Slide je napisal/-a:Kaj se pa zdej u mene spušaš tle![]()
Tud jaz takih ilegalnih dragov ne odobravam, mogoče zato, k sem bolj "ovinek fan", za legalne me pa boli k....če so al pa niso (hvala bogu da so, da se vsaj malo bolj varno to počne, ne kr tko na horuk), ampak a se še pošalit ne smem zdej...![]()
Glupi američani so fentali povsem lepega Camaro-ta...OK? Naj zaprejo idiota, naj ga usmrtijo, boli me zanjga, avto pa naj raj prodajo ali pa men šenkajo, ne pa da ga stlačijo v konzervo...OK?![]()
Ne se pa nad mano razburjat, k mam glih tok rad take idiote, ki se grejo drag na odprtih cestah, kot ti...![]()
LP
saj pa to je tvoja lastnina
Sicer pa 8 žrtev napram X tisoč, ki jih umre na cestah iz drugih razlogov, ni nek hud procent. A unim k recimo ne gledajo v špegu in okoli sebe ter te zaradi tega zrinejo s ceste tudi razbijajo avte.
G-4S je napisal/-a:Avto je nekdo kupil in ga podaril oblastem, da so ga oni potem "spektakularno" uničili. Sej baba vse pove.
Slide je napisal/-a:Če ga že zaplenijo, naj ga raje komu prodajo...takemu, ki ga ne bo zmečkal, ne pa da ga zmečkajo ali kako drugače uničijo...a je to takoooooooo visoka znanost razumet
G-4S je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Fak... Kdo bo pa kupu en drag mobil? Pomoje, da ne star ata, ampak en mulc a? In kaj bo ta mulc z njim počel? Vozu bo po omejitvah? My ass!
Hja, tuki se potem pojavi vprašanje serijskih močnih avtov. BMW M, Audi S, Camaro, Corvette, Ferrari,...... Najbolš da dajo ameri še te pod prešo, saj jih verjetno kupujejo norci
metallic je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Če ga že zaplenijo, naj ga raje komu prodajo...takemu, ki ga ne bo zmečkal, ne pa da ga zmečkajo ali kako drugače uničijo...a je to takoooooooo visoka znanost razumet
Fak... Kdo bo pa kupu en drag mobil? Pomoje, da ne star ata, ampak en mulc a? In kaj bo ta mulc z njim počel? Vozu bo po omejitvah? My ass!
Hočm rečt, da je čist isto, če ga pol njemu pustijo, kot da ga prodajo. V vsakem primeru bo en dirku z njim!
Loopz je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Avto je nekdo kupil in ga podaril oblastem, da so ga oni potem "spektakularno" uničili. Sej baba vse pove.
ja, res dobro investiran keš...zakaj niso tega keša raje porabil ne vem...za žrtve prometnih nesreč, preprečevanje nesreč, za varnost v prometu...
to je pač tako...ko jst plačam kazen za prometni prekršek, mi je popolnoma vseeno, če ta denar zažgejo na kresu, al ga dajo enmu klošarju al pa si z njim nekdo rit briše...js tega denarja nimam več in to je to...lahko bi ga pa porabil za kej koristnega...
američani pa sicer sploh niso tolk zabit narod, ampak kdaj imajo res "genialne" prebliske, kot je bil tale...in potem se grejo še hvalit po tv-ju, kolk so k00l, pa kolk smrti bodo s tem preprečil...
tomaz40 je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Avto je nekdo kupil in ga podaril oblastem, da so ga oni potem "spektakularno" uničili. Sej baba vse pove.
ja, res dobro investiran keš...zakaj niso tega keša raje porabil ne vem...za žrtve prometnih nesreč, preprečevanje nesreč, za varnost v prometu...
to je pač tako...ko jst plačam kazen za prometni prekršek, mi je popolnoma vseeno, če ta denar zažgejo na kresu, al ga dajo enmu klošarju al pa si z njim nekdo rit briše...js tega denarja nimam več in to je to...lahko bi ga pa porabil za kej koristnega...
američani pa sicer sploh niso tolk zabit narod, ampak kdaj imajo res "genialne" prebliske, kot je bil tale...in potem se grejo še hvalit po tv-ju, kolk so k00l, pa kolk smrti bodo s tem preprečil...
Sori sam to je resnično zelo zelo dobro investiran keš. Veš kolk so dal za enga starga camarota Z28? Drobiž!!! Potem so ga uničl in predvajal to po TV-ju. Siguren si lahko, da je ta prispevek videlo 95% dragracerjev v L.A. Če bo zarad njega 10 butlov prišlo k pameti in odločilo da ima avto preveč rad da bi mu ga na ta način uničl, je mesto že proišparalo. Veš koliko denarja košta eno samo reševanje ponesrečenca? Prit morjo Policaji (veliko njih če je racija), rešilci, gasilci,...cesta je zaprta za bog ve koliko časa, pote je tu še uradna raziskava policije, pa še starši pol tožarjo od zavarovalnice do policije ker ni naredila reda,... Kaj je tuki vrednost enih starih j**c, ki so na novo poštrihana???
Slide je napisal/-a:@ Metallic
No recimo...če bi ga jaz kupu...
1. Ne bi z njim dragal...
2. Ne bi tekmoval na odprtih cestah...seveda se tud na dirkališče ne bi vozu...
3. Če bi že kdaj preizkušal, kako se pelje po ovinkih, bi si zato izbral neprometno cesto, tako kot to storim zdaj
4. Ko bi to počel, bi to počel sam
5. Zato mi ne bi blo treba nikomur dokazovat kako hiter sem
6. Če me na cesti kdo OČITNO(torej ne nekdo, ki se mu mudi) provocira z lezenjem v rit, da bi vozil hitreje, ponavadi POČASI upočasnim na ene 40 na magistralki, takrat, ko je največja kolona nasproti...pa se jeb. pol...ampak ne šus po bremzah, ker se mam preveč rad...še manj pa se pustim izzvat na tak način...
7. Nismo vsi taki, da dokazujemo s tekmovanji na cestah, kaj znamo in kaj ne znamo, zato da smo carji...jaz dokazujem samemu sebi, na kakem kosu asfalta ali makedama, kjer sem prepričan da ne bo nasproti kakega 28 letnega Janeza, s 25 letno Matejo, 3 mesečnim Lukcem in 4 letno Anjo v ničhudega slutečem avtomobilu...
Povzetek...Niso vsi enaki, ki kupijo tak avtoenostavno niso vsi takšni, kot si ti predstavljaš, da so kupci takih "mišic"...jaz bi ga takoj kupil, če bi mel denar...ampak zato še ne ustrezam tvojemu stereotipu...A zdej veš o čem govorim
saj pa to je tvoja lastnina
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov