarila, očitno je tam precej trdo :twisted:
pa saj če s sprednjim delom kam rineš je hitro vse polomljeno

na teh slikah se pa res slabo vidi
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Ne avg 29, 2004 7:44 pm

saso mladenovic je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi tisti ki ste bli najbl pametni odreagiral ko bi vas en u rito pičil, aaaaa???? Me prou zanima kako bi bil mirni, razen če bi se tko usekal kot so se na gorenjski avtocesti k uni u Peugeotu niso mogl nč!!! Dej mi to razložte k mate take mirne živčke!! Bratu se je od telekoma kangoo v rit zaletu in je imel premaknjena vretenca tako kot njegova punca ki je bla z njim!!!!!!! Avto totalka!!! dej prosim!!! Lp

Da vidmo: do zdaj so me 3x od zadaj, 1x sem jaz nekoga, 1x sem enga zapel pri menjavi pasov (kombi, mrtvi kot, ni mel zvečer luči ...), 1x mi je žanska skoz stop znak priletela v križisče, da sem (hvala bogu s celim avtom in 3 cem od betonske ograje) končal na pločniku ...

Niti enkrat ni nihče povzdignil glasu, pa je mel kdaj kdo (tudi jaz) zvin vratne hrbtenice (s pripadajočim čakanjem na urgenci). Pa je kdaj tisti zadaj tud samo sedel v avtu pa nič rekel - je bil pač v šoku, nihče ne pričakuje, da se mu bo nesreča zgodila.

V več kot 1/2 primerov smo šli potem nekaj spit (za živce), razsšli smos e s stiskom roke, nikoli problema na zavarovalnici. In samo Je pa res, da je bila pri naletih vedno poklicana policija (da nbe bi bilo potem kakih izpadov). Tudi sam sem na ta račun že plačal kazen za varnostno razdaljo - je.biga, saj sem jo tudi imel premajhno.

Skratka: pa če bi bil avto iz zlata, se ne splača piz.dit. Kar je, pač je, če se da popravit, se bo popravilo tudi brez vpitja, če se ne da, pa vpitje itak ne pomaga.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne avg 29, 2004 9:57 pm

jakaracman a bos kej spiu ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Ne avg 29, 2004 10:02 pm

saso mladenovic je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi tisti ki ste bli najbl pametni odreagiral ko bi vas en u rito pičil, aaaaa???? Me prou zanima kako bi bil mirni, razen če bi se tko usekal kot so se na gorenjski avtocesti k uni u Peugeotu niso mogl nč!!! Dej mi to razložte k mate take mirne živčke!! Bratu se je od telekoma kangoo v rit zaletu in je imel premaknjena vretenca tako kot njegova punca ki je bla z njim!!!!!!! Avto totalka!!! dej prosim!!! Lp

ja vi ste itak bl vzkiplivi ja!!! :P

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Ne avg 29, 2004 11:42 pm

glede pežoja sori nism mislu nasploh ampak na kero 206 k jih je velik.

če se eni radi zaletavate pač se pa dejte. če bi me rad ker tepu se da vse zment pa najamemo ring za en popoldan. :lol: (to je pač moja misel, tko k je teb to da se vse da popravt(kaj pa če zavarovalnca ne krije celga popravila(ker je avto star in ima majhno tržno vrednost)))

glede pišto je blo bl v štosu mišln sam poglejte kake so bile okolišćine te nesreče. (če bi babi odpovedale bremze ajde naj ji bo) sam drgač je pa bedarija in nesmisel da se ti na vstopu v rondo, kjer se ponavad če je gužva stoji zabije v rit.

drgač pa tut babe morjo bit mal nacest čene bi pa sam duma težile.

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Po avg 30, 2004 7:05 am

jakaracman je napisal/-a:
Da vidmo: do zdaj so me 3x od zadaj, 1x sem jaz nekoga, 1x sem enga zapel pri menjavi pasov (kombi, mrtvi kot, ni mel zvečer luči ...), 1x mi je žanska skoz stop znak priletela v križisče, da sem (hvala bogu s celim avtom in 3 cem od betonske ograje) končal na pločniku ...

Niti enkrat ni nihče povzdignil glasu, pa je mel kdaj kdo (tudi jaz) zvin vratne hrbtenice (s pripadajočim čakanjem na urgenci). Pa je kdaj tisti zadaj tud samo sedel v avtu pa nič rekel - je bil pač v šoku, nihče ne pričakuje, da se mu bo nesreča zgodila.

V več kot 1/2 primerov smo šli potem nekaj spit (za živce), razsšli smos e s stiskom roke, nikoli problema na zavarovalnici. In samo Je pa res, da je bila pri naletih vedno poklicana policija (da nbe bi bilo potem kakih izpadov). Tudi sam sem na ta račun že plačal kazen za varnostno razdaljo - je.biga, saj sem jo tudi imel premajhno.

Skratka: pa če bi bil avto iz zlata, se ne splača piz.dit. Kar je, pač je, če se da popravit, se bo popravilo tudi brez vpitja, če se ne da, pa vpitje itak ne pomaga.

E, tako je (edino) prav!!!
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov