Debate, ki niso vezane na ostala področja...

H1tRi
Nov uporabnik

[svetovanje] Nakup novega avta

Napisal/-a H1tRi So sep 25, 2004 8:23 pm

V mislih imam nakup novega avtomobila in sicer pežo 206, ker kar sm gledu se ga da po mojem mnenju najlepše zrihtat :) (lahko mi pa priporočate kakšen drug avto). No da preidem k bistvu v mislim ga predelat neki tazga

http://www.radiovili.si/slike/slike_mon ... mage9.html

Pa me zanima če se splača nov avto barvat, pa kakšno barvo naj kupem, ker jaz bi rad da se mi recimo barva preliva iz primer črne v vijolčno, pol kok se da ta avto predelat rad bi mel 18 " kolesa, če se da kakšen čip za več konjev spustu ga, boljše diske rdeče, boljše vzmetenje, noter bi pa ugradil v naslonjalo sedeža 2 zaslona pa enga uspredi pri meni. Glede prvelik ne vem nič (zato kr povejte če se splača). Pod avto bi dal dve LED.....

Rabu bi pa to kakšno podjetje da bi mi ga tko zrihtalo pa vse monitiralo+homologacija :)

Hvala za odgovore

P.S če bi kaj spremenil oziroma dodal vi kar sm naštel kar povejte ker se ne spoznam tok nato, sem bolj nov v tem :)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So sep 25, 2004 8:29 pm

...ej ne smeš tako hiteti pri vsaki stvari... :P
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

mevden
Uporabnik

Kraj: Ljubljana-Fužine

Napisal/-a mevden So sep 25, 2004 8:30 pm

glede na to da mislš zamenjat pol avta :D ti jst ne bi pripiroču novega! raje kupi rabljenega kake 2 leti pa pol rihti,barvaj.... po svoji želji. tud nevem kok se splača čipat čist nov motor. mi se zdi da zgubiš garancijo za ta poseg in kar je najbol važno novega motorja tudi ni priporočeno stiskat. moje mnenje za tvoje mesto:nakup rabljenega,čene pa novega in da počakaš kako leto z predelavo motorja in barvanja avtomobila na novo :wink:

H1tRi
Nov uporabnik

Napisal/-a H1tRi So sep 25, 2004 8:31 pm

zakaj ne, jaz bi mel awto čimprej fertik, ne da se mi pa kupt awto pa wsake 2 mesca kaj kupt :/, recimo awto je 2.000.000 kolk bi to wse skupi koštal :)

H1tRi
Nov uporabnik

Napisal/-a H1tRi So sep 25, 2004 8:34 pm

kaj pa drugo, filter... (se ne spoznam tok) a to pa lahko delam da ne zgubim garancije. Glede barwe se bi dal kaj počakt kakšno leto, rabljenga pa ne bi kupu ne wem ne dopade se mi tok rabljen awto kupowat

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So sep 25, 2004 8:35 pm

H1tRi je napisal/-a:zakaj ne, jaz bi mel awto čimprej fertik, ne da se mi pa kupt awto pa wsake 2 mesca kaj kupt :/, recimo awto je 2.000.000 kolk bi to wse skupi koštal :)

to ti bo pa ena mična gospodična :lol: povedala kolk košta(lastnica avtomobila)

je pa zelo drago :wink: , sem nekje zasledil kolk,samo se ne spomnem zdej
nej kdo drug kej več pove

mogoče Pugi :wink:
Slika

H1tRi
Nov uporabnik

Napisal/-a H1tRi So sep 25, 2004 8:36 pm

sicer pa ker prodajalec bi mi to naredu zaenkrat poznam samo A3M, druge firme ki se s stylingom pa tuningom ukwarjajo ne poznam, bi blo pa wredu če bi bila ta firma iz LJ al pa okolice :)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So sep 25, 2004 8:39 pm

H1tRi je napisal/-a:sicer pa ker prodajalec bi mi to naredu zaenkrat poznam samo A3M, druge firme ki se s stylingom pa tuningom ukwarjajo ne poznam, bi blo pa wredu če bi bila ta firma iz LJ al pa okolice :)

tko kot si dal ti slikico, ti samo A3M popedena :wink: , nisem pa čisto prepričan :roll:
Slika

H1tRi
Nov uporabnik

Napisal/-a H1tRi So sep 25, 2004 8:43 pm

ti A3M tudi kaj swetuje al moraš ti kaj wedet

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So sep 25, 2004 8:57 pm

H1tRi je napisal/-a:ti A3M tudi kaj swetuje al moraš ti kaj wedet

mah oni svetujejo ja, da daš čim več na avto in da oni pol pokasirajo :lol:

resno: kakor jaz vem, je un pugi cc pedenan prav pri A3M,več ti ne znam povedat

če te pa kaj več zanima o A3M pa vpiši v iskalnik,pol pa mal preberi kaj vse se je pisalo o njih :wink:
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ So sep 25, 2004 9:00 pm

tist avto je od mrwy se mi zdi!je pa doživu baje totalko!

avto je blo tok zmetan keš da te kenjat prie!aja pa enkrat maina riknla!
mislim da je več lepše opreme kokr je ta!

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune So sep 25, 2004 9:03 pm

Glej v vsako stvar v življenju k se spuščaš se najprej pozanimi, kako pa kaj. Če ne te lahko v teh časih nateguje kdor te hoče. Kar se tiče tistega Peugeota 206 od Mrwy ti pa povem, da pripravi kakšen milijonček ali dva, če želiš imet tak avto. Samo predelava vrat, da se odpirajo navzgor stane pri A3M cca. 300.000 SIT. Kje je potem, še body-kit, pa felge, pa sedeži, ...
SlikaSlikaSlika

H1tRi
Nov uporabnik

Napisal/-a H1tRi So sep 25, 2004 9:10 pm

glih predelawo wrat ne mislim :) mislil samo na spojlerje, ma sedeže, pa kakšne LED, pa barwo, odločam pa se še če bi kupu CC al nawadn

H1tRi
Nov uporabnik

Napisal/-a H1tRi So sep 25, 2004 9:13 pm

kje se pa kaj pozanimiam w teh stwareh :), no rad bi ko bi to delu kdo od was šel z mano :), sicer sem se za pežo odloču zato ker je osnowni model kar pocen tko da bi za kakšne 3.500.000 pršu čez :), z wsem stylingom in tuningom

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee So sep 25, 2004 9:16 pm

H1tRi je napisal/-a:kje se pa kaj pozanimiam w teh stwareh :), no rad bi ko bi to delu kdo od was šel z mano :), sicer sem se za pežo odloču zato ker je osnowni model kar pocen tko da bi za kakšne 3.500.000 pršu čez :), z wsem stylingom in tuningom

jah natuneru boš bl mal pri tem avtu :roll:

če se motim me popravte :lol:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov