maky je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Slabse nemore bit kot je, edin lahko se recejo na tv da se dobimo v petek ob 9.00 na L progi
oja lahko je precej slabše...
prispevek bi lahko bil kaj v smislu:
policaji so ustavljali vsa predalna vozila saj se smatrajo za dirkače. dirkači so znani po svoji objestni vožnji zatorej se je policija odločila zajeziti predelavo vozil. predvsem so pregledovali predelave motornega prostora za povečanje moči kajti taka predalva ni le kazniva, temveč ker poveča moč tudi upliva na plačilo registracije. policija bo zato podala predlog za povečanje stroškov registracije za vsa predelana vozila. cenik se bo dvignil glede na število predelanih delov. vsak nov kos 10000 sit.
Akcija policije je bila neuspešna saj je tablice izgubilo le 22 lastikov predelanih vozil. Glede na število predelanih vozil v sloveniji bi ta številka morala biti krepko večja menijo še na policijski upravi. Dodajajo tudi da nobeno predelano vozilo NI tehnično izpravno in bi zatorej moralo biti odstranjeno iz prometa.
kaj praviš? bi bilo takole bolje?
Alfa je napisal/-a:No mene je pa včeraj zasledoval srebrn Passat provida iz Grosuplja do Ljubljane, ampak na srečo me ni ustavil, saj sem šel po ac 120, po dolenjki pa 60, pa še slutil sem, da je provida, ker se mi zapopal na rit kot pijavka.
LP Đakomeli
Benq je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:ma danes ne bo nič, naj pa bi izvajali take akcije kake 3x na leto
Od kje ti ta lažna informacija?
Danes normalno poteka akcija!Ce ne verjames se zapelji pred LPP, trenutno jih je cca 15 tam!
killah bee je napisal/-a:Benq je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:ma danes ne bo nič, naj pa bi izvajali take akcije kake 3x na leto
Od kje ti ta lažna informacija?
Danes normalno poteka akcija!Ce ne verjames se zapelji pred LPP, trenutno jih je cca 15 tam!
![]()
tako sem slišal, da naj bi to izvajali samo ene 2-3 krat na leto,
f@k ne, če so spet moril
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov