Mislem, da vas vecina ve, kaj hocem vprasat.
Zanima me namrec, ce obstaja kaksna varianta, da se registracijo placa po obrokih, ne vem recimo poloznice, trajnik... pa ce si lahko to zrihtajo tud studenjte oz. ce ze dalj casa delas prek studentskega servisa?
No ce se seveda kdo spozna na te zadeve, ker saj veste... pastirska placa pa potem se avto mal razbijes cca 80k Sit pa potem se kar registracija pride cca 106k Sit in se potem clovek vprasa kako mu bo zneslo kr vse s cashom placat!
TechnoBoy je napisal/-a:ni lazljega reci matku da ti na ceke napise.. pa pojdi do agenta.... (s vrjetn tut na zavarovalnici )
hehe pa sej to sem zmeri delu, samo je blo potem problem dnar od mene dobit :P , pa smo se ze mal kregal glede tega, pa je matek reku, da sem imel dost casa na to mislit pa bi prej sparal, no pa saj v skrajnem primeru bojo itak dal, samo iscem alternativo...
life4rave je napisal/-a:O fino! tnx, si bom su na NLB ceke spedenat...
NP Sam pejt na maticno enoto banke, pa rec da bi rad dvignil ceke za regristracijo avtomobila, pa bojo preverili ce imas koliko toliko redne prilive na svoj racun, pa ti bojo dal tistih 4-5 cekov brez problema. (Vsaj meni niso cisto nic komplicirali)
Lahko si zrihtaš na obroke plačevanje zavarovanja, brez čekov in kredita. Zmeniš se da boš vsak mesec npr. 15-ga v mesecu prinesel dnar. Tako imamo mi hišo zavarovano. Samo mi imamo sorodnike na zavarovalnici in mogoče zato ni problema. Če si iz štajerskega konca me kontaktiraj na privat pa se bom konkretno pozanimal kaj se da storit.
to je ena od variant ki si jih napisov, sicer pa zavarovalnice tako dajejo svoje "usluge" na trajnik, tako da ni problemov (izkušnje z zavarovalnico Tilia). mal je treba poklicat pa ti vse povejo.
ni problema
pr TRIGLAVU se da zment na 5 + 1 obrok, prvega plačaš takoj, za ostale se pa zmeneš da ti na dom položnce pošiljajo, pa ne rabš nobenga dohodka imet al pa kašne čeke!!!