tkole je:
kot nekateri veste, sem zadnjič razbil sprednjo luč pr moji mazdi mx3 (u izi sm prletu u zašč. ograjo). Po mučnem

iskanju sem našel razbito mx3, ki naj bi imel celo luč. Vendarje ni imela ane

bila je počena od uzadi (črna plastika), tako da je voda nažrla tudi parabolo. Luč sem nesel v saturnus (prej sm odstranil steklo), da bi mi jo na novo naparili. No danes pa me je klical tisti stric in mi povedal žalostno novico- da se to ne da naredit, ker je parabola in pač tisto ogrodje luči eno in isto- pač ni možno

Sedaj pričakujem da bo luč svetila malo slabše, kot bi moralo (na paraboli so vidne sledi razpokanja, vendar je še cela) Problem pa je še večji, ker ima druga (leva luč) tudi sfu*** parabolo (sveti zelo slabo).
Ker pa se dosti vozim ponoči, sem začel razmišlat, da bi v spodnje reže za mrežico utaknu na vsako stran po en reflektorček- ala meglenka, da bi mi ponoč kar se da pobolšal situacijo, poleg tega pa ne bi smele motiti nasprotno vozečih. ZANIMA ME, če se da dobit kaj takega. Hočem da bi svetilo v taki dolžini, kot navadne luči
SEveda bom dal v sprednje luči žarnice, ki naj bi bolše svetile (+50%, osram silverstar)