Debate, ki niso vezane na ostala področja...

kicky
Nov uporabnik

Napisal/-a kicky Ne okt 17, 2004 1:21 pm

Ekonomijo študiram..smer visoka poslovna šola...letos sem itak fajn zabluzila (ja tut punce si pustimo, da nas fantje "zjebete" do konca :roll: ), ampak bo že nekako.Ja magari ti sporočim kako opravim, samo mal bo še trajal, da mi eni delodajalci plačajo kar so mi še dolžni, pol pa letim takoj.
tnx

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Ne okt 17, 2004 3:05 pm

kicky je napisal/-a:ja tut punce si pustimo, da nas fantje "zjebete" do konca

Hm, ne vem tocno, kam meris :? Mogoce kak (bivsi) fant? 8)

Zdaj smo sicer ze offtopic :oops: , ampak sem malo firbcen, sorry... :P

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne okt 17, 2004 3:10 pm

kicky je napisal/-a: da mi eni delodajalci plačajo kar so mi še dolžni

Z delodajalci moras delat v ROKAVICAH, ce ti ne placajo, pa sploh -v BOKSARSKIH: :/:o:/

:EE

kicky
Nov uporabnik

Napisal/-a kicky Ne okt 17, 2004 6:53 pm

Ja ne ni še bivši, samo se skos neki zajebava in ne ve kaj hoče, en dan sem mu neki drug dan neki druzga...no, pri meni je stvar jasna.Mam ga rada, pa ga še kr prenašam.

Ja, res smo že off topic samo nič ne škodi, če kej tazga mogoče tudi omenimo, sej nismo stroji.

Sicer pa ja, takoj najamem enga tipa ali pa kakšne iztirjevalce, da grejo prebutat eno blesavo babo, ki mi je še dolžna plačo.Se kdo javi :twisted: ?

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ Ne okt 17, 2004 8:56 pm

kicky je napisal/-a:Ja ne ni še bivši, samo se skos neki zajebava in ne ve kaj hoče, en dan sem mu neki drug dan neki druzga...no, pri meni je stvar jasna.Mam ga rada, pa ga še kr prenašam.

Sicer pa ja, takoj najamem enga tipa ali pa kakšne iztirjevalce, da grejo prebutat eno blesavo babo, ki mi je še dolžna plačo.Se kdo javi :twisted: ?

Ti moras dobit takega, ki ti bo kupil limuzino s soferjem vred, ne pa da te pusti, da se sama matras z avtomobilom... :twisted:

Povrh vsega pa tudi omenjene babe noce prebutat :shock: Ja, kaksen moski pa je? :P Upam, da ti vsaj kosilo skuha, posodo pomije in perilo opere, kot je treba, drugace je pa res ze skrajni cas, da ga das na cevelj... :EE

Uporabniški avatar
Vectra
Novinec

Napisal/-a Vectra Ne okt 17, 2004 11:54 pm

Tazga ma isto moja teta, samo da je 1.6 mašina, se mi zdi. Kar lepo gre, samo neke probleme z elektroniko ima ? (če jo ima sploh ta avto :P). Aja pa ta avto je že serijsko tok nizek ?? Vem, da z njim skoz drajsa čez naše ležeče policaje.

Drugače pa, kako najlažje prodati avto. V oglasu (avto.net, salomonov oglasnik) nabij da ima čim več opreme, čeprov je nima (alarm, servo, el. šipe, abs..), če te bo pa kdo vprašal zakaj v oglasu piše da je, rečeš, da je pač en prijatelj dal oglas gor.
Na avtosejme se ti ne splača hodit, ker uni bosanci sam iščejo dizle, max. 200.000 čukov vredni, pa še to ti hočjo ceno zbijat, avto hočejo da je kot nov (brez praske, rje...).
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov