vinci je napisal/-a:Nic novega seveda se bodo spet nasli nekateri in rekli da se reno nic bolj ne kvari kot ostali.Jaz ima ze tretjega cliota in je letnik 2001 pa so bili problemi z njim in odnos renoja je katastrofalen do stranke ne bom pisal kva je vse bilo ker mi se danes pritisk zraste.Dejstvo je da ima reno probleme ki jih ne prizna seveda dokler ne potece garancija potem pa veselo menjajo ko gre z mojega zepa ceprav je tovarniska napaka kot primer (tuljave).
Pa se ena stvar ki jo radi nekateri omenjajo da se renojev veliko proda pri nas in zato se vec slisi o njih predvsem negativno tudi statistika.Dejstvo je da po statistiki sodec je zelo velika verjetnost da bos imel probleme z renojem zato pravit da so te statistike brez veze ni res.Kar je pa seveda zanimivo je to da so zmeraj na dnu lestvice tudi po posameznih modelih tako da je nekaj na tem.
ASenna je napisal/-a:fak to pa je nevarn avto, se ti peleš 130km/h po AC pa ti ugasne motor in potem ti ne delajo ne bremze in ne volan če je servo
[g0ran23] je napisal/-a:pri vse avtih je isto pa ni važno kera znamka je
če maš "srečo" pač naletiš na takega ki ma napako
nebivedu je napisal/-a:Pa vprašte koga k ma peugeota 206, če je kej boljš, al pa kšnga k ma polota, puntota - to vse dela z enakimi problemi.
Firme ne delajo več avtov zato, da bi se ljudje z njimi vozili, ampak zato, da bodo firme zaslužile.
ga-ma je napisal/-a:Jz sem zaenkrat brez pripomb na renaultov servis in renaulte na sploh. Mam eno leto starga megana in v tem casu mi je crknil "samo" : servo volan, leva polos in potrebna je bila zamenjava diskov, pa so mi vse zamenjali brez najmanjsih vprasanj. Seveda me pa malo skrbi kako bo ko bo potekla garancija.
Ko mi je crknil servo volan sem bil ravno v tujini in sem imel moznost "preizkusiti" tudi renaultovo pomoc v tujini in jih lahko samo pohvalim.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov