Jaz imam 195/50-15 gor samo nimam homologacije če boš imel 15 moraš imet gume preseka 45 ali pa 14 col!Ziggy je napisal/-a:Vem, da je bilo na to temo že veliko napisanega, ampak vseeno. Zanima me, kakšne feltne dam lahko na svojga cliota 94 l. 1. Homol. kartončka nimam, tko da ne morem dol prebrat; 2.Original gume so 155/70 R13. Lani sem kupil 175/60 R14 gume in jeklene felge, letos ko kupujem lite, pa sem izvedel da rabim homologacijo, zato me zanima če imam sploh pravo velikost pnevmatik (rabim formulo za izračun). Poleg tega me zanima kolk stane homologacija, kje se to opravi... Fajn bi blo, če je kakšn lastnik cliota, ki je to že dal skozi. Hvala
LP Ziggy
BAGI je napisal/-a:Ti clio a si imu kej problemov glede gum. k jest mam zej gor 195/50/15 na cliu l. 95 pa sem mal gledu je sam še kšn centimeter placa do prednjega odbijača pa to. Ej še to kolk ti kej pije k maš filter not pa širše gume pa to???
Sved je napisal/-a:Evo gledam izjavo o ustreznosti vozila CLIO 1.4 RT letnik 1994!
Piše: bla bla dovoljene dimenzije pnevmatik od 145/70R13 do 185/70R14
Jst mam na cliotu 195/45R15 pa še spušen je pa še homologacije nimam (ko jo bom rabil jo naredim)!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov