Debate, ki niso vezane na ostala področja...

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Sr sep 01, 2004 5:15 am

puzzle jaz sem čisto brez komentarja kaj se tebe tiče ker nemorem komentirat trotlov
8) 8)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 01, 2004 1:11 pm

seicento samo podpišem se lahko
Sicer pa puzzle...tud jaz bi te rad videl to povedat v FRIS enmu policistu, ne samo Airbrushu, ko bi te ustavu...pol bi bil pa dober dan gospod spoštovani policist in tak prijazen nedolžn izraz na obrazu...Sej vemo da pes ki laja ne grize :?
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr sep 01, 2004 1:42 pm

:-P Pol pa ne poznas mojga psa, ki to dvoje pocne istocasno.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

puzzle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a puzzle Sr sep 01, 2004 2:07 pm

Na tem forumu se pa zgleda ne sme nc napisat k majo eni tok za povedat nazaj.
Vem kaj jih ucijo v tacnu in vem kaj loh pa kaj nesmejo pocet tko da jim ni problem povedat kar si misls.Nekateri majo ze pristop za kozlat.
Ti seicento pa slide sta pa ritolizca policajem, pa vama povem da se bom potrudu da se srecamo.
Airbrush lepo da spostujs nekoga ki ga ni sram povedat kaj si misl.
TDI gre bol k VTI

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr sep 01, 2004 2:14 pm

Ne vem zakaj bi tule v rit lezel policajem, ko me noben ne pozna...a se ti zdi to smiselno? Sicer se pa na tem forumu vsesplošno pljuva po njih, ponavadi čisto brez razloga...Ne vem kako bi se ti počutu...ne vem kaj si po poklicu...ampak če bi recimo bil štromar in bi se en najdu pa bi napisu vsi štromarji so ritopiki in bedaki...a se ti zdi to fer?
By the way...štromarji brez zamere, to je samo primer...

puzzle je napisal/-a:policaji so sami drekaci in pika to je dokazan pa se butli povrh.

To so ble tvoje besede in zarad njih sem napisu tko ko sem, ker se mi enostavno ne zdi fer do njih...mislm da se tud tebi neb zdel...Kregat se pa niti ne mislm s tabo :roll:

LP
Zadnjič spremenil Slide, dne Sr sep 01, 2004 2:45 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 01, 2004 2:26 pm

puzzle je napisal/-a:Na tem forumu se pa zgleda ne sme nc napisat k majo eni tok za povedat nazaj.
Vem kaj jih ucijo v tacnu in vem kaj loh pa kaj nesmejo pocet tko da jim ni problem povedat kar si misls.Nekateri majo ze pristop za kozlat.
Ti seicento pa slide sta pa ritolizca policajem, pa vama povem da se bom potrudu da se srecamo.

Puzzle, brez žaljitev prosim, ker v nasprotnem primeru brišem tvoje poste, ki so žaljivi.

Poleg tega si tukejle izpadel ..., ker v Tacnu že ni šole kr neki časa, tko da jih tm bl mal učijo.
Old subarus never die, they just get faster!

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr sep 01, 2004 3:36 pm

nebivedu je napisal/-a:
puzzle je napisal/-a:Na tem forumu se pa zgleda ne sme nc napisat k majo eni tok za povedat nazaj.

Puzzle, brez žaljitev prosim, ker v nasprotnem primeru brišem tvoje poste, ki so žaljivi.

Poleg tega si tukejle izpadel ..., ker v Tacnu že ni šole kr neki časa, tko da jih tm bl mal učijo.

o pa še kako je :wink: Samo da ni več srednja ampak za kandidate!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Sr sep 01, 2004 4:03 pm

It´s a free country. Say what you want! Če bi se jaz za vsako izjavo folka sekiral me po eni službi v norišnico peljejo. Čeprav je pa res da maš pa nizke. In to zelo. Take da ne pašejo na ta forum. Mal bi se lahk brzdal.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr sep 01, 2004 4:04 pm

Andy je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:

o pa še kako je :wink: Samo da ni več srednja ampak za kandidate!

Je tako ja. To je zdaj kao uradna Policijska akademija. To je blo že prej. Pač izobraževanje za policista po srednji šoli, kar je pametno sam mal dlje bi lahk trajalo.

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Sr sep 01, 2004 4:12 pm

jaz pravim no coment

puzzle komaj čakam da se spoznava in mogoče malo .................

ajde vsem skupaj

počasi ker so otroci na cesti

:-P :-P

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Sr sep 01, 2004 4:19 pm

AIRbrush je napisal/-a:

It´s a free country. Say what you want! Če bi se jaz za vsako izjavo folka sekiral me po eni službi v norišnico peljejo. Čeprav je pa res da maš pa nizke. In to zelo. Take da ne pašejo na ta forum. Mal bi se lahk brzdal.

Men se njegov čvek zdi tko pod nivojem, da sploh ne bi zgublu cajta s protiargumentiranjem. Edino, kar bi reku je, da bi se jst ornk zamislu nad samo, če bi take vn metu.

Kr mam pa za povedat o polcajih, je pa to to, da so tut oni samo ljudje in vsi ljudje se včasih zmotmo in vsi smo včasih slabe volje. Ne vem, zakva nekateri od njih prčakujejo, k da bodo vedno "iron meni," k bodo svoja čustva vedno hladnokrvno skrivali.
Sicer je pa en že napisu: predstavljite si svet brez polcajev.
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Sr sep 01, 2004 4:21 pm

seicento je napisal/-a:jaz pravim no coment

puzzle komaj čakam da se spoznava in mogoče malo .................

ajde vsem skupaj

počasi ker so otroci na cesti

:-P :-P

Jap! Pazite na mularijo res! Jaz sem moral celo dopoldne pred šolo stat.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr sep 01, 2004 8:10 pm

Da ni Sestavljanka kaksen faliran polcaj, k so ga zarad pizarij vn vrgl ??
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Sr sep 01, 2004 8:17 pm

Fantje mene so policaji ustav že kar nekajkrat.
Enkrat bi bil lahko ob ispit pa vam povem kaj sem naredu
Prehiteval kulono v naselju čez križišče brez smernika vključeval nazaj čez polno črto, peljal več kot 130 km/h

Policaj me je prašal če je potrebna obrazložitev.
Sem reku da ne.
Pa je reku a bova plačiln nalog naredla
Sem reku JA
pol mi je pa dal sam 15000 SIT to se prav 7500 SIT

A ja na radar me ni ujel ker sem se "skrival" za tisim avtomobilok k sm ga prehitevu.

Zakaj to pravim če se obnašaš profi tuko kot oni k se v mojih primerih še nikoli niso obnašal neprofesionalno, potem nimaš nobenih probelmov.

PA fantje a tisti k mislte da se je treba buni ste navadni IDIOTI. A nimate j**c da priznate prekšek k ste ganaredil. TROTI BEDAKI da ne rečem kva. Pol je pa sodnik pa pizdarije vi pa nič krivi ne našga pa ni blo zravn če je pa bil je pa sam gledu, avto pa stovčen.

OK tisti pravokatorji upam da ste dojeli point. Če se mislte spremenit naute nazaj postov pisal, k bote sam še večji IDIOTI izpadl.

puzzle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a puzzle Sr sep 01, 2004 11:04 pm

seicento malo............kaj
Nebivedu ti pa bris svoje poste.Do zdej te ni blo tko da te ni treba vec.
Pa NEBIVEDU ti res pristaja.K se bos pelu v lipo al pa v Pirnce mal poglej desno pa bos vidu neki plauga.
Pa bres skrbi nism si nikol zelu bit policaj tko da nism bivsi policaj.
TDI gre bol k VTI

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Sr sep 01, 2004 11:48 pm

Mislm wtf... :roll:

Kar se polcajev tice

- so v redu pa niso - tko k je blo ze stokrat tuki povedan. Men grejo na zivce predvsem tisti, se grejo zakon za vsako silo in vsaki mami k je pozabla luci przgat pisat kazen (k bi blo tisti mamci cist dovolj, d ji polcaj mrkega pogleda in tezke roke s trdo besedo pove, d nej luci przge, in bo mama od tkrt naprej tako presrana vsakic trikrat pogledala ce ma luci przgane), pa nekje na koncu dolenske ceste ustavlat vsazga k gre 58 km/h, zto k je tm res dobr plac za ustavlat, k je fuuuul siroka cesta pa se tko lepo fajn skrije... Men grejo ornk na zivce predzakonomSTEvsienaki polcaji, ki seveda sebe izklucijo in se potem s polciskim avtom s telefonom v eni in cikom v drugi roki odpelejo na siht. Taki mi grejejo zivce :evil: To so ponavad neki prenapeti muloti, k si lohk prvosjo marsikej.

Sm mel pa ze izkusne tut s takim, k me je ustavu k sm su mejhn prehitr cez omejitev (prekoracu 30 + na celovski ob dveh zjutri :oops: :oops: ). Pa me je polcaj vn potegnu, pa zacel z mano debaterat. JSt najprej :?: :ue pa sva se pogovarjala pa vse, na konc mi je pa reku, da ce je pol tega kar sm mu povedu res, d sm potem na ful dobri poti d sm vesten, preudaren in predvidliv voznik in d je skoda d men racuna. Dal sm mu se cigareto in sva odsla vsak v svojo smer. Mater mu ... d bi ga tkrt na per pelu, tok sm ga bil vesel.

Druga plat medalje je, da ta isti polcaj bi vrjetn mel znal fejst zatezit, ce bi do njega prletu osorno in zacel v stilu d to pa nism bil jst in kaj jst vem vse in mu zacel tezit, kar pa puzzle in njemu podobna prenapeta mladez z veseljem pocne, kr misli d polcaji nimajo za burek. ZAPOMNI SI! Polcaj ma vedno zadno besedo. Ce ne tkrt k ti pise nalog pa na sodiscu! Najprej poves ti svoje, potem pa on. In najveckrat nimas prav. Razni izgovori v stilu je to me je en prehitevu itd. ne veljajo, kazen si samo povecas. Igraj frajerja pred polcaji - verjemi mi ne bos dolgo.

Puzzle, ne igrej frajerja na forumu, zakaj bi se kregal tuki, sj smo ljudje ne pa hrvati :wink: .

LP :hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Če sep 02, 2004 1:25 am

Mislim misak samo :bow, take se nuca na forumu ne pa sam :g:

AIRbrush je napisal/-a:
puzzle je napisal/-a:policaji so sami drekaci in pika to je dokazan pa se butli povrh.

Koliko policistom si pa to upaš v oči povedat?

Huh AIRbrush po pravici povedano bi to vcasih tudi storil ( samo vemo kaj bi sledilo )ko je takoj ogenj v strehi ko ga vprasam po priimku :? Sicer pa z moje strani se vse dobro glede njih. Eni imate pa res smolo al ste pa prevec gobcni. Nekaj bo :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če sep 02, 2004 6:21 am

sam to bom reku: 100 ljudi 100 oči. eni mamo dobre izkušnje, drugi majo slabe. je pa vse odvisno od tega, kako se boš ti obnašal do njih! če te upravičeno ustavjo, pol itak nimaš kaj praskat, če pa neupravičeno teži, pol pa pritožba......!
sam taki ko skos težijo policistom, nikol ne bojo predložil pritožbe, ker vejo, da so jih po pravici dobil po pi*ki!
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 02, 2004 6:50 am

Sam še neki bi napisu...pri večini postov, kjer se krega in vsesplošno žali, moderatorji urno zaklepajo poste...V primerih ko pa gre za pluvanje po policajih, pa posti ostanejo kar lepo odklenjeni...
Če mene vprašate, je tale post že zdavnaj zrel za zaklep...

LP, Slide

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Če sep 02, 2004 12:15 pm

Slide je napisal/-a:Sam še neki bi napisu...pri večini postov, kjer se krega in vsesplošno žali, moderatorji urno zaklepajo poste...V primerih ko pa gre za pluvanje po policajih, pa posti ostanejo kar lepo odklenjeni...
Če mene vprašate, je tale post že zdavnaj zrel za zaklep...

LP, Slide

Se strinjam. MODRATORJI ČE ŽE VSAK DREK SKENSLATE POL DEJTE TOLE, al mate kkšen kompleks do policajev. Pa brez zamere. :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov