Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Crocodile
Nov uporabnik

Pnevmatike Sportiva?

Napisal/-a Crocodile Sr sep 15, 2004 1:27 pm

Ker bo kmalu zima :) sem že začel malo gledati za zimske gume in sem med ponudbo zasledil tudi gume znamke Sportiva, ki naj bi jih delal Continental in naj bi bile kar OK, pa me zanima, če kdo pozna te pnevmatike in kako se obnesejo?

Odločam se namreč nekako med temi (Sportiva) in Sava Eskimo S3, oboje približno isti cenovni rang (razlika v ceni pa je 1500 sit po kosu v prid Sportivi).
Dimenzije gum so 185/60/14, avto pa Škoda Fabia Combi.

Hvala že vnaprej za pomoč!

Uporabniški avatar
Mrcina
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Mrcina Sr sep 15, 2004 1:55 pm

Hehe, da lonček pristavim, jsti ti zamenjam take zimske ku jih rabiš za ustrezne letne, več podrobnosti imaš pod mali oglasi/zamenjam!!

Sej bol hec kot zares, ker itak bi ti najbrž rad nove...

Pa lep dan želim!
Pod pokrovom pa (že) 86 hrčkov...
dihtunga.press

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Re: Pnevmatike Sportiva?

Napisal/-a RedBull™ Sr sep 15, 2004 5:41 pm

Crocodile je napisal/-a:Ker bo kmalu zima :) sem že začel malo gledati za zimske gume in sem med ponudbo zasledil tudi gume znamke Sportiva, ki naj bi jih delal Continental in naj bi bile kar OK, pa me zanima, če kdo pozna te pnevmatike in kako se obnesejo?

Odločam se namreč nekako med temi (Sportiva) in Sava Eskimo S3, oboje približno isti cenovni rang (razlika v ceni pa je 1500 sit po kosu v prid Sportivi).
Dimenzije gum so 185/60/14, avto pa Škoda Fabia Combi.

Hvala že vnaprej za pomoč!

Jst prvič slišim za to zadevo,tako da ti ne morem svetovat....pa pomoje si se tud mal zmotil glede znamke!

drugač se pa dobijo gislaved gume (to je švedska guma s continentalovo tehnologijo) pa verjemi mi,da je zelo dobra pnevmatika to.

S3 ti pa ne priporočam...ta guma je preveč narezana,ter premehka (edino za cel sneg je dobra,drugače pa ne)

Crocodile
Nov uporabnik

Napisal/-a Crocodile Sr sep 15, 2004 9:19 pm

Jest tud prvič slišm za to znamko, ampak dejansko se imenuje Sportiva, sem preveru, pa tud Continental naj bi jih delu.
A drugač še kej druzga predlagate v tem rangu?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov