Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Izpuh CSC-baje ne potrebuje TUV ...

Napisal/-a GT4turb0 Pe sep 03, 2004 8:35 pm

pozdrav
Imam namen kupiti CSC (ALI CSE :roll: ) izpuh v Italiji. Ker nima tuv-a me malo skrbi ali res zadustuje nek evropski certifikat :? , poleg tega pa me še zanima če ga kdo ima in kako je z njim zadovoljen.

hvala
Zadnjič spremenil GT4turb0, dne Pe sep 03, 2004 8:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Pe sep 03, 2004 8:39 pm

mislim da moreš dobit potrdilo o glasnosti nism pa 100%

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie Ne sep 05, 2004 7:25 am

Js mam ta izpuh. Pred 2 mesci sem ga kupu, zadovoljen, ker ni preglasen, rabil sem ga homologirat.
Be happy

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne sep 05, 2004 4:56 pm

Pri nakupu CSC-ja dobiš t.i. "omologazione" CEE kartonček, torej ni TUV. Zgleda pa identično. Vpis v kartonček je potreben, po prodajalčevih trditvah naj bi bilo to potrdilo dovolj. Sam še nisem vpisal, ker se čakam na nekaj stvari.

Vzel sem dvojni DTM and I'm happy! :D Moraš se pa zavedat, da se nobeden izpuh z homo ne dere, sploh pa ne na mestu. V malo višjih vrtljajih pa lepo zapoje, še posebi v tandemu s kakšnim dobrim filtrom 8) Se pravi v mejah normale, je pa tudi odvisno kako močan motor imaš.

LP Tilen
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr sep 22, 2004 5:03 pm

jst sm tud novi ponosni lastnik CSC-ja
pa me zanima če je glasnost skoz ista al se kasneje kaj spremeni?
avto je clio 1.4 16v
je kej narobe če sm prec novga terou po ac iz kranja do nm skos vsaj 160? pa tud 210 je blo vmes :twisted: al je to treba kej "ulaufat"?

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Sr sep 22, 2004 6:27 pm

vepar je napisal/-a:jst sm tud novi ponosni lastnik CSC-ja
pa me zanima če je glasnost skoz ista al se kasneje kaj spremeni?
avto je clio 1.4 16v
je kej narobe če sm prec novga terou po ac iz kranja do nm skos vsaj 160? pa tud 210 je blo vmes :twisted: al je to treba kej "ulaufat"?

Ja, morš ga ulavfat, da ti kasneje ne bo zaribal. Ulavfaš ga pa tko, da se 1 leto voziš samo do 1500 RPM in nikoli dlje kot 10km v enem šusu. Potem pa ga moraš spet shladit. Lahko ga tud poliješ z vodo. Po enem letu ulavfavanja dobiš zastonj napotnico za gorenjske toplice.
Če ga na začetku preveč goniš, ti lahko narobe zapeče uno dihtmaso med cevjo in loncem, pol je pa kriza.

:EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE :EE
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr sep 22, 2004 6:31 pm

Scasoma je malenkost glasnejsi ko se ona volna (oz un material s katerim je polnjen) zasvinja z oljem in pa sajami.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Sr sep 22, 2004 9:56 pm

monster_d je napisal/-a:Scasoma je malenkost glasnejsi ko se ona volna (oz un material s katerim je polnjen) zasvinja z oljem in pa sajami.

Jasno kot pasulj! :lol: Izpuh pa je treba ulaufat tako, da po prvem ovinku gas do daske, da maš do drugega ovinka kaj vohat :lol:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov