Debate, ki niso vezane na ostala področja...

primozb
Novinec

Kazalec za bencin

Napisal/-a primozb Pe mar 07, 2003 8:12 am

A je kdo imu mogoče kdaj kazalec za bencin pokvarjen?.Men se zlo čudno obnaša včash mal zaniha na dol zdej pa spet do konca na full. POjma nimma kaj bi lahko blo.
Al ima kdo kakšno idejo ? :?

scorpy
Nov uporabnik

Napisal/-a scorpy Pe mar 07, 2003 8:58 am

ja, mene zanima neki podobnega... če ti pade na nulo in lučka itak posveti zraven, potem pa recimo ko greš čez policaja, ko rukne, se pa nazaj zbudi in začne prav kazat. in tudi lučka ugasne tako kot bi morala. in pol je za nekaj časa mir (ne par dni ampak par minut), potem pa spet v trenutku pade dol. kaj bi lahko blo? :?

Uporabniški avatar
din
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a din Pe mar 07, 2003 9:52 am

Meni je to delalo, da je šel kazalec občasno na nulo pa kazal normalno, pa nulo itd. Je bilo pretrgano navitje od plovca. Jaz sem zaenkrat rešil tako, da tam ko je pretrgano navitje sem enostavno zalotal - samo je jeba...... ni pa nujno, da imaš enako okvaro.

Da se pa lučka prižiga zraven pa mi je čudno, pomoje je krivo kaj drugega. Kakšen kabel v stiku :?:
Slika

Uporabniški avatar
Chip
Novinec

Kraj: Jesenice-city

Napisal/-a Chip Pe mar 07, 2003 12:28 pm

Ja seveda da se je dogajalo: predvsem pri Jugotu je blo pokazatelj ekstremnosti voznje.Pri drugih pa malo manj.Se je pri Yugu zgodilo,da se je veckrat zataknil spodaj in zgoraj.Potem pa enkrat ful tank,drugic pa prazen.No "boljsi" imajo v tanku prekate da gorivo ne sopa sem ter tja,ali pa elektroniko prerejeno da ne reagira tako hitro na spremembe

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe mar 07, 2003 2:31 pm

Armin je napisal/-a:Ja seveda da se je dogajalo: predvsem pri Jugotu je blo pokazatelj ekstremnosti voznje.Pri drugih pa malo manj.Se je pri Yugu zgodilo,da se je veckrat zataknil spodaj in zgoraj.Potem pa enkrat ful tank,drugic pa prazen.No "boljsi" imajo v tanku prekate da gorivo ne sopa sem ter tja,ali pa elektroniko prerejeno da ne reagira tako hitro na spremembe

Men se je to tudipri enem yugotu dogajalo mi ga je vcasih zabilo da je kazal pun tank vcasih pa cist prazen!!!
Skoraj stoprocenten sem da je kriv plovec!!! Ona zadeva ki je montirana v tank!!!
Lahko pa je tudi kak kabel ali pa celo stevec!!!
LP monster_d
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov