Debate, ki niso vezane na ostala področja...

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Pe sep 24, 2004 4:21 pm

lublancan je napisal/-a:
iKst je napisal/-a:Tudi po navadnih cestah gre počez, pa kolk :) Ampak nikol ne "nažigam" za publiko, ker se mi zdi bolano to delat. Sploh pred kakšnim kafičem, da te ja čim več folka vidi, in da te policaji že od daleč poznajo. Torej, po mestu vozim 50 in sem vzoren voznik, zvečer ko so ceste prazne in vidiš luči pred sabo je pa show time :)

Glede nevarnosti se pa strinjam. Je bolj nevarno kot če voziš lepo počasi. Ampak če se greš vozit ponoči, ko že itak ni prometa, pa še luči vidiš pred sabo si dokaj varen. Je pa normalno, da se vsake tolk časa na avtu znaje kakšen nov Drift scar :)

pešci majo tud luči??????????????

Res jih nimajo. Je pa tudi res, da pešči ponavadi ne hodijo ob 2h zjutraj sredi ceste. Vsaj jaz še nisem nobenega srečal. Če ga pa bom si bo pa sam kriv. Cesta je za avtomobile, pešci pa imajo pločnik ali levi rob ceste (tam pa ne vozim).

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 24, 2004 4:27 pm

Pešci majo levi rob ceste iKst...Od kdaj :?
To ni res, je pa res da vsaj tle pr nas, na mestih kjer se da spihat, res ni pešcev ob poznih urah...mamo to srečo :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Pe sep 24, 2004 4:30 pm

Hmm...kje pa morjo pešči hodit ? Po desni ?

Hmmm jebena zadeva je tole z levo pa desno :) Uglavnem, važno je, da morjo bit na robu ceste in ne na sredini :) Pa naj bo to levi ali desni rob.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 24, 2004 4:43 pm

Hodit morš po cesti brez pločnika, v nasprotno smer kot vozijo avti, zato da ga vidiš ko pripelje oziroma da ti ne pripelje v rit :lol: Torej bo na dvosmerni cesti pešec tebi na tvoji strani prišel nasprot...Tisti pešc ki bo šel pa v isto stran ko ti, bo pa na drugi strani ceste ob tistem robu :wink:
Seveda pa ob skrajnem robu ceste, in ne po sredi...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe sep 24, 2004 4:43 pm

Huh, se sploj nemorem spomnit kdaj sem zadnjo orng spuro vleko... ko se je bla sklopka ok, kako leto dni nazaj 8)

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Pe sep 24, 2004 4:47 pm

vesolc je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:Zdajle je skoda gum, pozimi pa ga ni ovinka, da ga ne bi postavil "poces" :D

pa u drug avto butnt al pa u plocnik pa skodo na avtu narest, ane...majka :twisted: :twisted:

Eni ste pa tako pametni, da vam ze skodi :roll:

Ja, odkrito povem, da treniram drsenje, kolikor se le da! 7 let sem ga na Reno 5, z rocno, zadnjih 5 let ga pa na BMWjih, s power-slideom. In zakaj to pocnem? Predvsem NE zaradi publike! Prvic zaradi zadovoljstva, drugic pa zaradi lastne varnosti! Pa nic me ne glej tako debelo! Vcasih sem bil zelo veliko na cesti in sem tudi veckrat zasel v zelo nevarne situacije. Ce si se tako miren, pocasen in previden voznik, vseeno tu in tam pride trenutek, ko si le s pravilnim in dovolj hitrim reagiranjem lahko pomagas! Ko te enkrat odnese, ni casa za razmisljanje, ampak moras reagirat instinktivno pravilno, cesar se lahko naucis le s treningom -drsenja, seveda! Vsak cepec zna voziti po suhi cesti oz. naravnost, na zalost pa je na cesti vcasih tudi voda, sneg, led, olje ali pa kar kombinacija nastetega! Me prav zanima, ce nisi se NIKOLI zdrsnil? Ce si, se imas za dober iztek zahvaliti le SRECI, jaz pa se lahko poleg tega zanasam se na osvojeno ZNANJE in IZKUSNJE! Si kdaj pomislil na to? Ko me odnese, zdaj namesto soka ostanem cisto miren in sproscen ter tako tudi reagiram. Par zavrtljajev volana, pa si nazaj "v tirnicah". Si ti tega zmozen :?:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 24, 2004 5:26 pm

...
Zadnjič spremenil Slide, dne Pe sep 24, 2004 7:25 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 24, 2004 5:27 pm

_Jerry_ je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:
_Jerry_ je napisal/-a:Zdajle je skoda gum, pozimi pa ga ni ovinka, da ga ne bi postavil "poces" :D

pa u drug avto butnt al pa u plocnik pa skodo na avtu narest, ane...majka :twisted: :twisted:

Eni ste pa tako pametni, da vam ze skodi :roll:

Ja, odkrito povem, da treniram drsenje, kolikor se le da! 7 let sem ga na Reno 5, z rocno, zadnjih 5 let ga pa na BMWjih, s power-slideom. In zakaj to pocnem? Predvsem NE zaradi publike! Prvic zaradi zadovoljstva, drugic pa zaradi lastne varnosti! Pa nic me ne glej tako debelo! Vcasih sem bil zelo veliko na cesti in sem tudi veckrat zasel v zelo nevarne situacije. Ce si se tako miren, pocasen in previden voznik, vseeno tu in tam pride trenutek, ko si le s pravilnim in dovolj hitrim reagiranjem lahko pomagas! Ko te enkrat odnese, ni casa za razmisljanje, ampak moras reagirat instinktivno pravilno, cesar se lahko naucis le s treningom -drsenja, seveda! Vsak cepec zna voziti po suhi cesti oz. naravnost, na zalost pa je na cesti vcasih tudi voda, sneg, led, olje ali pa kar kombinacija nastetega! Me prav zanima, ce nisi se NIKOLI zdrsnil? Ce si, se imas za dober iztek zahvaliti le SRECI, jaz pa se lahko poleg tega zanasam se na osvojeno ZNANJE in IZKUSNJE! Si kdaj pomislil na to? Ko me odnese, zdaj namesto soka ostanem cisto miren in sproscen ter tako tudi reagiram. Par zavrtljajev volana, pa si nazaj "v tirnicah". Si ti tega zmozen :?:

:bow _Jerry_ :bow
Sam ne bi mogel bolje napisat, čeprav bi lahko reku, da si mi snel z jezika :wink:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Pe sep 24, 2004 5:48 pm

torej ob dveh zjutri sm že sam, na lastne oči vidui folk k hod po sred ceste, se voz na prtlažniku bicikla(stoje), enga s samokolnco, pa ena je na sred ceste ležala (pijana)

torej tud ob dveh zjutri je folk na cest, ponavad še pod vplivom alkota
drgač se hodi po levem robu ceste če ni pločnikov
sicer pa kto pišete včasih zadanete robnik, ograjo.. tko da tud tm niso pešci varni
podpis

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Pe sep 24, 2004 8:02 pm

Lej, jaz se ne bom oziral na pijane pešce sredi ceste. Če bom koga zbil bo sam kriv, če bo preživel ga bom pa tožil za nastalo škodo na avtu. Sicer je pa vseeno če v ovinek pripelješ počez ali naravnost, če naletiš na pijanca sredi ceste je možnost da ga zbiješ enaka.

_Jerry_ si zelo dobro napisal. Ko enkrat zgubiš strah pred drsenjem in ko v nadzorocanem okolju sprobaš razne kritične situacije lahko veliko boljše reagiraš v pravem prometu.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe sep 24, 2004 10:14 pm

lublancan je napisal/-a:torej ob dveh zjutri sm že sam, na lastne oči vidui folk k hod po sred ceste, se voz na prtlažniku bicikla(stoje), enga s samokolnco, pa ena je na sred ceste ležala (pijana)

torej tud ob dveh zjutri je folk na cest, ponavad še pod vplivom alkota
drgač se hodi po levem robu ceste če ni pločnikov
sicer pa kto pišete včasih zadanete robnik, ograjo.. tko da tud tm niso pešci varni

Seveda se hodi ob levem robu ceste...samo za tistega, ki gre teb nasprot, je levi rob ceste tvoj desni :wink: Pešci tud hodjo v obe smeri, to sm hotu povedat :!:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc So sep 25, 2004 9:17 am

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst So sep 25, 2004 9:21 am

LOL. Tale je sigurn v NFSU treniral :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov