reber je napisal/-a:Sem danes malce v živo pogledal dve Octaviji in sicer tisto črno 4x4, ki sem jo najprej videl in je malce višje zgoraj povezava do oglasa in moram reči da je to najbrž nateg, saj v oglasu piše odlično ohranjeno, v resnici pa ni niti dobro ohranjeno. Zakaj? strgan sedež ob strani, zaflekani sedeži zadaj, na najmanj 3 mestih zatrgan strop v dolžini nekaj mm, zamazan naslon za roko na vratih levo spredaj, v predpražniku pri šoferju luknja, to pomeni krepko veliko kilometrov, prav tako se to vidi na volanu. Skratka, pri natančnem ogledu je to avto, ki je bil pošteno upšorabljen in prav nič šparan. Danes je bila informacija da je uvožen iz nemčije, prejšnji teden pa da je iz francije. Khm, khm, saj se norca delajo bedaki.
Povsem druga pesem pa je bil drugi primerek Octavije combi v LJ kjer sem bil prijetno presenečen nad zelo lepo ohranjenim avtomobilom, 34000km, letnik 2002, octavia combi 1,8T vsa oprema, vse na štrom, tempomat, climatronic, 16" feltne, prednji odbijač od octavie rs , peljal na poskušno vožnjo in sem navdušen. Cena je postavljena na skoraj 3,3 mio sit. ali je preveč, Avto je lep, barva mi je všeč, od opreme ne vem, če je sploh še kaj kar nima.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=139887
Aja, pa nalepke, s katerimi je poliman, gredo dol, so take da se lahko odstarnijo in ne puščajo sledov.
lublancan je napisal/-a:tale mi je nekam znana, upraš unga če ga je ena duška vozila
k za eno vem da ma take barve octavio, lih tko polimano, sam ženska nima blage veze o parkiranju, tko da če je to isti auto nej pogledajo če je biu kej klepan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov