Sem iz Sk. Loke, pa ravno v petek ob 7h zjutraj sem bil narocen pri Vugi. Startal sem ob 5:30 in sel na Ljubljano - obvoznica - avtocesta proti Postojni, potem pa na Novo Gorico dol (placas 630 SIT), prides na ovinkasto cesto (ponavadi ful kamionov) vozis po njej cca 10 km samih ovinkov, potem prides zopet na avtocesto (hitro cesto) do Nove Gorice (pri novi gorici placas 360 SIT). Potem se drzis centra - pogled na
http://tis.telekom.si pod zemljevid, pa bos videl tocno kje se Vuga nahaja. Prispel sem ob 7:01, za nazaj sem pa startal ob 15:52, ista pot (ampak za nazaj ni prve cestnine - torej tistih 360 SIT, pojma nimam kako to), v Ljubljani sem bil v 1 uri. Je pa ful burja pihala pa dez padal ko nor.
Z podvozjem sem tako zadovoljen, da vsakomur priporocam samo Vugo. Opazoval sem od prvega do zadnjega vijaka, ki so ga odsraufali in ti povem, da res obvladajo. Problem je bil le (tako kot pri vseh Hondah baje), da od 10 sraufov, ki jih je odsraufal, jih je 7 pocilo - potem si pa predstavljej, zakaj je trajal 8 ur, da je bilo spet vse zmontirano nazaj - vsako stvar je moral dol vzet, povrtat srauf itd.
Imel sem Apex pa original amortizerje, sedaj imam Eibach (pro kit) ter obnovljene-strsane in sem super zadovoljen. Avto je sicer dober centimeter visji kot prej, ampak je bil ze prej cisto na tleh, mogoce ravn tisti cm prevec.
LP
Uros