Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Po mar 17, 2003 10:50 pm

Lambo moj sanjski avto, res ta pa je ta..ker ,ko to v živo vidiš kot ,da ni z tega sveta!!! :shock: :shock:

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish To mar 18, 2003 10:33 am

Malo podatkov o tem rdečem BMW-ju M 5.
Rdeče ferari barve z kromiranimi navzgor ukrivljenimi 4 rori in pravtako kromiranimi litimi platišči (od zadaj 345 gume, od spredaj 295), s celim aerodinamičnim kitom od Hammana(to morte vidt) :twisted: , s tridelnim nastavljivim zadnjim spojlerjem ter spremenjeno sotranjostjo (noro), avto je skoraj čist na tleh. Sama predelava ga je koštala cca. 80.000 DEM. A ha pa ta avto ima 515 KM :shock: in je najhitrejši serijski BMW (oz. je bil 2 leti nazaj). Kokr vem ma blokado pr neki čez 300 KM/h.
V glavnem je avto špica in neverjeten za pogledat.
Glede na to da je ta fotr tak frik na avte ma sine pravo srečo. Kokr jaz vem naj bi fotr sinetu kupu M3 CSL ampak nisem cist 100%.

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus To mar 18, 2003 2:14 pm

catfish je napisal/-a:Malo podatkov o tem rdečem BMW-ju M 5.
Rdeče ferari barve z kromiranimi navzgor ukrivljenimi 4 rori in pravtako kromiranimi litimi platišči (od zadaj 345 gume, od spredaj 295), s celim aerodinamičnim kitom od Hammana(to morte vidt) :twisted: , s tridelnim nastavljivim zadnjim spojlerjem ter spremenjeno sotranjostjo (noro), avto je skoraj čist na tleh. Sama predelava ga je koštala cca. 80.000 DEM. A ha pa ta avto ima 515 KM :shock: in je najhitrejši serijski BMW (oz. je bil 2 leti nazaj). Kokr vem ma blokado pr neki čez 300 KM/h.
V glavnem je avto špica in neverjeten za pogledat.
Glede na to da je ta fotr tak frik na avte ma sine pravo srečo. Kokr jaz vem naj bi fotr sinetu kupu M3 CSL ampak nisem cist 100%.

tacga mulcak se baha bi sam trikrat okol uses, pa bimmerja bi mu spelu!
Drgac je pa to rdeca imola barva ta hamman m5 ful draga

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz To mar 18, 2003 4:43 pm

Jebeš faks!! Po poklicu morš bit sin pol pa gre!!! :D :D

G-4S

Napisal/-a G-4S To mar 18, 2003 8:22 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
PoLOdivjan
Stalni uporabnik

Kraj: Koper - Ljubljana

Napisal/-a PoLOdivjan To mar 18, 2003 10:43 pm

GFors je napisal/-a:ME WANT TEST DRIVE!!!

greš na kazza pa pod rubriko search napišeš test drive jih maš od 1 pa do 6 , žal samo igrico...:) :D
Slika

MURCIELAGO
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a MURCIELAGO Sr mar 19, 2003 4:04 pm

Posluš JESUS prvič klele neki brez veze govorite kva bo mulc pa kok je bit lahko mulc pr takmu fotru. Tkole ti bom povedu važič ko boš enkrat v življenju naredu tok k sm jst v 10 letih pr fotru se pa oglaši pa če nebi blo pr bajt mene ne bi blo teh dveh avtov. Pa ko se s kom po forumu pogovarjaš se malo lepše vedi ne ko spoznaš nekoga na novo ga pošleš ne vem kam ki sploh ne veš kdo je.Avto boš pa takrat odpelu ko ga boš z rokam zaslužu!
YOU PASS BY - NOBODY KNOWS WHY

MURCIELAGO
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a MURCIELAGO Sr mar 19, 2003 4:08 pm

Pa BMW ma spredi 275/30 ZR19 zadij pa 335/25 ZR 19 blokado ma pa pr 315 km/h notranjost pa ni čisto nič spremenjena.Pa ne flancat preveč ke v tri krasne. :roll: :?:
YOU PASS BY - NOBODY KNOWS WHY

bmvv
Nov uporabnik

Napisal/-a bmvv Sr mar 19, 2003 4:11 pm

Tko je prov koprivnik red mora bit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Surfer_D
Nov uporabnik

Napisal/-a Surfer_D Če mar 20, 2003 2:18 pm

MURCIELAGO je napisal/-a:Posluš JESUS prvič klele neki brez veze govorite kva bo mulc pa kok je bit lahko mulc pr takmu fotru. Tkole ti bom povedu važič ko boš enkrat v življenju naredu tok k sm jst v 10 letih pr fotru se pa oglaši pa če nebi blo pr bajt mene ne bi blo teh dveh avtov. Pa ko se s kom po forumu pogovarjaš se malo lepše vedi ne ko spoznaš nekoga na novo ga pošleš ne vem kam ki sploh ne veš kdo je.Avto boš pa takrat odpelu ko ga boš z rokam zaslužu!

Tipična slovenska vsi bi samo mel noben pa ne bi bil pripravljen nč za to naredit. Teorija enakega želodca. Valjda, če je kupil MURCIELAGO-ta mu ni denar padu z neba ampak je moral faj garat pa tut sin verjetn ne sedi zraven ko foter dela. Najbolj uspešne firme so družinske firme kjer se pa ne dela samo do 3h popoldne, pa za vikende in praznike nič.

Moje osebno mnenje z lastnih iskušenj!

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Če mar 20, 2003 6:16 pm

POSKRBIMO ZA TO DA TA FORUM OSTANE O AVTOMOBILIH NE PA O TEM KDO MORA KOK DELAT. :evil: :evil: :evil: :!:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov