Je pa bil tako pošten, da mi je za brisalec zataknil list s svojimi podatki čeprav ni vedel, da je avto moj.
Kdo je reku, da ni več poštenga folka na tem svet.

HORSE je napisal/-a:Jst bi mu, po popravilu eno butelko nesu... Brez heca! Resno. Glede na to, da bi mel lahko škode za več kot 20.000sit, ni nič v primerjavi z eno flašo, pa tut če jo iz kleti vzameš...
To pa pravm zato, ker se mi je pri prejšnjem avtomobilu to 3x zgodl in nikol nisem nobenega listka dobu...
killah bee je napisal/-a::? o škoda
se strinjam z rjuharjem da to pošteno popraviš,
drugače pa res škoda,no sej sveta tud ni konc
![]()
aha pa soseda maš tud poštenga ,to je kul
nebivedu je napisal/-a:killah bee je napisal/-a::? o škoda
![]()
Jst se pa ne.
Če vzameš vrata od ene druge 19-ke in jih sam dobro zbrusiš al pa še bolje naj jih sosed, potem pa neseš ličarju da ti jih pokita in pobarva brez računa in dnar na roko, te bo to stalo okol 15k sit maximalno. pol ti pa sosed pomaga nazaj zmontirat in bo prišel poceni on skozi, ti pa tudi in bosta oba vesela.
andrej777 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:killah bee je napisal/-a::? o škoda
![]()
Jst se pa ne.
Če vzameš vrata od ene druge 19-ke in jih sam dobro zbrusiš al pa še bolje naj jih sosed, potem pa neseš ličarju da ti jih pokita in pobarva brez računa in dnar na roko, te bo to stalo okol 15k sit maximalno. pol ti pa sosed pomaga nazaj zmontirat in bo prišel poceni on skozi, ti pa tudi in bosta oba vesela.
Se strinjam. Od devetnajstke vrata je drgač težko porihtat ker je dvojni pleh. Vsaj tako je reku lučar prjatlu ko je oboja vrata razsul. Za oboja desna vrata je dal 30 jurju.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov