saso mladenovic je napisal/-a:Mene pa zanima kako bi tisti ki ste bli najbl pametni odreagiral ko bi vas en u rito pičil, aaaaa???? Me prou zanima kako bi bil mirni, razen če bi se tko usekal kot so se na gorenjski avtocesti k uni u Peugeotu niso mogl nč!!! Dej mi to razložte k mate take mirne živčke!! Bratu se je od telekoma kangoo v rit zaletu in je imel premaknjena vretenca tako kot njegova punca ki je bla z njim!!!!!!! Avto totalka!!! dej prosim!!! Lp
Da vidmo: do zdaj so me 3x od zadaj, 1x sem jaz nekoga, 1x sem enga zapel pri menjavi pasov (kombi, mrtvi kot, ni mel zvečer luči ...), 1x mi je žanska skoz stop znak priletela v križisče, da sem (hvala bogu s celim avtom in 3 cem od betonske ograje) končal na pločniku ...
Niti enkrat ni nihče povzdignil glasu, pa je mel kdaj kdo (tudi jaz) zvin vratne hrbtenice (s pripadajočim čakanjem na urgenci). Pa je kdaj tisti zadaj tud samo sedel v avtu pa nič rekel - je bil pač v šoku, nihče ne pričakuje, da se mu bo nesreča zgodila.
V več kot 1/2 primerov smo šli potem nekaj spit (za živce), razsšli smos e s stiskom roke, nikoli problema na zavarovalnici. In samo Je pa res, da je bila pri naletih vedno poklicana policija (da nbe bi bilo potem kakih izpadov). Tudi sam sem na ta račun že plačal kazen za varnostno razdaljo - je.biga, saj sem jo tudi imel premajhno.
Skratka: pa če bi bil avto iz zlata, se ne splača piz.dit. Kar je, pač je, če se da popravit, se bo popravilo tudi brez vpitja, če se ne da, pa vpitje itak ne pomaga.