Debate, ki niso vezane na ostala področja...

plazydor
Nov uporabnik

Chrysler neon DOHC

Napisal/-a plazydor Če okt 21, 2004 12:44 pm

Na sejmu sem kupil zgoraj navedeni avto. Bil je gleden na ostale Neone ful pocen, ker je potrebno menjatil lambdo, ki pa ni tako draga (original okoli 30k SIT). Zanima me kaj menite o tem avtu in na sploh o ameriških avtomobilih.
Jaz sem se bal, da so ful požrešni, pa je ravno obratno. Če vozim po pameti je poraba 7l, zdaj ko pa je malce hladneje pa 7,5l. Ni mi pa uspelo nardit porave večje od 8,5l.

Sicer pa je dizajn ful lep in bi ga mogoče na našminkal.

Prosim, dejte mi resna mnenja.
Samo Bog mi lahko ukazuje, ostali me pa morajo poslušat

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Če okt 21, 2004 1:02 pm

:D Novi Neon je meni izredno lep avto, moram pa priznati, da mi Chrysler nasplošno dela kar lepe avtomobile (Le Baron mi je za svoj čas bil super, Stratus prav tako, da Voyagerjev sploh ne omenjam). Da se ga tudi zrihtat, ampak se boš pri nas verjetno moral obrniti na custom izdelovalce dodatkov ala Fazer, UStyle ali Tomas Customs, ker boš za ameriški avto pri nas in tudi v sosednjih državah težko dobil kaj pametnega. Nekdo ima črnega Neona z F50 Style režami na havbi, ki so pobarvane na rdečo, mislim da ima tudi OZ feltne in Alu-Wing zadaj... ampak zdajle ne najdem slikice. :oops:

Kok je to blo "relativno poceni"? Kok je letnik in podobno?
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

plazydor
Nov uporabnik

Napisal/-a plazydor Če okt 21, 2004 1:13 pm

za letnik 96 sem dal 300K SIt in hyudaja ponija letnik 92. Človek je rabu dnar. Drugače so isti neoni od 600kSIT. Mal me jeblo strah, da ni kej hujsga kot lambda in sem sel na pooblasceni servis, kjer so mi zagotovili, da je samo lambda zanic, ker je se originalna.

Moram povedat da ma avto klimo in 130k prevoženih.
Samo Bog mi lahko ukazuje, ostali me pa morajo poslušat
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov