Zm3-D3n je napisal/-a:Sej ne recem da ni huda je huda mas prou...samo je ena stvar....tanova petica bo se rabila ksn let dve da bojo vsi sistemi in vsa elektronika delovala, ne da bos vsake 14 dni na servisu zarad tistga in tega...to je poglavitni razlog zakaj fotr noce kupt nove petice...cez let oz. 2 bo pa ze prisla v postev
JureT je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:JureT je napisal/-a:Isto pa najbrž onim,ki jim zavidate stare E39-ke in dober okus.
imet bmw in dober okus še zdaleč ni ena in isto...
A si se prepoznal v tem stavku al kaj te je tako prizadelo:JureT je napisal/-a:Tipična slovenska favšija.
SAFRANE je napisal/-a:če želi mu lahko zrihtam tegale:
km:11.790
barva zun.:črna
barva not.:antracit blago
letvice:aluminij
menjalnik: avtomatski
oprema:SERIJSKA
+avt.menjalnik+avt.klima+navigacija+alu+bixenon+parktronic+predp.za gsm z bluetooth povezavo
CENA: 11.105.880 SIT
OZ. ČE GA VZAME NA FIRMO IN LE-TA IZSTAVLJA DDV: 9.374.539 SIT
SLIKE:
To vozilo se prodaja pri BMW zastopniku v Nemčiji. Vozilo ima 12 mesečno EU garancijo.
Obstaja pa še ena varianta:
da mi tvoj oče naroči novega in mu ga priskrbim za ca. 15 % ceneje od redne cene pri BMW dealerju=ker bi za mene to nabavil grosist, ki jih nabavi npr. 20 naenkrat
tam se pa cene vrtijo pri ca. 9.777.000 SIT vendar v tem primeru gre za novo vozilo, 0km, lahko da bi ga mogel čakati, lahko ti pa enega vzamem iz zaloge.
vse cene so že z vsemi davki in stroški do SLO!
Tko, da če bi ga kej takega zanimal, mi naj javi-je pa to za vse znamke.
Sem pa vzel 525d enostavno zato, ker ima ta že take vozne lastnosti kot jih je imel 530d v prejšnjem modelu.
LP
JOHNY
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov