Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jonas To avg 10, 2004 2:59 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:hello jonas.

Si dobil pričakovano pošteo?

upam da si

lp :wink:

hellow,

maaaaaaaaah, dons ni blo se nc, uprasanje kdaj je un kekc uceri nesu na posto to, sm zutri ze premisljevou kwa bi naredu pa dobim SMS od njega ce sm dubu, pa sm mu napisu da nism se, ce je zihr poslou, pa na prau naslou, pa posle nazaj, da ma doma potrdilo, da bom pa pol najkasnej jutr dubu. Bedaaaaa, sam ce pa jutr slucajn nebo, pol bom pa res znoru :?

LP
Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To avg 10, 2004 3:05 pm

G0lden je napisal/-a:Slicker:

.. ok zaj razumem sn si vzel čas...samo s tistim komplimentom pa ti nebi blo potrebno.. :roll:
se oproščam ,al whatever

se opraščam tut jz, sam taki ljudje me razpizdijo, k kr neki bluzijo... sj verjetno drgač nisi tak, ampak tko je zvenelo. sori :oops:

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr avg 11, 2004 12:20 pm

jonas je kej novega ?

lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr avg 11, 2004 1:00 pm

Kdo je to iz lesc, da ga mal obiščemo. bo hitr dal vse papirčke na mizo, pa še kakih 100k bo nazaj vrnu, da bo mel mir od ljudi ki jih jst pozman u lescah.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr avg 11, 2004 1:34 pm

nebivedu je napisal/-a:Kdo je to iz lesc, da ga mal obiščemo. bo hitr dal vse papirčke na mizo, pa še kakih 100k bo nazaj vrnu, da bo mel mir od ljudi ki jih jst pozman u lescah.

hehehe, zaj pa je najebo, ko je nebivedu stopo v akcijo :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Sr avg 11, 2004 1:39 pm

Courage™ je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Kdo je to iz lesc, da ga mal obiščemo. bo hitr dal vse papirčke na mizo, pa še kakih 100k bo nazaj vrnu, da bo mel mir od ljudi ki jih jst pozman u lescah.

hehehe, zaj pa je najebo, ko je nebivedu stopo v akcijo :)

:EE in to zasluženo

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Sr avg 11, 2004 5:26 pm

2Fast&2Furious je napisal/-a:jonas je kej novega ?

lp

Evo zdele sm se vrnu iz Lecs. Mam prometno doma.

Sam neki me zdej zanima. Un pek je odjavu na narobne podatke. A ves k pise na odjavleni prometni potem se podatki novega lastnika kao, no ulico je zaje**. A je to kej hudo narobe?

Pa ce mam jz sedaj, odjavleno prometno, homologacijski kartoncek in overjeno kupoprodajno, ali lahko registriram ali nujno rabm tud un racun ki je bil dan ob podpisu pogodbe. In ce ga rabm, ali ga grem lahko iskat na Triglav kjer je bil prvotno iztavljen?

Hvala za odgovore.

LP
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če avg 12, 2004 6:54 am

Ti imaš overjeno kupoprodajno in odjavljeno prometno - to je dost zaponovno registracijo - drugače si pa lahko greš na avto tiglav iskat račun(duplikat), ker so bili oni posrednik.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če avg 12, 2004 7:13 am

Verjetno je on bral ta forum pa se je usral pa je kr dal papirje :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Če avg 12, 2004 11:29 am

Emm, no zdej mam tud racune od Triglava, tak da, gremo na LPP registrirat zadevo. Sam bom pa znoru ce tehnicnega ne bom naredu zarad felten k nimam papirjev. Wish me good luck :P

LP
Slika

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če avg 12, 2004 7:39 pm

Kaj zdaj, a so te zaprl al še zdaj čakaš na LPP :twisted: :twisted: ?

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Napisal/-a Jonas Pe avg 13, 2004 12:19 am

blazz je napisal/-a:Kaj zdaj, a so te zaprl al še zdaj čakaš na LPP :twisted: :twisted: ?

Hehe avto registriran :P Treba je blo mal menjat razne dele avtomobila zarad tehnicnega ampak sm naredu na koncu. Tko da je koncno registriran na moje ime. Sam to sta bla pa peklenska dva tedna za moje boge zivce. Vsaj vem za naprej, ko bom nasledn avto kupu kako je treba ravnat. Treba je bit previdn, vse naredit takoj, pa ne mors verjet nobenmu. Pri denarju se vse konca. Ce pa koga se kej zanima lahko pa komot uprasa. Hvala vsem za vaso pomoc :P

LP
Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe avg 13, 2004 1:21 am

uuu lepo da si use porihtau.... pa srečno vožnjo :wink:

Rippy
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Rippy Pe avg 13, 2004 7:58 pm

No zdj sam rabmo organizirat skupino anoimnežeu da ga izucimo kaj se zgodi ce se igraš z mafijo :lol: :lol:
They Sey In Heven Bass Comes First, Cool Heven Is A Bass On Earth. Magnat & PhaseLinear All the way.

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Re: NATEGA - Pomoc prosim

Napisal/-a Neon Pe avg 13, 2004 8:44 pm

Jonas je napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem. Pa vam kr povem kake tezave mam.

V nedeljo sem na sejmu nasel avto, ter se z lastnikom zmenil za nakup. Najprej je imel ceno postavljeno na 1.200.000, vendar je pisalo da ta cena ne vsebuje litih felten in radija. Rekel sem mu da za ta denar hocem avto tak kot je. Kasneje smo prisli do dogovora, da mi feltne pusti gor, radio vzame ven, poleg mi pa da se 4 jeklena platisca z zimskimi gumami ter original pokrovi. Za to ceno seveda. Ok, recem, in se znenimo naslednji dan (ponedeljek) pred Avto Triglavom ker sem hotel pred nakupom se mnenje mehanika. Avto malo pregleda in pove da je vse uredu. Nato gremo cez cesto delat kupoprodajno pogodbo. Ko papirje podpisemo zahteva denar. Dam mu vseh 1.200.000, presteje in ugotovi da je vse tako kot treba. Nato gremo do notarja, kjer smo pogodbo overili. Cloveka nato se zapeljem do doma (Lasce), in se vrnem z avtom nazaj. Doma poberem tablice dol, ter mu jih skupaj s prometno poslem, da ga on odjavi iz prometa in mi nato odjavljeno prometno poslje nazaj.
Naslednji dan ga klicem, pa je nedosegljiv. Po parih dneh ga koncno dobim, pa pravi da ga bo lahko odjavil sele v ponedeljek (naslednji tedn), pa pravim pac ok, kaj pa cem. Nato pa vceraj ponoci ob 23.00 dobim iz njegove cifre naslednji SMS. Citiram:
"Spostovani! Po tehtnem premisleku sem zakljucil, da ste mi speljali nove gume z platisci, ter original pokrove v vrednosti vsaj 120 jurjev. Ko vam posljem prometno mi placajte 60 jurjev po povzetju. Ce predava zadevo policiji se vsaj dve leti ne boste smeli voziti. Napisite samo ali naj prometno posljem z placilom 60 jurjev ali boste zadevo dali sodiscu? Gum z platisci nocem vez nazaj."
In kaj sedaj? Avto imam doma, vse papirje od avta, skupaj z overjeno kupoprodajno. Samo brez prometne ne morem nic. Ce grem na policijo kekci itak nic naujo nardil, sodisce itak vemo kako dela, pa se nimam denarja za vse sodne stroske. Ce ga grem sam iskat mi itak nemo dal, ce ga zbijem me lahko pa se toz, nejeb* bom pa spet jz. Njegove podatke imam, ampak jih zaenkrat se nebom javno objavu.
Ni mi problem po eni strani placat 60k, samo na kur** mi gre, ker izsiljuje. Ce bi od samega zacetka reku, hocem tok pa tok, bi tud pristal.
Torej, ce ima kdo kaksno idejo ali je mogoce ze imel podoben primer bi lepo prosu ce mi lahko pove kako pa kaj. Vsaka ideja je toplo dobrodosla. Hvala za odgovore ze v naprej.

LP

Emmm če maš overjeno pogodbo lahko greš na občino pa rečeš za duplikat prometne. Saj original ni sveta stvar.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So avg 14, 2004 7:36 am

khmm. neon: če še nisi opazil je stvar kar nekaj časa že rešena :lol:

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon So avg 14, 2004 9:16 am

robertos_664 je napisal/-a:khmm. neon: če še nisi opazil je stvar kar nekaj časa že rešena :lol:

Ja sem opazil, samo hočem reči da bi lahko tudi to naredil, ali se mogoče motim?
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
Jonas
Novinec

Re: NATEGA - Pomoc prosim

Napisal/-a Jonas So avg 14, 2004 11:57 am

Neon je napisal/-a:Emmm če maš overjeno pogodbo lahko greš na občino pa rečeš za duplikat prometne. Saj original ni sveta stvar.

Heh, ma glede na to kaksni zakoni so pr nas in kako folk ukrepa v podobnih situacijah ne mores nic.
Sm sou tud na policijo, povedu kaj je, da mi noce poslat odjavljene prometne, da me izsiljuje za 60k...in kaj mi kekc v uniformi pove. Da to ni v njihovi pristojnosti, da NI krsiu nobenega zakona, in da naj grem na sodisce. Na koncu me je pa se uprasu od kdaj rabis prometno za registracijo vozila. POLICAJ me je to uprasu....
Grem k notarju kjer je bila overjena pogodba. Jah mi ne moremo nic, mi nimamo pooblastil bla bla. Ja zakaj sm pa pol dou sploh overt, ce mi itak tist stempl nic ne pomaga.
Grem na LPP, kjer sm hotu sam zvedt ali je vozilo sploh odjavljeno iz prometa. Ne morjo povedat, treba prasat na tisti upravni enoti na ketri naj bi bilo odjavljeno vozilo. Za duplikat prometne. Sem reku da je zgubljena kao. Ja to more pa potem tist gospod osebno dvignit duplikat prometne na tisti upr. enoti....ful uredu ja :roll:
Grem dam in klicem na upravno enoto radovljica. Ali mi lahko prosim poveste ali je to pa to vozilo odjavljeno iz prometa. Imam vse podatke, moje, njegove.... Jaaaaah, ne morm vam nic povedat ker je to proti zakonu in bi s tem krsiu clovekove pravice o varovanju podatkov. Ja ok, kwa pa moje pravice, sej je mene nategnu za 1.200.000.
Klicem na Triglav kjer je bila pogodba narejena, povem kako pa kaj. Jaaaah veste, to je pa taka stvar da mi ne moremo nic, take spore obravnava sodisce bla bla. Ja piz**, vsi samo bezijo pred svojo odgovornostjo in svoje delo prenasajo na drugega.
Je pa prou ironicno da prav v takem primeru zelo lepo vsi zagovarjajo in hkrati skrbijo za vse clovekove pravice, ampak za pravice tistega ki folk nateguje. Jz, ki sem bil "zrtev" sm pa dubu kaj? NIC. Noben neve nicesar, noben ne more nic narediti.
Mislm katastrofa, se dobr da sm sou osebno iskat tisto prometno jeb***, drugac jo nebi nikol dubu, vsaj ne z pomocjo tistih od katerih to pricakujes.

LP
Slika

Uporabniški avatar
keylone
Novinec

Kraj: primorska

Napisal/-a keylone Ne avg 15, 2004 8:19 pm

placaj 60 juriju drugi dan ga cakaj pred vrati na domacem domu pa majstru pokazat roko pravice
0-100km/h-2dni vw 1200

PaNTerSan
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a PaNTerSan Če sep 23, 2004 6:03 pm

Mater - tole je bla prava kriminalka :-:o

Vesel sem zate, da se je dobro izteklo in vesel sem zame, da ne bom slucajno ponovil napake :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov