Suljo je napisal/-a:Torej digitalne števce je skor lažji nazaj zavrtet kokr pa analogne! Edin sm pa slišu da se pr novejših BMW-jih ne da nazaj vrtet zato k majo kao podatke na kontaktnem ključu napisane in ti k daš recimo kontakt ti pokaže realne kilometreZa ostale pa sploh ni problema, prklop majstr avto na laptopa, napiše ustrezno število KM in to je to
![]()
![]()
LP
ToniTic je napisal/-a:Zadnjič me je na cliotu nekaj potovalni računalnik zezal. Ni kazalo porabe in še nekaj drugih podatkov. Pa sem šel na servis in je tip reku, da se to večkrat zgodi, potem pa je nekaj gumbe pritiskal od pot. računalnika in kontaktni ključ obračal in s tem resetiral števec. Hkrati pa bu je tudi pokazalo vse podatke o maksimalni hitrosti, ki jo je avto dosegel v posamezni prestavi (števci so skakali gor in dol), pa mi je reku: vi pa ne sparate ravno avta, meni pa je blo malo nerodno in sem nekaj momljal in se potem hitro pobral. V glavnem sedaj vse dela kot je treba. Mi je pa blo zanimivo kako je vse to ugotovil, brez kakršnih koli pripomočkov. Pozabu sem ga pa vprašat, če se tudi to vidi, koliko ima avto prevoženih km v resnici, pa kdaj so bli servisi. A kdo ve?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov