Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maček
Stalni uporabnik

Največja traparija ki ste jo naredili na cesti

Napisal/-a maček To avg 31, 2004 9:47 pm

Tole temo sem odpru bolj zarad razvedrila kokr zarad težke debate. Pa tud upam da nau kdo napisu kok je letu po cesti da je v ovinkih svojo predno tablco vidu.

Ok blo je že kr neki let nazaj, ko smo se s kolegi vozil po Bledu sredi turistične sezone.

Se peljemo po Bledu in nam pade na pamet kaj če bi se pelal 20 na uro. Se pelemo čez cel Bled od Hangerjev (regatni center) pa do izvoza za Zasip cirka 2 km, še kolesarji so nas prehiteval za nami pa vsaj 1 km kulona, a pa veste kaj je blo najbolj zanimiv noben ni trobu.

No pol se pelemo na Zasip čez Savo prot Žirovnici. Tam pa ustavmo eno teto in jo začnemo hudo resno spraševat kje so kle na Bledu Hangrji. Mama nas gleda če smo kej pil (sam vodo) no pa nam pol hti razlagat da mormo obrnt pa nazaj...., pol pa praša ja kuko da to ne vemo, pa pravmo da smo z LJ in da smo se zgubl mama pele (na avtu pa KR tablce pa radolški grb), no pol pa pelemo 10 metrov naprj pa ustavmo dve punce spet isto. Mama nas pa od uzat čudn gleda pa gleda sploh ni šla nikamor. Punce tam isto sprašujemo vsi hudo resni. Niso vedle a se zezamo a smo resni. Na konc smo se že skor zmenil da gredo znami pa da bodo pokazale, pol se pa jest nisem mogu več zadržvat pa je vse v vodo padl.

Pol gremo naprej čez žirovnico se spet 20 na uro pelemo. Pa vidmo neko gospodično k gre ob ceti pa ji počas prpelemo za hrbet pa zabremzamo (avto ni mu ABS-sa) punca skoči v grmovje in mi gremo dalje kot da ni nič, to še eneparkat ponovimo efekt isti. No pol pa ponovimo pr enmu atu k je lezu vavto z jajci. Rezultat zbita jaca, seveda pelemo spet naprej.
Po smo pa na prazni ceti in vidmo da ud uzad prhaja en avto pa mi nakažemo že 200 m prej da bomo zavili desno pa se obiramo pa no ...

Uglavnem tipu nas prehiti zrine s cetste, kdo je bil tist ata k je jaca zbu, no pol bi pa kmau še nas. No pol smo pa normln vozil.

V tej zgodbici ni bil nobedn ugrožen po 8-ih letih pa tega nebi več delu.
No upam da ma še kdo kkšno zgodbico k je mal bl pr***knjena

Uporabniški avatar
joško
Nov uporabnik

Kraj: mua

Napisal/-a joško To avg 31, 2004 10:22 pm

Zanimivo. No jas sn pa enkrat se peljav po zaloški se mi zdi v ljublani. pa tko vidim policaji da merijo. Jaz pa sem meu ziher 100 not omejitev pa 70 če mam prau. Pa mene panika zgrabi in sem samo pritisnu gas do konc pa hotu pobegniti na obvoznico. Policaji pa takoj za mano šli z lučkami. Sem meu očitno srečo ko sem prišel na obvoznico pa sem takoj na prvi izvoz ven ruknu in potem po nekih poteh tam zadaj na koncu sem se zanjdel tam po nekih rovtah. Ves prešvican ves posran od strahu. Očitno so prenehali s pregonom. Nisem pa vedel da niso videli tablice. Sem še kak mesec slabo spal pa sanjal da kot žival me lovijo. Res fantje ne bežite policajem če plačate ni dobro za denarnico drugače ni dobro za psihično stanje!
mua

Uporabniški avatar
Nu-NRG
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Nu-NRG To avg 31, 2004 10:35 pm

Najvecja pizdarija ki sem jo lahko naredil, je bilo to da se mi je ze zgodilo, da sem koga spregledal. :evil: :x :!:
Prosim, naredite mi ta forum spet normalen!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 To avg 31, 2004 10:37 pm

Letos za konec šole. Kdor je iz NM nas je mogu vidt. Ene 5 avtomobilov v vsakem 2 notr pa štirje na strehi. Na prvem avtu harmonikaš. Na zadnjem 60 litrska kantica vina. In gremo mi v koloni od šolskega centra do loke skos 10-20 na uro. Ko smo bli že na križišču pri občini je bla kolona še skos gor mimo TUŠ-a proti straži. Največja fora je pa bla da ni nobeden od voznikov nč pizdil pa trobu. Samo vsi so nas pozdravljali pa nam mahali. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi pa uliti pa po stehah skakali. Tut eni policaji so nas vidl pa so se samo smejali. Uglavnem vsi smo srečno prispeli do Loke tam pa naprej pili in peli. 8) 8) 8) 8)

Je še več takih zgodb samo ta le ena zadnjih.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To avg 31, 2004 10:43 pm

HEHE
Pred tremi leti ko sem mel še jugiča pa ves mlad pa nor itd..
Tko lepo v enem križišču se hočem mal frajerja nardit... nasprot pa gostilna pa lepo pičurine veni sedele pa bla bla.....
V glavnem pripeljem do križišča.... čakam da se bo spraznila glavna cesta da bom lahk lepo spelu... se sprazni (jaz pa med tem časom navijam obrate kot da mam ferarija) in jaz pune po gasu pa spelem..... bogi jugič mal zakople..... zruži pa obstoji.Crknil homokinetični zglob in jugič obstal sred križišča...... na koncu so mi pa pičurine še pomagale avtek rivat :D
Druga štorija ki se jo spomnim je bla u Lovrencu na pohorju.....
S kolegi nismo mel kaj za delat pa smo se šli mal peljat. Na enem parklacu lepo na robu na pločniku sedita dve blondini (hudi u PM) in seveda mi razmišljamo kak bi vsaj malo stika z njima navezali (no kolegi so men je tko blo vedn sam do heca pa če so ble babe al ne). No in kolega se spomni da se bomo lepo z avtom pripeljali poleg..... pa jo bo kolega uprašu za ogenj (logična začetniška fora) ok se vsi strinjamo.... Kolega zapelje lepo en krog do blondink..... drug kolega odpre okno pa lepo upraša za ogenj. U Tistem pa si jaz vzad prižgem cigaret. Pički sam :idea: :roll: :shock: Ostali u smeh kolega pa pelu naprej.

Drugač obstaja celi video kake smo delal.
Rečmo smo se peljal u gozd z nekim starim golfičom enko.sred ceste kolega obstoji, vzame motorko iz kuferama pa reče naj počakamo da kao gre neki podret.Ok mi čakamo u avtu.... kamera snema...motorko boli in boli...... kr naekrat zruži po avtu pa sam dreva na avtu.....pride kolega do avta pa reče..... ups sorry veter je mal narobe zapihu. Dreva pa nekak okol 15-20 cm premera v avtu smo pa tko vsi čelade meli gor :D :D
Pa avto sred ruš pri belem dnevu tiščali prek ležečih kao da ne bi nasedli..... a avtek serijska petka visoka ene 15cm......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To avg 31, 2004 10:58 pm

In pol sm mislu da sm jst norc, k na mokri cesti z rocno po kriziscih zavijam.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme To avg 31, 2004 11:12 pm

Heh, sredi noci na prazni cesti me prime da bi z rocno probal cez krizisce (nikoli prej se kaj takega poskusal)... saj je slo, samo me je potem potegnilo v drugo stran, jaz po bremzi... ustavil sem se pol metra pred, pravokotno na pločnik... stupido :?

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan To avg 31, 2004 11:24 pm

Prvi sneg prejšno zimo. Starcev ni doma, gremo se mal okol furat z ročno. Po kake 15min rata dolgcajt že (Dunlopke 9000 pozim ne primejo spredi lih najbolš). Gremo vzet passata z Syncro :twisted:

No uredu se mal zajebavam počas (tud letne gume) pol pa en ovink probam mal bol prtisnt (iz nule) no avto zakople na vsa kolesa do 3500 obratov, pol pa kompresor zagrab :twisted: cca. 200km na letne gume in avto samo plava po cesti. nardim en lep (nekontroliran) drift ene 10cm od enga novga avta ob cesti mal podrgnem v sneženo bankino. Matr do sedaj se še nisem nikdar tolk posrav kot k slišeš počas motor 1000, 2000, 3000, 3500 pol pa skor v momentu blokada :oops:

No pol sem pa še šel par dounutov narest :D

P.S. Jaz to seveda s brez izpita delam :roll:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov