Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po sep 20, 2004 8:00 am

Loopz je napisal/-a:lej ga kaj se zdej ven mažeš...pa najbolj glasen si bil :EE ...

Da te nam sajnov eja, usesa okol rit napel, pa fraco naredu. Pejt se ucit da bo kej s tebe. Pa vrn denar. :? :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po sep 20, 2004 8:11 am

jao jao slavc...še zmeri me v smeh spravljaš :rofl ...

kr tko naprej :wink: ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Po sep 20, 2004 8:11 pm

A je kdo bral temo na mobisuxu?No,če bi,bi videli da je imel M5 crknjen LMM,in potemtakem normalno pospeševanje ni mogoče.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po sep 20, 2004 8:19 pm

A sploh ves kaj je LMM, da ga gres lahko odklopit takoj ko haubo odpres in ga nazaj priklopis, pa ti bo lepo kazov napako. Tist BMW je kot si vrjetno na lastne oci videl - sel zelozelo dobro, ampak folk se pac ne more sprijaznit.

Dopuscam moznost, da je sel LMM , sam potem bi avto sel dosti slabse kot je sel, vrjemi!
Slika

Uporabniški avatar
JureT
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a JureT Po sep 20, 2004 8:26 pm

Verjemi da dobro vem kaj je LMM in kako se avto obnaša ko le ta ne deluje pravilno.In ni tako,da ko lmm crkne,da avto ne gre nikamor.Gre že,ampak ne tako kot mora.Ne doseže pravih obratov,motor ni prožen,navor je zelo slab...Ampak saj ni važno,naravnost gre tudi fijakarski konj hitro,tako da mi ti rezultati ne pomenijo nič.
Lmm sem omenil samo zato,da se nebi folk tako čudil,kako je to mogoče.

Vsekakor pa čestitam lastniku fieste,lep dokaz da je v sloveniji znanje in volja narediti še kaj drugega kot le obiskati A3M...

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN To sep 21, 2004 2:41 pm

ja ok ok zmagala je fiesta svaka čast pa sej grsta lah še enkrat probat pa me zanima kdo bo zmagu pa če je pokvarjen bmw al pa ne pač zamgu je svaka čast ne se pa kle kregat zarad tega :roll: 8) :twisted:
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr sep 22, 2004 10:21 am

JureT je napisal/-a:A je kdo bral temo na mobisuxu?No,če bi,bi videli da je imel M5 crknjen LMM,in potemtakem normalno pospeševanje ni mogoče.

Al mu je mogoce ena guma drsala ob blatnik :cry :rofl :cry, se mogoce je celo bremzo drzal ob pospesevanju, ker drugace voznik ne more vozit. Ja jeba tole, ne de ne.
SlikaSlika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Sr sep 22, 2004 10:36 am

X-Hair je napisal/-a:
JureT je napisal/-a:A je kdo bral temo na mobisuxu?No,če bi,bi videli da je imel M5 crknjen LMM,in potemtakem normalno pospeševanje ni mogoče.

Al mu je mogoce ena guma drsala ob blatnik :cry :rofl :cry, se mogoce je celo bremzo drzal ob pospesevanju, ker drugace voznik ne more vozit. Ja jeba tole, ne de ne.

ročno je pozabu :P

heeh zdej se folk nemore sprijaznit pa govorijo da je meu okvare pa to... ja valda :wink:

Pirc
Nov uporabnik

Napisal/-a Pirc To sep 28, 2004 5:42 pm

Tle je sam fora v razmerju Teza/moc ...

Ce ima fiesta NOS se sploh ne cudim . Pomoje bi bila na eni (1) milji cisto druga pesem ...

Lp Pirc

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To sep 28, 2004 10:09 pm

a še vedno egote primerjate...pa rimljani so delali pred našim štetjem vi pa še kr nabijate. se vam pa da..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov