Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

homo. kartocnek

Napisal/-a WhiteCell Sr mar 05, 2003 12:17 pm

Naš namen je pomagati strankam tudi po nakupu. Zato smo poskrbeli za postopek homologacije športnih vzmeti Apex®, za katere lahko a-test in vpis v homologacijski kartonček uredite pri nas ali pri naših pooblaščenih monterjih! Le tako nimate nobenih poti več in nobenega administrativnega dela ter težav z zakonom.

To pomeni, da lahko vse dokumente za vzmeti Apex uredite že takoj pri nakupu! Avtomobilov ni več potrebno voziti na a-teste in homologacijo!

Postopek je zelo enostaven, in sicer:

Pri nakupu vzmeti Apex® v naši trgovini ali pri pooblaščenem prodajalcu boste prejeli vso dokumentacijo, ki jo lahko že takoj po montaži vložite v postopek pridobitve homologacije predelave. Vse papirje uredimo mi oz. naši pooblaščeni prodajalci! Potrjen homologacijski kartonček boste nato prejeli po pošti v roku 14 dni.

Za ureditev postopka potrebujete:

- Tehnično potrdilo Apex, ki mora biti potrjeno s strani uvoznika in monterja (dobite pri nakupu)
- račun za vzmeti
- izpis optike (dobite pri montaži)
- vlogo za vpis homologacije (dobite pri nakupu)
- kopijo prometnega dovoljenja
- originalni homologacijski kartonček (za vozila, mlajša od oktobra 1993)

Strošek homologacije je 8.000 SIT z DDV ( + 5.000 SIT, če je avto starejši od okt. 1993, saj je potrebno izdelati tudi homologacijski kartonček).

toliko o kartoncki da kermu resmo skrbi kako do njega..
aja VIR: A3M
V8 POWER

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr mar 05, 2003 1:08 pm

In kaj si hotel povedat? Da dobis vse papirje in ti vse zrihtajo ko kupis pri njih fedre? Nice, sam to sem ze vedel. No vsaj jst... mogoce kdo ni vedo. Tko da kul. Sam pomoje je vec folka, ki kupi rabljen avtomobil, pa nima homologacijskega kartoncka. Sta pa sad? Pri A3M ti ga ne bojo zrihtal, zrihtal ti bojo sam vpis vanj, ki ga pa nimas. Tko da po duplikat kartoncka moras pa na LPP oziroma k uvozniku. Jst recimo moram poslat fax v Revoz, pa placat 4300 SIT in mi ga posljejo v roku 5 delovnih dni. In sele pol grem lahko k A3M da bi lepo zrihtajo fedre in vpisejo v kartoncek. Ko sem pa avto kupoval... kaj sm pa vedu kaj je to homologacija in kartoncek... na napakah se ucimo :)

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Sr mar 05, 2003 7:16 pm

jest sm hotu povedat...da ga na LPPju dobis :)
samo na A3Movi strani sm prebral...
V8 POWER
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov