Debate, ki niso vezane na ostala področja...

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _Jerry_ Pe okt 22, 2004 9:54 pm

Gajo, ti ga pa res serjes :P

Folk pa cist resno vzame... :EE Eni selo se potem, ko si dal link -svasta :rofl

Franc Horvat
Nov uporabnik

Napisal/-a Franc Horvat Po okt 25, 2004 2:45 pm

V kratkem bi rad zamenjal avto.
Zanimata me dve leti stara Fiat Stilo 1.9 JTD in Peugot 307 2.0 HDI.
Ker do sedaj še nisem imel diesla me zanima kateri je boljši, ter tudi kvaliteta avta? :?:

Franc

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po okt 25, 2004 2:50 pm

Peugeot 307 2.0HDi, pa ne zato ker mam js 307ko...

Ce bos kupoval Stilota, prosim kupi 3 vratnega, ker 4 vratni je tolk grd, da ga nebi smeli homologirat...
Slika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po okt 25, 2004 3:50 pm

Franc Horvat je napisal/-a:V kratkem bi rad zamenjal avto.
Zanimata me dve leti stara Fiat Stilo 1.9 JTD in Peugot 307 2.0 HDI.
Ker do sedaj še nisem imel diesla me zanima kateri je boljši, ter tudi kvaliteta avta? :?:

Franc

peugeota seveda kvaliteta je veliko boljsa pri fiatu sigurno !! pa sej poglej peugeot cveti od dela dokler se italjani spoprijemajo z financnimi tezavami !! lp gajo_g :D
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Re: Odlocam se !!!

Napisal/-a krofl Po okt 25, 2004 4:04 pm

gajo_g je napisal/-a:Odlocam se ali bi prodal sestrin avto ker svojega mi ni za prodat !!!
Avto ima že blizu 100.000 km in je letnik 01 . Dejstvo je da enostavno dela preveč km, in bi imela čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km! a ne sej kdor bere forum ve zakaj se gre !!! :D :D :D :D :D :D :D

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=184433

no tako eni pravijo sicer sam nisem takega mnenja !!!

Pa ne morš objavit slike tazga čefurskega avtomobila :P

sej veš zakaj se gre :)
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po okt 25, 2004 4:10 pm

krofl je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:Odlocam se ali bi prodal sestrin avto ker svojega mi ni za prodat !!!
Avto ima že blizu 100.000 km in je letnik 01 . Dejstvo je da enostavno dela preveč km, in bi imela čez 2 leti 5 let staro kripo z 200.000 km! a ne sej kdor bere forum ve zakaj se gre !!! :D :D :D :D :D :D :D

saj res pa se avto bo cez dve leti 5 let stara kista ki bo imela 200 000 km ane pa se nekaj vozilo je prodano kupil ga je pa cistokrvni slovenec iz okolice domzal !! lep pozdrav

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po okt 25, 2004 4:41 pm

SAFRANE je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:
krofl je napisal/-a:

saj res pa se avto bo cez dve leti 5 let stara kista ki bo imela 200 000 km ane pa se nekaj vozilo je prodano kupil ga je pa cistokrvni slovenec iz okolice domzal !! lep pozdrav

kot sem že reku: otroci ... ne znate nehat no!

ampak mejte veselje,drkejte, prcejte, bluzite, provocirajte , pa se vozte zarad mene v 10 let starih kripah, z milijon km! jest se pa pač ne bom in pika! kupu si bom en res hud nov avto in to je to! :twisted: vsak po svoje jest pravm!

pa LP vsem
JOHNY 8)

dej kupi si ga ze enkrat da bo mir kupi si ga pol si pa zavrti tisti komad *pa ne okol govort* izvajalca zal nevem !! :D :D :D :D :D :D

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Po okt 25, 2004 4:48 pm

Ti si men tak car...a nov avto si boš kupu? sm lhka tvoj prjatu? em....jz nism kriv, če si TI SAM reku, da je 5ka čefurski avto. Men pa to ni ušeč, kr ga mamo pač doma, ok?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po okt 25, 2004 4:54 pm

SAFRANE je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:[
dej kupi si ga ze enkrat da bo mir kupi si ga pol si pa zavrti tisti komad *pa ne okol govort* izvajalca zal nevem !! :D :D :D :D :D :D

ok zmenjeno! sam zate! sam se bojim, da če bom dal ful nagals muzo pa če bom zraven tebe zapeljal...hm...a veš...2001 letnik,200.000km, vse zrukan...hm... da ti nav avto razpadu...
hehe...ma ne no!nam še jest začel! nam še jest na tak nivo padu no...

noja, v gl. ko dobim nov avto (naročen je že) ti ga pripeljem pred tvoj nos, pa maybe ti bom odprl okn, da boš povohal kako je če diši avto po novem! :twisted:
ti pa uživej naprej v 200.000km zjahani gajbi in misli da si najhujši!

aja pa folk: ne! to ni zdej nobeno bahanje, samo povedal sem mu pač svoje!
tko da nav spet kšna zamera kva se spet Safrane gre!

pa LP
JOHNY 8)

soory ne bos mogu kr sem v petek pripeljal zase e-60 3.0 d l. 2004 moj dosedanji avto 530 d M e39 l 2001 pa sem dal sestri tako da se ona vozi v stari kisti ceprav to ni stara kista mej mal spostovanja do uporabnikov foruma sej vsak tretji forumas ima avto sigurno pod l 2001 pa nas oz njih ni treba zalit !! safran ti si bogi bogi kr mash eno bolezen prevec se hvalish !!! :D :D :D :D :D :D :D
Zadnjič spremenil gajo_g, dne Po okt 25, 2004 4:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Po okt 25, 2004 4:57 pm

kajla.....................................................

:pivo

pa srečno vožnjo gajo!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Po okt 25, 2004 5:07 pm

ok ok....rečmo, da je ql. Sam mal pomisl. Za največje felge pa največje gume morš met senar. Za največji avspuh morš met denar. Za musko, da ti šopa ko ps morš met denar, večje gume, več benza......skratka, mislem da si kakšen čefur(uporabljam tvojo besedo) težko privošči tak avto.

Ne vem no, jz mam takšno mnenje, mislem pa, da je tista tvoja sedmica mela isto ali pa še man opreme kot naša petica, tko da......ah, sej brezveze :D
SlikaSlika

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Po okt 25, 2004 5:08 pm

Safiy. V tej temi je s5 prišlo do tvojega značilnega izpada, kjer pluvaš na vse okoli sam pa igraš zžrtev. Najbolj so mi ušeč provokatorji ki pol nakonc rečejo da se sam mal hecajo. Pol se pa čudiš kaj si ti tazga naredu da te noben ne mara pa kaj ti delamo... Bullshit.
Najbolj smešn se mi je pa zdel ko si v sosednji temi napisal da ti pišeš take odgovore v samoobrambi. lol
@ gajo_g. Čestitke ob nakupu novega avta. Upam da če se kdaj srečava da boš pozdravu in spustu šipo da bom lohk povohal vonj po novem za razliko od safrana.

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po okt 25, 2004 5:19 pm

SAFRANE je napisal/-a:
Tinček je napisal/-a:Safiy. V tej temi je s5 prišlo do tvojega značilnega izpada, kjer pluvaš na vse okoli sam pa igraš zžrtev. Najbolj so mi ušeč provokatorji ki pol nakonc rečejo da se sam mal hecajo. Pol se pa čudiš kaj si ti tazga naredu da te noben ne mara pa kaj ti delamo... Bullshit.

sorry samo ne bom pustu da en odpre prov novo temo, samo da me provocira.
In prosm povej na kaj sm zdej pljuval na okoli ? žrtev? jest? pa hallooo?zakaj že? sej folk sam cele nove teme odpira da me j**e, drgač pa nč posebnga :roll:

pa še enkrat za vse:
GAJO G SE TUDI UKVARJA Z UVOZOM VOZIL ! ZATO MI JE ČISTI KONKURENT, KI SE BOJI DRUGE KONKURENCE! JE PA ZAENKRAT ŠE ZELO NEPRIZNAN, MAJHEN IN SE ŠE NE ZNA OBRNITI.
DO SEDAJ JE PRIPELJAL SAMO NEKAJ AVTOV IN ŠE TO NA DOKAJ NEPROFESIONALEN NAČIN! ENKRAT GA JE KOLEGA KLICAL IN VPRAŠAL ZA NJEGOV NAČIN UVOZA IN MORM PRIZNATI, DA SE NI NEVEM KAKO IZKAZAL IN SE NI ZNAL ZNAJTI.
O NJEGOVI RE-IZJAVI NA MOJO DA SI BOM KUPU NOV AVTO, GA JE O NJEGOVI NOVI 5ki TREBA JEMATI Z REZERVO (sej mogoče je tut res, samo do sedaj kar se je vse že spomnu, močno dvomm) SAJ NAKLADA S TA VELKIMI GNOJNIMI VILAMI!

LP
JOHNY 8)
ma ti mi nisi biu nikoli konkurenca kr jst sem poklicni gasilec in samozaposlen s.p. ki se ukvarja z gostinstvom ter racunalniskumi zadevami uvoz vozil je moj hobi !!! glede tistega tvojega kolega je pa tako a ti dam njegovo st pa kaj ti milish da sm po juhci priplaval lep pozdrav po :D :D :D :D
Zadnjič spremenil gajo_g, dne Po okt 25, 2004 5:24 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Po okt 25, 2004 5:23 pm

In ti safiy ne provuceraš. Osebno mi greš na živce ker maš take vzvišene izjave. Sploh pa je bila ta zadnja izjava nefrofesionalna, glede na to da sta konkuretna, da ga blatiš in po vsej verjetnosti o njem govoriš neresnice. In kaplja čez rob se mi zdi to, da greš vse napisat z velikimi črkami.
Res ne zastiopm zakaj te ne marajo.

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po okt 25, 2004 5:28 pm

SAFRANE je napisal/-a:ok gajo_g sej je vredu no-lej: enostavno se mi ne ljubi več no!
če maš ti tok cajta, fajn, jest ga nimam, tko da ta pametn odneha.

V gl. spet sem prišel do zaključka, da tisti ki me poznajo vejo kdo sem, kaj delam in kaj imam. Če mi pač nekateri ne verjamete, tut prov, upam da maste res velik od tega.
Kar se tiče mojega avta, ga dejansko nameravam kupt, novga (naročen je že).
Če mi ne verjamete pač ne, če pa, pa tut ok.
Slik in nobenih podatkov ne mislim objavljati, ker se fovšarija tukaj na tem forumu piše na veliko pa še jest bom potem spet pri vseh izpadu kot največji bahač!

LP
JOHNY 8)

dobro se mi zdi kr nisem edini ki se mu zdijo tvoje objave pretirane, samohvalne ter vzvisene in brezvezne !!!!

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Po okt 25, 2004 5:32 pm

O hvala bogu. TNX

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Napisal/-a krofl Po okt 25, 2004 5:33 pm

:EE

Sej člvek ne ve al bi se smejal al joku...res no :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po okt 25, 2004 5:37 pm

žrtev? jest? pa hallooo?zakaj že?

Žafran, s tvojim dovoljenjem, da ne bo spet se zarad mene slaba volja, zapiram temo. Dobr bi blo, ce bi bil tale spor adakta, ker se mi ne da vec brat in brisat.

Vglavnem zame sta vidva kot ps in macka, sam noben pa ni na stopnji simpanza. Mal sale more bit! Fanta zresnta se!

Tole gre pa v listoreznico :D
Slika

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po okt 25, 2004 5:37 pm

nima se cajta za ubadat ma pa 6 objav na dan?Ja kk ti pa pol uspe viset na netu za 6 objav na dan?
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov