niti nevem kako stvar deluje, ali jo imam sploh lahko, če ni od vsega začetka v avtomobilu?
pa policaji....bi bili veseli tega ali ne?
sprašujem pač zato ker imam določene načrte

gre_up je napisal/-a:avto mora biti opremljen tako kot je bil homologiran, kar pomeni, da če je homologiran z rezervno pnevmatiko jo moraš imeti vedno v avtomobilu
sicer imajo varuhi reda veselico
LP
G
dr.Rugelj je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Drgač pa mam kr rezervno gumo v avtu in to ne tisto bogo ampak kr lito feltno z original športno gumo, tko da boli me če kera poči hehe (bravo Hyundai)
Povej kje maš parkiran avtoček.
INFINITI je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Drgač pa mam kr rezervno gumo v avtu in to ne tisto bogo ampak kr lito feltno z original športno gumo, tko da boli me če kera poči hehe (bravo Hyundai)
Zakaj? -Maš preveč zob v ustih? :P
dr.Rugelj je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:dr.Rugelj je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Drgač pa mam kr rezervno gumo v avtu in to ne tisto bogo ampak kr lito feltno z original športno gumo, tko da boli me če kera poči hehe (bravo Hyundai)
Zakaj? -Maš preveč zob v ustih? :P
Moje zobe, oziroma njih odtis, boš ti vidu samo na svoji ženski.![]()
PaGeR je napisal/-a:Ta zadeva dela prow u redu... Smo probal na motorju (pa veste, da mora biti še toliko bolj precizno, da ni sfalena guma)... Samo je omejitev hitrosti kao 50km/h, tko da...
Do prvega vulkanizerja je dobr...
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov