HEHE
Pred tremi leti ko sem mel še jugiča pa ves mlad pa nor itd..
Tko lepo v enem križišču se hočem mal frajerja nardit... nasprot pa gostilna pa lepo pičurine veni sedele pa bla bla.....
V glavnem pripeljem do križišča.... čakam da se bo spraznila glavna cesta da bom lahk lepo spelu... se sprazni (jaz pa med tem časom navijam obrate kot da mam ferarija) in jaz pune po gasu pa spelem..... bogi jugič mal zakople..... zruži pa obstoji.Crknil homokinetični zglob in jugič obstal sred križišča...... na koncu so mi pa pičurine še pomagale avtek rivat
Druga štorija ki se jo spomnim je bla u Lovrencu na pohorju.....
S kolegi nismo mel kaj za delat pa smo se šli mal peljat. Na enem parklacu lepo na robu na pločniku sedita dve blondini (hudi u PM) in seveda mi razmišljamo kak bi vsaj malo stika z njima navezali (no kolegi so men je tko blo vedn sam do heca pa če so ble babe al ne). No in kolega se spomni da se bomo lepo z avtom pripeljali poleg..... pa jo bo kolega uprašu za ogenj (logična začetniška fora) ok se vsi strinjamo.... Kolega zapelje lepo en krog do blondink..... drug kolega odpre okno pa lepo upraša za ogenj. U Tistem pa si jaz vzad prižgem cigaret. Pički sam

Ostali u smeh kolega pa pelu naprej.
Drugač obstaja celi video kake smo delal.
Rečmo smo se peljal u gozd z nekim starim golfičom enko.sred ceste kolega obstoji, vzame motorko iz kuferama pa reče naj počakamo da kao gre neki podret.Ok mi čakamo u avtu.... kamera snema...motorko boli in boli...... kr naekrat zruži po avtu pa sam dreva na avtu.....pride kolega do avta pa reče..... ups sorry veter je mal narobe zapihu. Dreva pa nekak okol 15-20 cm premera v avtu smo pa tko vsi čelade meli gor
Pa avto sred ruš pri belem dnevu tiščali prek ležečih kao da ne bi nasedli..... a avtek serijska petka visoka ene 15cm......