Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk Po okt 04, 2004 11:53 pm

Sej me lahko posljejo, ce so sami napisal v homologacijo za je zadeva gor in OK se lahko samo se kusnejo nekam, zadevo so potrdili in je lahko gor, nisem jst kriv ce so smotani... ;)
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To okt 05, 2004 12:01 am

mazda-mx3 je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:dvomim da bi te poslal na LPP če maš vpisan izpuh v homologaciji :?
jst ziher nebi šu...! razen če mi povrne stroške in izplača odškodnino :twisted:

na-a to sem napisal za tehnicne preglede....
lahko pa policaj vseeno sumi, da je izpusni sistem preglasen....sej pravim, da ne vem kaj si bodo vse izmislili...MOH!

neeej on sumi... mene bk... bo pol moj odvetnik njega cuzu za $$$ :lol:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
jurk
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a jurk To okt 05, 2004 12:13 am

uporabno, se strinjam, definitivno bo pr men isto, samo nej nardijo 1 napako, dam xxxk sit za odvetnika, samo da mi bo drzava vrnila zadevo, jebat se pa ne pustim, smrkci smotani!!! kreteni! ;)
Ford Team Slovenija @ http://www.ford-team.si/

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS To okt 05, 2004 12:19 am

jurk je napisal/-a:uporabno, se strinjam, definitivno bo pr men isto, samo nej nardijo 1 napako, dam xxxk sit za odvetnika, samo da mi bo drzava vrnila zadevo, jebat se pa ne pustim, smrkci smotani!!! kreteni! ;)

ne rabiš dat nič keša, ker se zmeniš da vzame procente :wink:
to, da pa bi zgubil je pa skoraj nemogoče, dober odvetnik, nedefiniran zakon... kaj bi lepšega 8)
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr okt 06, 2004 9:42 pm

majku staru me neki cajta ni blo!no sej veš dark dog poklič če me rabš !telefonsko pa dobiš pod P.M če nucaš sevede! 8)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr okt 06, 2004 10:37 pm

_VeNoM_ je napisal/-a:majku staru me neki cajta ni blo!no sej veš dark dog poklič če me rabš !telefonsko pa dobiš pod P.M če nucaš sevede! 8)

hm...
Jah tudi zame si uzam neki casa pa poisci ze mi une dele, za katere sma se menla :twisted:

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Pe okt 08, 2004 6:58 pm

Kar se tiče homologacij ne želim več imeti s tem nič,kot sem omenil tudi v sorodni temi.
Za sebe bom poskrbel,če se mi zgodi krivica glede homologacije,drugi pa se znajdite kakor veste in znate.
Trudil sem se pomagat nekaterim,da jih nebi država in policija prinesla okrog,ampak očitno sem na koncu jaz na slabšem.

Na začetku ste nekateri bili za akcijo,da se dobimo in dogovorimo kako in kdaj bomo predstavili problem homologacij,ampak očitno da sem samo jaz na tem področju nekaj delal in čekiral zakon.

Na PM sem dobil samo podatke tistih,ki bi želili nekaj povedat na temo homologacije in to je vse.Nobenih predlogov ničesar.

Zato temo zaklepm in se ne želim več ubadat stem. :wink:

Lep pozdrav
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov