Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr sep 22, 2004 9:57 pm

Nisem se zasledil cloveka ki bi dal 28milijonov, ma dnara ko smetja, za avto in bi se sekiral kaj bo zdaj ce je z prve v rikverc salto.
Jah ce bo kaj bos ga pac dal popravljat.
SAj tistih par milijonov te nebo pokopalo...
Ma dej nehaj nabijat...
Temo zaklepam da bo konec kreganja. :!:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Re: Pri 20 km/h v "rikverc"!!!

Napisal/-a Pugi Sr sep 22, 2004 11:34 pm

sasiti je napisal/-a:Imam eno precej banalno vprašanje: A je velika verjetnost okvare če pri hitrosti 20 km/h prestaviš v vzratno prestavo? Kaj pri tem manevru najbolj "trpi"(menjalnik, motor...)?
Stvar me zanima zato ker je moj bratranec to naredil z mojim (30 mil. vrednim) avtom in me je kr stisnalo pri srcu ko sm to videl!!! :shock:

Hvala za odgovor

Gospod je vprasal tole kar kle pise! Kdor nima kej pametnega za povedat naj vzame najvecjo macolo in si razbije gobec pa se prste. Sploh tisti, ki se ukvarjate s ceno tega avta.

Tisti, ki poznate odgovor, dobrodosli v temi in z veseljem bomo prebrali vaso razlago...

BTW - tema je odklenjena...
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Re: Pri 20 km/h v "rikverc"!!!

Napisal/-a Courage™ Če sep 23, 2004 1:07 am

šmeks je napisal/-a:
sasiti je napisal/-a:Imam eno precej banalno vprašanje: A je velika verjetnost okvare če pri hitrosti 20 km/h prestaviš v vzratno prestavo? Kaj pri tem manevru najbolj "trpi"(menjalnik, motor...)?
Stvar me zanima zato ker je moj bratranec to naredil z mojim (30 mil. vrednim) avtom in me je kr stisnalo pri srcu ko sm to videl!!! :shock:

Hvala za odgovor

pol pa svizec zavije čokolado.... :lol:

jah no,a se sekiraš...boš pa še kakšen miljonček dal za menjalnik pa bo stvar rešena...pa saj to zate ne bo noben problem....ali pač :roll:

FAUŠIJAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!! :shock:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak Če sep 23, 2004 2:09 am

Ja đizs krajst.... Iz jaguarja ste naredl slona... :roll: Boli mene qrac ker avto mas! Lohk mas tistga jaguarcka na nocni omarci, lohk pa pravo zverino s 400 + konji. S tem d cemas slednjega ti ga potegnem za to d mi ga das za eno uro vozt :twisted:.

Maj pojnt iz: Na neki prastari yugelni, katero smo uporabljal izkljucno in samo za norenje po hosti. k smo to naredl smo zacel po hitrem postopku iskat nov avto namrec - tist k je bil tok pametn d se je spomnu to narest je dubu idejo d bib lo pa vrjetn fajn dobr, ce bi on zahodu gas v prvi in potem dal fejst hitr u rikverc in zahodu gas u rikverc, kr ga je fejst prevec zanimal kaksni so kej pospeski k se zaletis (iz kje mu ideja se zdej ne vem... :oops: :oops: :oops: :twisted: ). Torej tip pohodu gas, saltnu mim vseh zobov direkt v rikverc in samo se zahodu gas vec al mn v prazno, d je potru do konca vse zobnike, k so mogoce se ostal celi... Not gut.

Nasledn uspeh je bil pa od fotra, k je pa pr 19-ki hotu saltat u sesto. S tem d je mel ze podlago od mat, k je pa tisto blokado enkrat prej zlomila. Na avtocesti se to ful ne konca dobr :D .

My advice - pejt h mehankarju, ampak pejt tja sele k bo kej res narobe hodil. Dokler dela - ne diraj lava dok spava. Kdaj si pa ze slisu za zaston obisk pr mehaniku :?

LP :hi
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov